Відгук Nissan X-Trail 2007 2.2 дизель механічна

Віктор
Віктор
Украина
Борислав

26.09.2013
Nissan X-Trail
Nissan X-Trail

Рік, пробіг: 2007, 250.000 км
КПП, привід: мех., повний
Двигун: 2.2 дизель
Компл.: Коламбия
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4

Всім привіт, купив автомобіль в 2007 році в автосалоні у Львові, вибирав седан але друг умовив купити ікс-трейла, аргументуючи це практичністю та витривалістю автомобіля на наших дорогах. Це вже у мене було шосте авто і третє з салону так, що певний досвід у мене вже був. В перше пройшов тест-драйв на кросовері і враження яке у мене було, що їдеш на тракторі, але швидко звик. Автомобіль в цілому хороший дає впевненість на дорозі, двигун потужний його достатньо для цієї машини, але потребує хорошого дизпалива, коробка механічна шести ступенева працювала добре без нарікань розганяла автомобіль до 200 км. по трасі, на високій швидкості автомобіль не розхитувало тримався дороги дуже добре, навіть в поворот входив на швидкості 140 км.. Ходова дуже міцна і комфортна на швидкості по ямах гнув диски а ходовій нічого не було. За шість років поміняв підшипники на всіх колесах, втулки стабілізатора і колодки кожні 70 тис., все інше в автомобілі витримувало навантаження нашого бездоріжжя, автомобілем об`їздив Карпати і Крим жодного разу мене не підвів, а також тягав причіп до 1 т.. Хочу сказати і про мінуси; не було в автомобілі пониженої передачі дуже важливо для пересування по горах, та бездоріжжі; курсової стабілізації у автомобіля також не було, були небезпечні моменти літом на мокрому асфальті і зимою, врятувало досвід водіння; кондиціонера не достатньо було для задніх пасажирів запотівали постійно задні вікна і багажник; не зручно сідати заднім пасажирам на сидіння, вузький дверний прохід.

Плюси автомобіля:
Хороший економічний двигун, зручна коробка передач, міцна ходова, простора в середині, великий багажник, проходима на бездоріжжі, комфортна підвіска.

Мінуси автомобіля:
Відсутня понижена передача, відсутня ESP, немає для задніх пасажирів кондиціювання повітря.

Порада покупцеві: В загальному можу рекомендувати як надійний автомобіль, спираючись на мій шестирічний досвід водіння цим автомобілем.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Nissan X-Trail 2007

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Nissan X-Trail

Костя
Украина, Симферополь
14.12.2007

Купил машину 15 октября. До этого ездил на российских машинах, ауди 80, два Опеля Вектра, ниссан Альмера. Взял в комплектации: 2 литра, вариатор, климат, электропакет, дуги на крыше с фарами, люк. Пос читати відгук

Антон
Украина, Кропивницкий
05.01.2008

Долго выбирал, где-то полгода. Смотрел все. Все что было в автосалонах, хотелось кросовер, но какой не знал. Случайно заехал в автосалон и увидел.... грязный черный и понял - мой! взял , на эмоциях. н читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Nissan X-Trail

Nissan X-Trail 2015 Nissan X-Trail 14000$ 2015