Відгук Skoda Octavia 2013 1.4 turbo бензин механічна

Сергій
Сергій

Украина
Вышгород

19.08.2013
Skoda Octavia A7
Skoda Octavia

Рік, пробіг: 2013, 3.200 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.4 turbo бензин
Компл.: Ambition
Кузов: ліфтбек, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

Придбав 31.07.13. Проїхав по Києву і області біля 600 км. і подався в Євпаторію сім'єю із 4-х чол. і, звичайно, з багажем. Що можна сказати. В порівнянні із ВАЗ 21104 небо і земля. Проїхав в дві сторони 2300 км. Середній розхід в межах 5.5 - 5.7 л. Масла мотор не взяв. Правда максимальна швидкість була не більше 115 км/год. - 2500 об. Приємиста, двигуна майже не чути. Клімат-контроль зручний, керування ним зрозуміле. Дружина в захоплення від комфорту. Огляд в дзеркала нормальний. Сліпі зони не напрягають. Всіляких зайвих звуків не помітив. КПП чітка. Прислухався до порад щодо перемикання швидкості. Ходова жорсткувата в міру. Чекав на гірше. Хоча помітив, що з часом стала навіть м'якіше. Руль просто чудовий, інформативний, на швидкості тугішає. Авто керується з насолодою. Встановив захист двигуна, накладки на пороги, передні бризговики. Довстановлю сигналізацію, задній паркувальний радар.

Плюси автомобіля:
Економічність.
Кліренс.

Мінуси автомобіля:
Можна було підлокітник зробити зі шкіри, а то швидко стане затертим. Відсутнє регулювання по висоті переднього пасажирського сидіння.

Порада покупцеві: Беріть - не пожалкуєте.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Skoda Octavia A7 2013

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Кто тут  

Довстановлю сигналізацію, задній паркувальний радар. Все вставите в салоне или сами? и цены?

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Своє, але ставитиму у офіціалів. Робота коштує 800 грн. за одиницю.

+1ВІДПОВІСТИ  
Maksusha  

Автор, а розхід по б/к чи по чекам?

ВІДПОВІСТИ  
Mike 29  

сегодня забрал свою 1.4 мкп. как вам задняя подвеска? по моему такое чувство что в багажнике ящик с каким-то предметом, который постоянно стучит. движок бешеный, со 100 до 120 разгоняет на раз-два...

+1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Проїхав 5300 км. Проблем немає. Щодо споживання пального: по чекам за містом 5,37 л/км, водночас по б/к - 5,3. Їзда із швидкістю на більше 120 км/год. Підвіска на мою думку жосткувата. Балку чути, та не критично. Проте нічого постійного я ззаду не чую. На поворотах по нерівній дорозі машину не кидає. Взагалі - керованість чудова.

+1-1ВІДПОВІСТИ  
Wert  

"Щодо споживання пального: по чекам за містом 5,37 л/км, водночас по б/к - 5,3"- ви на початку і вкінці заповнювали бак під зав'язку?

+1-2ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Всім привіт! Вже 10500 км. Щодо зауважень - не заперечую що керованість із балкою не оптимальна. Це якщо є з чим порівнювати. В мене немає. Проте керованість чудова. В поворотах не підрульовую, пробував одні і тіє повороти проходити на різних швидкостях - вхожу чітко. Не кренить. Тести типу лосиного не пробував. Щодо споживання пального. Заливав повний бак. Вийти на заводські дані не можливо. По трасі кращий результат 4,8 л. в місті із невеликими заторами 6,9. Це дані ПК. Раніш я порівнював розхід по баку і по ПК. Вони майже однакові. Тому, поки що, вважаю що ПК можна довіряти. Хоча на днях завершу нову провірку споживання пального. Відпишусь. Пальне ОККО пульс 95. долив за 10 т. км. 1 л. масла. Зявився якийсь сторонній звук, навіть не звук, а звучок. І така зараза, що не можу його вичислити. Десь справа спереду. Але де? Інших нарікань немає.

+2-1ВІДПОВІСТИ  
lavric  

Проанализируй где едешь когда появляется шум. Я например когда еду по ковельской трасе после капремонта и если наезжаю правім колесом на полосу разметки тоже возникает шум такое впечатленике какбудто гудит турбина но как только сьезжаю с полосі разметки шум пропадает попробуй!

