Відгук Renault Kadjar 2019 1.5 turbo дизель автоматична

Bog Dan
Bog Dan

Украина
Тальное

12.08.2019
Renault Kadjar
Renault Kadjar

Рік, пробіг: 2019, 2.800 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 1.5 turbo дизель
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4
Витрата пального по місту: 6.3 л/100км, по трасі: 0.0 л/100км, середній: 0.0 л/100км

Вже майже 3тис. км пробігу. Автомобіль досить комфортний, сучасний, економний. Є мінуси але вони є у всіх, можливо пізніше і вони пропадуть, але поки про них: тормозні колодки пищать як в жигулів(надіюсь пройде, добре що хороша шумка то не так чути їх), двері погано закриваються, потрібно з силою закривати, при чому задні ще хуже передніх. Ну і коробка EDC... що сказати. Брав через те що можливо в майбутньому буде дружина їздити, а так для себе взяв би механіку (11 років пройздив на 2.0л 10 Лансері на механіці) в пробках звісно робот чудовий але в нас немає тих пробок, коробка ніби незнає що її робити. Із DSG на Тігуані не зрівняти. Ще якщо ви захочете повісити на крючок свій одяг на задньому ряду то у вас нічого не вийде. З плюсів - економний і надійний двигун К9К, після жрущого пальне по 10-11л лансера я взагалі не думаю тепер що мені часто потрібно їхати на заправку. Високий кліренс, надіюсь в зимку не підведе, підвіска досить м'яка від того він здається валкуватим трохи, шумка чудова як на мене, багажник великий, дизайн мені подобається. Якщо вам потрібний комфортний та економний сімейний авто то це не поганий варіант, але якщо хочете драйву шукайте щось інше.

Плюси автомобіля:
Економний, високий кліренс, хороша трансформація салону та багажник, шумоізоляція, дизайн, надійність дизеля і простота ходової, ергономіка (все під рукою в потрібних місцях).

Мінуси автомобіля:
Ккоробка (на мою думку), двері закрити треба зусилля, тормозні колодки.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Renault Kadjar 2019

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Danubecaptain  

Що саме в коробці не влаштовує? Бо з відгуку зрозуміло не дуже. Двері треба регулювати - це до офіціалів, доки авто на гарантії. А взагалі - автомобіль ще не пройшов обкатку при такому пробізі.
Бажаю безпроблемної експлуатації!

+1ВІДПОВІСТИ  
Ol67  

Danubecaptain, Це якийсь ВАЗ, бо у нового авто треба регулювати двері

-1ВІДПОВІСТИ  
Nickont  

Расскажите подробней про коробку.

+3ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Не влаштовує коли їдеш повільно а вона закидає оберти і змушує мене давити на газ замість того щоб спокійно їхати, особливо згорки по поганим дорогам це найбільше помітно. Дякую за пораду, запитаю в салоні чи усунуть вони проблему з дверима.

+2ВІДПОВІСТИ  
Danubecaptain  

Bog Dan, взагалі, більшість сучасних коробок адаптивні, тому цілком можливо, що коли коробка пристосується до Вашої манери водіння, то буде вести себе більш адекватно. Наприклад, на моєму Рено (коробка, правда, автоматична, а не EDC) вона буває, що на спуску пригальмовує, переходячи на нижчу передачу (оберти при цьому ростуть звичайно), а буває, що дає вільно катитися. Залежить від того, як я до цього їхав.

+2-1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Danubecaptain, можливо, чую не вперше про це. Ніколи не зтикався з цим і для мене це все зовсім не привично. До всього з часом звикаєш, після першого ТО відпишу що змінилося, адже авто досить хороше і мені подобається і хотілося б щоб ці моделі і марка розвивалися в кращу сторону.

+2-1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 3
Ladacobaca Ladacobaca  

Робота коробки так и мае Бути ,на витрати пального це не впливае ,(не з холостых обертив же ий перескакувать на 3 Чи 5 передачу)це произведе до торможения.Мене це теж дивувало почитав експлуатация АКП дошло до так мае Бути.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Renault Kadjar

Роман
Украина, Киев
03.01.2020

Було потрібне авто для молодої сім'ї з двома малими дітьми. 95% часу я проводжу в Києві в режимі дім-робота, на вихідних - супермаркет і розваги. Ще 5% часу - це поїздки на далекі відстані по Україні. читати відгук

Сергій Якимчук
Украина, Черновцы
02.08.2019

Пробіг авто 2000 км. На даному етапі все задовільняє. Розхід 6-7л.на 100 км в змішаному циклі. (дім - робота 30-35 км в день). На автостраді при швидкості 120 на круїзі - 4.5-5.5 . Але притакій швидко читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Renault

Renault Megane 2016 Renault Megane 18800$ 2016