Украина Львов 13.01.2020

Всім привіт. Проїхав я на своїй красотці вже 1500 км. І вже є перші враження.
Замовляв свою комплектацію червону на червоній шкірі і майже всі опції. Чекав майже 4 міс.
Адаптивний круїз - супер опція. Сама по трасі і в пробках їде. Брати обов'язково.
Камера кругова - гімно гімном, якісь ужас. Найгірше те що при включенні першої передачі камера вирубується через три сек. Чому??? Коли вона потрібна - хоп і виключилась.
Фокал не замовляв. Я аудіофіл і фокал не особливо краще звучить ніж базова непогана музика. Буду діло усе міняти на справді якісну акустику. Але це в планах.
До мультимедії звик.Вона навіть стала зручна. Є андроїд авто, класна функція.
Світло непогане, сама дальнє вмикає. Але трошки фари підрегулювати треба по висоті.
Сидіння зручні вроді а вроді ні. Масаж - бомба. Підігрів дивний - залежить від напруги в салоні. Якщо був ак.посажений - одразу не гріє а згодом.
Пічка класна - тени роблять своє.
Шкіра наппа - як попка немовляти. Мяка і ніжна Червона шкіра - вигляд бомба. Заради цієї опції замовляв і чекав машину а не брав шо є на складах.
Тепер про головне - мотор. Їде просто неперевершано. В спорті чутливість педалі - як нерв. Нажав - получив. Коробка умнічка - передачі щолкає як щелкунчик. Динаміка дуууже непогана. Самого дивує.
Щодо розходу м.Львів - одна велика пробка. Щоб проаналізувати розхід треба завжди дивитись один показник - сер.швидкісь.
Місто - 10-12 (сер 15 км).
Траса 8.2 (сер160).
Траса на круізі 90 - 4.2.
Всі дані за пробіг 1600 км.
Є загальний з салону - 8.8 (сер.шв 21км). Гадаю адекватний розхід.
Мав 3 роки джип ГЧ срт8 - був середній розхід 32л. Тому вважаю пижа економним.
Тепер про підвіску - всетаки м'яка та енергоемна. Як для свого класу авто і профілю шин. Катався раз на Артеоні - ТАБУРЕТКА. Повне розчарування. Але це інша історія.
Чи вартує брати. Скорше так. Якщо ви не маєте великої сім'ї (взаді місця мало і кут нахилу сидіння незручний) і любите очима машину - чому б ні. У мене це любов з першого погляду. Але вирішувати вам.
Всіх благ!
Дизайн.
Динаміка.
Підвіска.
Економічність.
Камера.
Місце взаді.
Бампер взаді стоїть криво (у всіх 508).
Беріть те що подобається. По якості дане Пежо нагадує Ауді. Але дешевше і точно не гірше. Їздив - знаю.
Того ж дня Роман дописав: Задавайте питання - з радістю відповім.
Обговорити відгук про Peugeot 508 2019
Все в нем круто,но блин,сзади тесный..как по мне,то это чуть ли не единственный минус.
+2-1ВІДПОВІСТИSlavik0080, Машина для двоих, ну максимум с одним ребёнком. Но как же классно она выглядит. Что снаружи, что внутри. И примерно так же едет с этим двигателем.В принципе вопрос функциональности в дальних семейных поездках решает бокс на крышу.
+2ВІДПОВІСТИMakes, бокс конечно решает,но это уже нето..а вот простора хочется,а его нет.Дизайн,интерьер,мотор-коробка,всё на большой высоте.
-1ВІДПОВІСТИ
У мене появилась усмішка,коли сказали про попереднє авто (гранд черокі срт8).Ну шо додати,круто певне було)
+6ВІДПОВІСТИ"Панорама - клас, є захист від вітру, не задуває. Але в закритому стані підскрипує. Силікон гадаю поможе.".
До чого дійшов сучасний автопром - нове авто за 30+тис.у.о. потребує доколхозити його силіконом бо вже скрипить.

poradnyk, к сожалению , у нас такие условия эксплуатации, что почти любую современную машину надо колходить : силикон на резинки потому что летом пыль, а зимой холод, бронепленкк и сетка в решетку радиатора - т.к. камни на супердорогах бьют соты радиатора , антискип со временем даже люксовым тачкам, потому что машина не делалась для того чтобы все время на вибростенде (нашим дорогам) ездить... и тд и тд... силиконом резинки зимой нормальный водитель будет мазать независимо от того жигуль у него или бентли... потому что водителю бентли вряд-ли захочется менять , порвавшийся уплотнитель двери на морозе после мойки, по цене трех Жигулей
+4ВІДПОВІСТИ
Shep, за 12 лет без силиковнов, сетки и пленки. Сколы есть. Радиатор в огнях, никогда ничего не скрипело и зимой я этой херней тоже не маялся
+2-1ВІДПОВІСТИЗнайшов ще один мінус, не має датчику закінчення омиваючої рідини. Карл не має. в машині за 40 бакінских.
ВІДПОВІСТИІнші відгуки власників
Peugeot 508

Украина, Днепр
03.12.2019
Всім добрий день, ось я нарешті наважився написати відгук про Пежо 508 фастбек. До цієї машини мав Пежо 408 пробіг 202 000, 00 км. Питань ніяких не мав. Тому вибір наступної машини був тільки Пежо. читати відгук

Украина, Днепр
16.07.2021
Что хотелось бы рассказать о данной модели: прежде всего, это внешний вид. Она действительно выделяется из потока, красивая и необычная. И ладно бы только внешне, но внутри это настоящий космолёт. Неб читати відгук