Відгук Peugeot 2008 2020 1.5 turbo дизель автоматична

Константин
Константин

Украина
Буча

22.06.2020
Peugeot 2008
Peugeot 2008

Рік, пробіг: 2020, 1.500 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 1.5 turbo дизель
Компл.: GT Line
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4

Дуже довго придивлявся к 3008 але у нього пакет "безпека +" можно замовити тільки з заводу, а чекати три місяці (а то и більше) не хотілось. І раптом виходить ОЦЕ) - гарніший, дешевше і з пакетом "безпека +", лед оптікою вже в ждитілайні (ніж 3008 в алюрі). Але - невеликий багажник, однозонний клімат, позаду сідиння без дефлекторів і підігріву (порівняно з 3008, бо це вже вищій клас). Вже побував на офроуді, місто, траса, усюду приемні враження. Єдина прикрість невиходить підключити карплей (.

Плюси автомобіля:
Дизайн як завьошній так і всередині. Оздоблення як за такі гроші найкраще.

Мінуси автомобіля:
Якщо закидати багажник і посадити дядько під сто кг. позаду, то ззаду пробивае підвіску на вибоїнах. Не вистачає потужності при випереджені понад 100 км/г. Невиходить підключити карплей.

Того ж дня Константин дописав: Якось багато мінусів, але все одно він найкращій в своєму класі.. До цього був фіат кюбо 6-років і навряд чи я його поминяю найближчі 3 роки), привіт Ярику;)

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Peugeot 2008 2020

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Ser Gio  

Перший відгук на інфокарі по новому Пижику. Як вам мультимедіа, немає лагів? Що по розходу пального?

+2ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Ser Gio, лагів немає, є питання до ергономіки, як додати плейлист, як зберегти налаштування. Витрата по місту 6-6.5, за містом 5-5.5 при швідкості 120. На "эко" не корестуюсь бо дуже кволий.

+6ВІДПОВІСТИ  
Wert  

"Не вистачає потужності при випереджені понад 100 км/г." якийсь.

+2-4ВІДПОВІСТИ  
superblast  

Нужно включить голосового помощника - если эпл то Сири, и тогда карплей заработает.

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

superblast, як тільки я його встановив, він працював, але через пару підключень перестав його бачити. пише перевірте що ваш телефон підтримуе мірор лінк (хуавей нова)

-1ВІДПОВІСТИ  
abert  

skilet, аналогичная проблема, тоже gtline. Сначала все работало ок и на моем телефоне и жены (у обоих Huawei). Так как включаю его не всегда, то заметил только сегодня. Целый день сегодня провозился, ничего не помогло.

-2ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 2
Михаил Звягин  

Про обгоны странно, у самого с4 на 1,6 (теже ттх движка) на 6ступке - отлично, но вот сбрасывали адаптацию коробки - реально проблема была, часто в турбояме. Проездил 2тыс км - все вернулось обратно, коробка шустро и когда надо переключает передачки, обгоны до 140 без проблем даются. Еще момент: особенность 1,6 bluehdi, может и для 1.5 актуально будет, после +30 градусов движок заметно тупеет. Спрашивал у официалов, сказали, что специально при высокой температуре задушивают, помогает только чиповка. покатайтесь немного и привыкните к коробке и педали, 300Нм ему вполне хватит для комфортной езды и обгонов.
ПС: видел в живую пыж, чуть шею не сломал))) красивый

+3ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Михаил Звягин, накатав тільки 2100км, це дуже мало. Може і справді душить єлектроніка, бо було 32 градуси.

+2ВІДПОВІСТИ  
Pluto73  

skilet, А может пока обкатка не даёт ему дышать по максимуму. Напишите позже, изменилось ли что-то в лучшую сторону.

ВІДПОВІСТИ  
Azazello  

Прикольная машинка, зубастая такая)), интересное решение ходовые огни в виде клыков

+1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Їздив в Одесу на вихідні, виявілося що я не докінця витискав педаль газу, там є невелика впадина під педалюю (мабуть под кікдаун). На трасі цього вистачае але на другорядних дорогах де по одній полосі к кожен бік, щоб обігнать фуру, потрібно з 500 метрів щоб її випередити.
Сподобався адаптивний круіз, сам їде сам повертає, якщо розмітка є. Але) якщо почитнаеться пральна дошка, то кермо так і хоче кудись вистребнути зрук і це напрягає, в сам перед коли поруч
їде фура а він намагався під неї тебе затягнути(, як тільки вимикаеш "утримання в полосі" все стає до норми. Залишається тільки бовтанка і невеликі перестановки задньої осі.

+4ВІДПОВІСТИ  
Serega Bondarenko  

Что по расходу в Одессу?

+3ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Serega Bondarenko Витрата по місту 6-6.5, за містом 5-5.5 при швідкості 120. На "эко" не корестуюсь бо дуже кволий, тому гадаю може і меньше витрачати.

+2ВІДПОВІСТИ  
Serega Bondarenko  

skilet, дякую

+2-1ВІДПОВІСТИ  
akorolchuk  

Підкажіть, який ваш зріст і чи зручно сидіти за кермом? У салоні не зміг знайти зручне положення. Якщо крісло опустити вниз, то поганий огляд через високий капот, якщо підняти крісло, то руль впирається у ноги.

+2ВІДПОВІСТИ  
abert  

akorolchuk, У меня такое же авто. Рост 180. В принципе удобно сидеть. Опускаю сиденье почти до низу.

+5ВІДПОВІСТИ  
IgorGD  

abert, не могли б додати також свій відгук на авто, будь ласка? Було б цікаво мати хоча б два досвіда використання для порівняння.

+2ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1
Автор відгуку  

akorolchuk, в мене зріст 172, мені норм

+1ВІДПОВІСТИ  
JimmyKyev  

Пыжик отличный, и вот теперь дилема, брать пыжик или новую октавию, эх тяжело... )))

+3ВІДПОВІСТИ  
123olx  

JimmyKyev, Это абсолютно разные по классу авто. 2008 только gt можно рассматривать - это от 27К. Октавия2020 как все шкоды спереди страшная, версия style с dsg и единственным 1,4 двигателем - 737К грн про допопции и технологии и вовсе молчу. Кто-то ж должен и на октавии баранку крутить, поэтому покупайте ее)

+1ВІДПОВІСТИ  
JimmyKyev  

123olx, октава еще дороже получается, пыж намного эффектней смотрится, октаву есть смысл брать в голом бубне скорее всего ))

ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1
Qasder Azx  

Машина, конечно, хороша. Но за 700.000 (за дизель) выбор огромен. Все что дешевле идёт на недомоторах с ресурсом в 100.000 (если повезёт)

-5ВІДПОВІСТИ  
Oggyxxl  

Qasder Azx, чем он огромен? Шкода, рено, сеат? Дизель такой же недомотор, с алюминиевым блоком, про ресурс в 100тыс это фантазии

+1-2ВІДПОВІСТИ  
semitop7  

Можливо користуватись адаптивним круїзом в пробках? Зручно, чи краще самому керувати зупинкою і ввесь час педаль гальма тримати?

+2ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

semitop7, так звісно, але якщо невелика тягнучка я не вмикаю, дуже зручно на пр. Преремоги, врубив і він сам тебе везе, тільки не втрачати пильності бо хтось може вклинитисть і він зреагуе дуже різько

+2ВІДПОВІСТИ  
Ed Pokotilo  

Не добавляется коммент к видео, напишу здесь. Не думаю что в Украине люди прям такие ездят на машине 2-3 года и меняют. и по 10 лет ездят на одном авто.Потому, что всегда есть более важные дела, как квартира, здоровье, учёба и т.д. и при зарплате в 1000$ не так просто менять машины даже раз в 5 лет.

+2ВІДПОВІСТИ  
oleg.gochachko  

Ed Pokotilo, при 1000$ странно как вам на продукты хватает. А как вам на авто хватило вообще из области фантастики

+2ВІДПОВІСТИ  
Alexraven  

карплей там вообще больная тема. Можете почитать мой отзыв. Перезагружается каждые 30 секунд центральный экран. Сказали в сервисе, что не юзайте пока телефон,,, Это просто жесть.

-3ВІДПОВІСТИ  
Ivan Borshch  

Что-то никто не пишет по поводу подвески. Как она себя ведет на мелких неровностях типа дороги посыпаной щебнем, стыки, латки. Небольшие и средние ямки, волны после фур. Насколько тихо она вообще работает, громыхают ли амортизаторы? И какое вообще впечатление от комфорта при езде одному или в двоем?

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Ivan Borshch, в основному огляді я писав -Якщо закидати багажник і посадити дядько під сто кг. позаду, то ззаду пробивае підвіску на вибоїнах. Але з тимож багажем дитиною і дружиною такої проблеми немає. Підвіска середньої м'якості на швидкості переставляє колеса задня балка на не рівностях, малі тріщини майже не відчувається. Але на швидкості хотілось би жорсткіше а в місті мякіши ( якось так. До цього був фіат кюбо 6-років він жорстіше і я не пом'ятаю щоб унього переставляло підвіску

+1ВІДПОВІСТИ  
Cherax  

Ви додатково обробляли автомобіль антикорозійкою?

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Cherax, ні че чого не робив, там пластик майже все закриває

ВІДПОВІСТИ  
Aleksandr Kurkula  

Всем привет! Вопрос к владельцам GT-Line, скажите как Вам пакет "Безопасность", полезная штука или нет? Есть активный контроль слепых зон? Разпознование знаков? Если да, то адекватно ли работает. Или это не входит в пакет? Мучаюсь выбором между Allure и GT-Line...фары, салон, подсветка салона, пакет "Безопасность"...муки выбора))))

ВІДПОВІСТИ  
flymonkeyhall  

Aleksandr Kurkula, активный контроль слепых зон - это когда повернуть не дает? Точно есть за доплату просто контроль слепых зон, когда на зеркале лампочка. Ну а сам пакет безопасность - очень полезная штука. Знаки распознает, но, кажется, может пропускать. Пока не могу точно сказать. GT-Line внутри принципиально отличен от Allure, так что, если есть возможность брать GT-Line - берите.

+2ВІДПОВІСТИ  
Aleksandr Kurkula  

flymonkeyhall, спасибо за ответ и комментарий, пытаюсь для себя обосновать +80К стоимости))

+1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 9
Пыж20  

Подскажите, какой цвет выбрали? И довольны ли им?

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Пыж20, той що був у салоні(( мені подобався помаранч( веселий) але був хром, виглядае як мокрий асфальт і блишіть на сонці. більш поцаняча))

+1ВІДПОВІСТИ  
123olx  

Уже купившим 2008 2020, какой процент скидки получилось выдушить у дилера?

+1ВІДПОВІСТИ  
Alec00  

123olx, 10%: 5% деньгами и 5% на аксессуары.

+3-1ВІДПОВІСТИ  
semitop7  

Alec00, Это очень хорошая скидка, больше 2 000 $ получеться. Это где есть такой щедрый дилер?

-1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 2
semitop7  

Это очень хорошая скидка, больше 2 000 $ получеться. Это где есть такой щедрый дилер?

ВІДПОВІСТИ  
ArtemF  

Подскажите, DAB-радио присутствует/работает? Судя по мануалу, цифровое радио поддерживается. Но у меня при попытке сменить band ничего не происходит. Но учитывая, что машина сама сканит эфир, возможно не даёт переключиться на DAB, так как у нас в городе нет цифрового вещания.

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

ArtemF, на справді не звертав на це уваги, зберіг собі станції що слухаю і більш не відкривав

-1ВІДПОВІСТИ  
Anna28  

Подскажите, какую сигналку поставили? старлайн как-то не очень хочется

ВІДПОВІСТИ  
Михаил Челакуш  

Anna28, никакую)
Каско))))

+2ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Останній рік майже не їздив, корона і все таке, того і не каско не робив і сігнаку не ставив

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

За то зміг подружити карплей з машиною, до цього він то робив то ні. Виявилось що в машині при підключенні телефона, він запрашиває сертификвт безбеки і з часом забивє пам'ять в авто,і нема куди зберігати, тому машина не бачила смартфон. Після скиданя налаштувань до штаних(заводських), все працюе добре, але необхідно влаштовувати налаштування)))

+1ВІДПОВІСТИ  
Den17.  

Доброго дня. Підскажіть, які рекомендації по двигуну 1,5 BHDI на 130 сил. Що по надійності, довговічності?...... Як він в роботі? Які рекомендації по сечовині, AdBlue.

ВІДПОВІСТИ  
JimmyKyev  

Den17., отличный двигатель. Патрубок меняют по гарантии, через одного он потеет )), но тут партия патрубков бракованная, как повезет. С мочевиной вообще никаких проблем, раз в год у дилера залить и не парится, цена на 200 грн дороже чем с пистолета на заправке непонятно шо налить. В роботе отлично, на холодную тракторець, как прогреется то отлично )

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Peugeot 2008

Алексей
Украина, Харьков
29.08.2020

Машине 20 дней. Все вначале было супер. Резвая, классная. Через неделю появились проблемы с карплей. Стал перезагружаться компьютер каждые 30 секунд. Чтобы было понятнее, центральный монитор просто пе читати відгук

Игорь
Украина, Киев
03.09.2020

Машине 1 месяц new 2008 PT 130 MT6 ALL Germany. Сравниваю с предыдущим кроссовером SUZUKI SX4 2008г. Из достоинств – достаточно экономичная. Более мощный мотор. По проходимости лучше (по клиренсу), читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Peugeot

Peugeot 508 2012 Peugeot 508 11800$ 2012