Відгук Mazda 6 2018 2.0 бензин автоматична

Yuri Hlieviy
Yuri Hlieviy

Украина
Киев

02.02.2020
Mazda 6 Combi
Mazda 6

Рік, пробіг: 2018
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 2.0 бензин
Компл.: Touring
Кузов: універсал, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4
Витрата пального по місту: 12.3 л/100км, по трасі: 9.2 л/100км, середній: 12.3 л/100км

авто на данний момено проїхало 1 рік і 17 з хвостиком тисяч кілометрів. Почну мабуть з нюансів, що запам'ятались за перший рік експлуатації.

Деякі нюанси з надійністю, в плані мілких глюків:

- разів 5 за рік переставав включатись екран мультимедіа - лукується перезапуском двигуна.
- півтора рази втрачала ключ, і якщо за другим разом алгоритм вже був відомим (перед заводом просто підносиш ключ до кнопки і тримаєш так секунд 5) а перший раз я тупо не міг завести її, десь години дві, що не робив, на наступний ранкок завелась наче нічого і не було.

В якийсь момент пару тижнів тому перестало повністю складатись дзеркало з боку водія, так тижнів пару підглючувало потім знов почало працювати (сьогодні на ТО1, коли озвучив цю проблему сказали зняти відео, якщо повториться, походу на сервісі знають про це, так що я не перший з такою проблемою).

Окрема історія це ЛКП, оскільки машину брав на 3 роки, то навіть не думав якось її захищати, але після першої тисячі 50\50 київ\траса, трохи прибалдів, як помив машину: капот був в сколах до грунту притому в багатьох місцях і притому сколи досить великі, спостерігати таку божу корівку не хотілось, тому екстренно закатав її в плівку (реально за 2.8 роки експлуатації поперднього кіа сід, у мазди за місяць більше сколів було чим у сіда за 3 роки і 64к км).

Самим великим мінусом вважаю гальма, авто в екстренних ситуаціях має ну дуже довгий гальмівний шлях, думав що може я щось видумую, але після швидкого пошуку, не один я звернув увагу на цей нюанс.

Також не дуже радує розхід палива, звісно манера їзди у мене не сама спокійна, але 12.3 середній по києву і області трохи забагато. По трасам європи з швидкістю 130-160 минулого літа розхід середній був біля 9л. (на попередньому сіді і з однаковою манерою їзди було максимум 7.5, тому наступним авто буде мабуть відсотків 90 знову дизель).

І ще не дуже подобається керованість на високих швидкостях, попередній сід св я міг спокійно десь на 190км\г заводити в затяжні дуги і маневрувати в потоці, в мазді вже на 180 почуваюсь не комфортно в тих самих умовах, але по прямій мазда розганяється швидше і до 200 без проблем рулиться.

Але навіть з попереднім списком нюансів авто подобається, не шумне (у мене додатково зроблена шумка днища, арок, дверей) до 150-160км\г в авто тихо, подобається ергономіка, все на своїх місцях і все зручно, лаконічний дизайн інтер'єру, якісні матеріали, по тактильним відчуттям все дуже непогано. Зручні сидіння, на сіді попередньому десь після 400км спина про себе починала нагадувати, на мазді навіть 1000км все значно краще з цим (справедливості заради, мій перший сід 2007, був також зручніший за мій другий сід 2016р). Подобається ходова - відносно м'яка, за весь час здається її жодного разу не пробив, ями ковтає дуже непогано. Ще кліренс як для універсалу з великою базою непоганий, там де сідом іноді діставав, маздою ні, хоча база й більша.

Плюси автомобіля:
- зовнішній вигляд.
- внутрішній вигляд.
- ергономіка.
- ходова.

Мінуси автомобіля:
- тонкий шар ЛКП.
- Гальма не розраховані на масу данного авто.
- мілкі глюки.
- розхід з моєю манерою їзди.

Порада покупцеві: Якщо берете з салону, не жлобіться зразу обклеюйте плівкою.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Mazda 6 Combi 2018

Banderoless  

Спасибо за отзыв. Владею Сид 16года дизель, хэтч. Хочу следующим авто купить универсал классом выше. Так что ваш отзыв был очень полезен

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Mazda 6

Александр
Украина, Харьков
07.07.2019

Авто купил в феврале 2019, до этого была ласточка - Mazda CX7, откатал на ней 8 лет, одним минусом был расход, в остальном авто радовал, поэтому когда встал вопрос о смене авто, расход был одним из гл читати відгук

Богдан
Украина, Киев
28.11.2019

Мало отзывов за машины после обновления по этому не мог не оставить свое мнение, а так как это мой первый отзыв не судите строго) Авто выбирал по таким критериям: 1) обязательно новое, 2) надёжное читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Mazda 6

Mazda 6 2019 Mazda 6 18800$ 2019