Відгук Hyundai Accent 2011 1.4 бензин автоматична

Наталия
Наталия

Украина
Сарны

17.08.2012
Hyundai Accent
Hyundai Accent

Рік, пробіг: 2011, 12.000 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 1.4 бензин
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка2

Дуже гарна машина але тільки для того щоб в ній сидіть в заторі, а на дорозі на швидкості в ній можна накласти в штани хто не вірить нехай проїде більше 100 км на год, машину кидає на латках, вона стрибає в різні боки, підвіска гупає наче на підводі. По щебню таке враження наче камінням по емальованому посуду в якому ти сидиш. Я їздила на різних машинах в тому числі і на німцях але такого г..а я ще не мала. Насилу Божу продала втратила кошти та нервові клітини, це правда хто не вірить хай купить та перевірить. А взагалі що можна чекати від корейця зробленого у Росії. Налякана налаштуванням підвіски наступну машину буду перевіряти на дорозі перед купівлею обовязково!!! Взагалі не розумію як можна випустити таке на трасу в Європі чи іншій цивілізованій країні за такі машини судили б. Більше ніколи не куплю Хундай ні за які гроші краще ношений німець та пораджу родичам та друзям, Хто думає що відгук замовлено нехай купує та радіє життю тільки обережно як для себе так й для інших учасників дорожнього руху, Дякую нехай щастить.

Плюси автомобіля:
Зовнішній вигляд.

Мінуси автомобіля:
Ходова частина.

Порада покупцеві: Нехай купують якщо гроші дурні.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Hyundai Accent 2011

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Pyzja  

Уважаемый горе-водитель Что-бы машина держала дорогу, нужно проверять давление в шинах, а не "налаштування підвіски". У меня с двигателем 1.6 автомат ехал 210 км/час в живую. Да, есть проблема пробить подвеску из-за короткого хода. На ухабах нужно быть внимательным. Думаю нужно увеличивать ход подвески.

+1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Можу побажати успіхів. А за якість машини з часом скаже попит на неї та кількість аварій на дорогах. Прошу не їздіть так швидко бо лесть поганий радник.

ВІДПОВІСТИ  
Алексей Орехов  

Я тоже не согласен по поводу того,что машина не держит дорогу.Держит и очень не плохо.Да и со скоростью все в порядке у меня 1.4 механика,я выжимал 180,но был еще запас,и выжимал ,это не значит,что выжал до 180-ти и сразу сбросил,нет проехал километров 8-10.Единственное,что есть замечания по ходовой,т.к.когда едешь по каменке,то довольно таки шумно,но если поставить шумку хотя бы на арки,то получается очень даже тихо.А если не держит дорогу,то попробуйте спустить колеса до 2-2.1,т.к с салона они идут 2.8.За свои деньги,хорошая машина.

+1ВІДПОВІСТИ  
Іван5  

А чому 2.8 ?

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Ви можете писати, що завгодно, але не треба по собі судити про людей я, наприклад тиск в колесах перевірила ще в салоні бо я й сама ще можу з кого хочеш зробити дурника. Як би не хвалили цей срач, це моя думка, яка мені коштувала 18000 у. е., і я на неї маю право, бо я заплатила гроші. Я вже поміняла машину, але щоб ніхто не подумав, що це замовний відгук марку вказувать не буду ціна коло 20000 у.е. так от, наче на світ народилась . На машині треба їздить, а не привикать . До речі, автомат в ній слабенький, ну про це я вже мовчу . Так що поперед чім написать коментар подумайте та знайте, що не всі кругом лохи ну це про тиск в колесах. Це моя думка і я її нікому не нав"язую. Так що перед тим як купувати поцікавтесь, бо гроші назад не повертають!!!

+1-2ВІДПОВІСТИ  
Denys Dontsov  

Это известная проблемма - и сейчас официально меняют задние аморты,и этот дефект пропадает..обратитесь к ОД с этой претензией.

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Ви мабуть не уважно читали відгук в мене проблем немає з авто бо вже давно інша машина, іншої марки. Так що ставте що завгодно,а для мене така марка як хундай не існує. Це не покупець повинен ходити , писати , міняти , а фірма - виробник. А то так наклепали , а як люди почали писати давай переробляти. Та й сервіс у хундая ніякий м"яко кажучі. Так що катайтесь як уже є, купують їх вже слабенько.

ВІДПОВІСТИ  
igorfire  

А вы знаете в отзывах автора есть правда. У меня у самого 1,4 и работой ходовки автомобиля не очень то и доволен. Действительно зад авто прыгает на скорости, да и ощущения на" доске" не очень то и приятные. Самое интересное - это действительно правда, которая огорчает автовладельцев. Шумоизоляция в автомобиле очень слабая, после 110 км/ч гул в салоне очень сильный и ехать с этим шумом не очень то и приятно.

+1ВІДПОВІСТИ  
Гость  

это действительно правда проанализируйте сколько продаётся этих машин с маленьким пробегом, сколько битых продаётся. Это говорит о том, что модель не удачная, как конфетка в красивой упаковке пока не развернёшь и не укусишь - не узнаешь.

-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Hyundai Accent

april
Украина, Ровно
18.05.2011

Машина другий тиждень.Нарікання до МРЕО .Оскільки машина проходе митницю в МРЕО дають тимчасовий талон, тільки пізніше в салоні сказали що це неправомірно!!!!Будьте уважні!!!!Двигуна на трасу 1.4 може читати відгук

Олег
Украина, Донецк
20.05.2011

Приобрел автомобиль месяц назад .Прошел 4000 км в основном трасса . Да действительно на скорости свыше 120 плавает на выбоинах задница . Как оказалось были перекачаны шины .Спустил до 2.1 и все стало читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Hyundai Accent

Hyundai Accent 2012 Hyundai Accent 3500$ 2012