Роздумуєте над покупкою Renault? Сумніваєтеся в надійності або зручності? Прислухайтеся до відгуків власників Рено. Наш каталог відгуків про авто допоможе Вам зробити правильний вибір і залишитися задоволеним купленим авто. Оберіть зі списку модель Renault, яка Вас цікавить і перейдіть до каталогу відгуків її власників. Для Вашого зручність ми зробили можливість знаходити відгуки за роком випуску автомобіля. Середня оцінка:
![]()
Загальна оцінка
Оберіть модель RenaultВам вже пощастило їздити на автомобілі Рено? Розкажіть про свої враження іншим - напишіть свій відгук, щоб допомогти іншим зробити правильний вибір - купувати чи не купувати автомобіль марки Renault Останні відгуки про автомобілі Renault![]() Павел Беларусь Молодечно
Renault Sandero 2020
Renault Sandero Stepway у нас почти год, покупали новым. На нем ездит моя жена, это вторая машина в семье. Моя машина постарше, я уже 14 лет катаю седан Audi A4 в кузове B7. Что интересно, я на машине жены и не ездил толком, разве что у дилера перед покупкой. А вот недавно пришлось. Накрылся моторчи читати відгук
Renault Sandero 2021
Негативный. Машина 2021 года, после покупки через пол года сломалась, был слышен стук в салоне. В салоне Рено сказали, что масло протекает. Примасам моем бережном отношении к машине, не попадая в ямы и аварии. Машина сломалась через пол года после покупки. В салоне Рено ремонтировали три недели. Пос читати відгук
Renault Sandero 2019
По просьбе читателей инфокар в предыдущих постах о сандеро и сандеро степвей, я приобрел эту модификацию рено. Фото тоже что и предыдущее цвет тот же + обвес. Двигатель показался по ощущениям лучше. По расходу топлива более экономичен. С не приятных моментов показатель ТО по пробегам врет показывает читати відгук
Найбільш обговорювані моделі Рено
Дивіться також: