Відгук Toyota Camry 2020 2.5 бензин автоматична

Jurij S
Jurij S

Украина
Львов

06.03.2021
Toyota Camry Hybrid
Toyota Camry

Рік, пробіг: 2020, 850 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 2.5 бензин
Компл.: prestige
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5
Витрата пального по місту: 8.0 л/100км, по трасі: 5.5 л/100км, середній: 5.8 л/100км

Купив авто у Львові в кінці грудня 2020. Трохи їздив місто, трохи трасою, у т.ч. А4. Автомобілем задоволений неймовірно.

По-перше, авто красиве.
По-друге, авто престижне, бо найновіші технології + шкіра.
По-третє, авто економне, бо витрата пального 5.5.

Вибрав колір коричневий, хоч хотілося чорний, але чорний попробуй тримати постійно у чистоті.

Порівнював Рав4 і Кемрі. Логіка підказувала Рав4, серце вибрало Кемрі. Ані трохи не шкодую.

Плюси автомобіля:
Красиве авто.
Споживає мало бензини.
Чуть натискаєш на газ і автівка як пір'їнка летить.

Мінуси автомобіля:
Там є невеликі нюанси, пов'язані з відсутністю можливості кинути з телефона карту маршруту на монітор, але то таке собі.

Порада покупцеві: Купляти версію не менше Prestige.

Через 35 міс. і 12 днів Jurij S дописав: Маю за собою 3 роки експлуатації цієї супер машинки. Пробіг 40000. Машинка казкова, хоча седан то седан - є певні незручності у займанні місця водія, перевезенні габаритних вантажів тощо. Але моя стандартна відстань 330 км від укрхати до полхати 100 км по А4 стала значно комфортніша. Плюс тричі Їздив до Мюнхена і назад (це понад 1000 км в одну сторону автобанами) - чувся як король траси. За два роки куплятиму в салоні якийсь японський кросовер (гібрид або електрик), щоб зручніше сідати, щоб більше перевозити, щоб впевненіше почуватися у Карпатах і щоб у салоні при певних маніпуляціях голова не вдарялася у дах ). Це буде якась Тойта або Лексус або Хонда, а може і Субару.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Toyota Camry Hybrid 2020

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Makes  

Паспортный расход этого автомобиля в городском цикле около 11 литров. По трассе он,возможно, покажет 5,5 литров если не ехать быстрее 70-80 км/ч. В Украину эта модель поставляется с старым бензиновым двигателем который никогда не был экономичным.

+7-1ВІДПОВІСТИ  
Ябадабаду  

Makes, езда по городу у каждого своя. Кто-то едет в миллионнике до работы по глухим пробкам 5-10км, кто-то 40-50км по пригороду, где ни светофоров, ни переходов.

+1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Makes, Це гібрид. Новенький гібрид випуску 2020 Японія - не раша. Витрати 5,5. Їздив навіть понад 1000 км за одним махом - у Мюнхен.

ВІДПОВІСТИ  
777Александр777  

Это или гибрид. Или Ярис. Или манагер.

+4-1ВІДПОВІСТИ  
Makes  

777Александр777, Разве что гибрид. Хотя...По отзывам гибрид Camry в городе укладывается в 6-6,5 литров максимум. У автора 8 литров. Ни туда и ни сюда. Когда пишут о гибридах то обязательно рассказывают о работе такого двигателя в различных условиях, нюансах, преимуществах и недостатках и т.д. Здесь же ни слова об этом.

+1ВІДПОВІСТИ  
Ser Gio  

Makes, у чувака гібрид, коли клікнути на марку моделі в шапці відгука, перекидає на гібридну версію. Та й по Львову такі затори, що нереально на дизелі такі показники отримати, не кажучи вже про 2.5 бензин.

ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1
rdiesel  

Самый смешной отзыв менеджера.

+3ВІДПОВІСТИ  
Crosby1130  

rdiesel, похоже на то.
Непонятно только одно. Зачем пиарить камри?

ВІДПОВІСТИ  
rdiesel  

Crosby1130, ещё и так нелепо.

ВІДПОВІСТИ  
Shep  

престиж,технологии и кожа? престиж - это шумка уровня Б-класа и пластик цвета несуществующего дерева?? технологии - это спорная балалайка с убогой графикой, отсутствие подогрева руля и кнопки из 90х? а кожа - это та кирза к которой неприятно прикасаться? мне понравилось только как едет гибрид, неплохо и ровно ускоряясь с низких оборотов, сомневаюсь что мне бы понравился атмосферник...гибрид с обязательной шумоизоляцией будет стоить 40К... машина сильно переоценена , как и все тойоты

+5-1ВІДПОВІСТИ  
rdiesel  

Shep, бегите из страны. Тойотоводы заклюют вас насмерть.

+6ВІДПОВІСТИ  
Fender Tremolo  

Shep, полностью согласен.

ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Toyota Camry

Дмитрий
Россия, Ростов-на-Дону
04.05.2020

Обзор новой Камри под другим углом. С выходом новой Тойоты Camry поколения XV70 многие друзья и коллеги стали в один голос нахваливать новинку, иногда даже забывая про объективность. В этой связи м читати відгук

Сергей СС
Украина, Киев
11.08.2020

Езжу уже месяц, поделюсь впечатлениями. 1. При спокойной езде по Киеву, с утра на работу, вечером домой, расход 4.7-5.8 литра реально. 2. Если батарея заряжена, то на электротяге можно проехат читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Toyota Camry

Toyota Camry 2020 Toyota Camry 31250$ 2020