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Шум зявляється при їзді по дорозі із мілкими нерівностями. Ясна річ, що на якісних дорогах його немає. Але ж яких доріг у нас більше? таке враження що попадає в резонанс якась мілка деталь чи провід до чогось треться.

ВІДПОВІСТИ  
trans.port  

Ви заганяли на станцію - щоб перевірити, якого роду шум? Вони усунули несправність? Якісь ще можливо негативні нюанси по машині виникають?

ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1
e44f  

А какие обороты двигателя при скорости 100-110 км/ч ???

ВІДПОВІСТИ  
trans.port  

Чи чути балку задньої підвіски? Наскільки сильно? З чим це можна порівняти?

+1-1ВІДПОВІСТИ  
Serzh_d  

на плохой дороге стучит зараза. Но не критично - привыкаешь.

ВІДПОВІСТИ  
trans.port  

Ставили Вы защиту двигателя? Достаете ли ею асфальт на неровностях? Каков реальный клиренс после установки защиты? Достаточно ли его для проселочной местности или просто для неровных дорог?

+1-1ВІДПОВІСТИ  
trans.port  

Что лучше взять: Октавию или все же Гольфа - в нем же лучше безопасность, да и сборка немецкая. (багажник роли не играет). У кого какие мнения? Та и как себя ведет коробка ДСГ - нету нареканий? (раньше было много). Мотор 1.4 масло не жрет? Спасибо за любой дельный совет.

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Всім привіт! за 13 міс. наїздив 45000 км. По наших дорогах. Було так що потрапляв і на просто розбиті ділянки.Пальне ОККО puls 95 чи БРСМ євро 95. Великої різниці по споживанню не помітив. Середній розхід від залива до залива десь 5,5 л. це за містом і при 100-110 км/год. Взагалі ізджу десь 40:60 місто:за містом. Це Київ. розхід 6,2-6,4.БК і по баку показують однаково. В спеку із кліматом + 1 л. обслуговуюсь на СТО салона. Додаткових ремонтів не було. Лише регламент. Зимою в - 20 заводилась без проблем. Був острах. що малий обєм двигуна не нагріє салон. Нагівав на авто режимі без проблем. Їзда комфортна. Шумів немає, крім аеродинамічних. ходова витримує труднощі, тьху-тьху, на славу. Керованість авто чудово. Розумію всі наміри машини. На гальма не скаржусь. Масло бере. десь до 1,5 л на 15 тис. Все залежить від стиля. Тут нічого нового. Ззаду всім мішає тунель. Просто якась гора. не комфортно і середньому пасажиру. Як на табуретці. І це при тому що задня спинка без підлокітника. А взагалі сидіти зручно. Не втомлювався і при поїздці в Хуст. Хоча подушки жорсткі. ще таке. Не вистачає движку на низах потужності. Поки на включиться турбіна. ЛКП просто супер. Захист двигуна це класно, але вкрадає прохідність машини. По грунтових дорогах треба вибирати колію. Достає до землі. Звук такий, що все, щось відірвав. Але то просто звук такий, бо залізний. Так як всяке пустотіле залізо звучить. Тому ВИСНОВОК: Авто задоволений. Рекомедую.

ВІДПОВІСТИ  
Serzh_d  

расход масла тоже есть - залито кастрол 5в30. По отзывам, если налить что-то вроде мотюла 5в40- и все нормально становиться

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Skoda Octavia

Юрий
Украина, Киев
18.07.2013

Проехал первые 50 км. Впечатления самые положительные: спокойно, комфортно, надежно. Все на своих местах. КПП 5 балов - короткий ход, удобная работа с передачами, компьютер четко подсказывает на какой читати відгук

Павел
Украина, Донецк
28.08.2013

Эксплуатирую 2 дня, очень доволен автомобилем, хотя может это эйфория, но другого от Октавии не ждал, заказал 4 июня, как только увидел официальные цены +12 допов, дизель 2.0TDI, 26.08.13 получил в До читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Skoda Octavia

Skoda Octavia 2014 Skoda Octavia 9300$ 2014