Відгуки Opel (Опель)

Роздумуєте над покупкою Opel? Сумніваєтеся в надійності або зручності? Прислухайтеся до відгуків власників Опель. Наш каталог відгуків про авто допоможе Вам зробити правильний вибір і залишитися задоволеним купленим авто. Оберіть зі списку модель Opel, яка Вас цікавить і перейдіть до каталогу відгуків її власників. Для Вашого зручність ми зробили можливість знаходити відгуки за роком випуску автомобіля.

Середня оцінка: Середня оцінка: 4.5 (634 відгуків)
Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка

Вам вже пощастило їздити на автомобілі Опель? Розкажіть про свої враження іншим - напишіть свій відгук, щоб допомогти іншим зробити правильний вибір - купувати чи не купувати автомобіль марки Opel

Останні відгуки про автомобілі Opel

Михайло
Михайло

Киев
1.5 дизель, AT
2019
Opel Grandland 2019

Придбав авто в травні 2020року. Саме авто 2019р.в. Модель була акційна. 26тис$. (695000грн обійшлося авто). В цьому класі, та з такою комплектацією конкурентів не було. Тому інші варанти навіть не розглядав. Комплектація максимальна, яка є доступна на нашому ринку. Пріоритети вибору авто: Дизель, читати відгук

Ilya
Ilya

Днепр
Opel Corsa
1.2 бензин, AT
2021, 35км
Opel Corsa 2021

В 2021 году решил приобрести новый автомобиль, очень привлекла цена опеля (с такими опциями и при такой цене пожалуй конкурентов на тот момент не было). Авто у меня в эксплуатации уже полтора года и проехал на нем уже 35 тысяч. Машинка резвая, очень удобная по габаритам при городской езде, но от читати відгук

Олександр
Олександр
Киев
Opel Mokka
1.2 бензин, AT
2021, 8.000км
Opel Mokka 2021

Купив машину влітку 2022. Спеціально Опель не вибирав, взяв те що було в салоні, а на той момент вибору особливо не було. Але зовсім не жалкую. Перше що кидається в око в цій машині це дизайн. Вона збирає багато уваги і кожного разу коли я сідаю в авто чи виходжу з нього я посміхаюся) інтер'єр д читати відгук

Найбільш обговорювані моделі Опель

Opel Vectra