Відгук KIA Sportage 2018 1.6 бензин автоматична

Дмитрий
Дмитрий

Украина
Киев

11.02.2019
KIA Sportage
KIA Sportage

Рік, пробіг: 2018, 700 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 1.6 бензин
Компл.: Comfort
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5
Витрата пального по місту: 13.0 л/100км, по трасі: 7.3 л/100км, середній: 0.0 л/100км

Забрал машину из салона в начале января. Первый автомобиль и особо сравнивать не с чем. Изначально хотел именно автомат и высокий клиренс. Долго выбирал. И потом еще долго ждал, так как оказалось, на Sportage приличная очередь с предзаказами и в салонах ничего нет. Рассматривал так же в рамках бюджета Suzuki Vitara/SX4, Citroen C3 Aircross, но Sportage оказался больше, лучше по материалам салона и комплектации за эти же деньги.

Что реально удивило так это отсутствие шума в салоне, пару раз ловил себя на том, что завожу уже работающий двигатель, настолько он тихий.

Чего не хватает так это пожалуй полного привода, но это наверно навеяно количеством снега в этом году :)

В целом всем доволен, кроме как расходом по городу, в целом он колеблится в диапазоне 10-13 литров, зависит от того как много пробок и сколько грел машину пока откидывал снег с машины :) Хотя конечно наверно наивно с моей стороны ожидать что все "попа-грелки" будут бесплатными.

Плюси автомобіля:
Богатая комплектация.
Хорошие материалы.
Вместительный салон.
Салон быстро прогревается зимой.

Мінуси автомобіля:
Приличный расход по городу.

Порада покупцеві: Для любителей динамики предлагаю смотреть комплектацию с турбо-бензином или дизелем.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про KIA Sportage 2018

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
maxdiv  

Та нормальный у вас расход топлива. У меня Элантра была 1.8 МТ и Акцент 1.6 МТ так они тоже зимой по пробкам "кушали" 10-12 литров. А это ж все таки автомобиль побольше и на автомате!!! Чудес не бывает!

+3-1ВІДПОВІСТИ  
геофізик1  

Також розглядав серед Suzuki Vitara/SX4, Ford focus, Mitsubishi ASX, Nissan qashqai. Sportage - краще.

+2ВІДПОВІСТИ  
SlaFFka  

За два месяца эксплуатации никаких косяков не повылазило? И как расход, со временем не упал? Спасибо.

+1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

SlaFFka, Из косяков обнаружил, что не работает левый фонарь заднего хода, возможно, что с самого начала так было, так как с заливкой себя не вижу) Думаю сделать нулевое ТО и заодно пусть фонарь глянут.
По расходу последние пару недель, в принципе почти без прогрева опять же город 95%, получается 10-10.5

+3ВІДПОВІСТИ  
Alexwl  

DmitryM, "Из косяков обнаружил, что не работает левый фонарь заднего хода" У спорта один фонарь заднього ходу. Зліва там противотуманка.

+1ВІДПОВІСТИ  
DarkNomad  

Да низкий расход. Автомат+слабый 1.6 + зима + город = легко до 15л. Упадет он только если не прогревать, как потеплеет.
На Акценте с 1.4 в городе 11-12 зимой (у знакомого) а тут тушка на 200 кг тяжелее.

+1ВІДПОВІСТИ  
геофізик1  

DarkNomad, @SlaFFka, Перша тисяча кілометрів по заду. Розхід бензину по місту до 10 літрів спочатку було 13 (все залежить від стилю їзди, але 15 не було ніколи). Траса - 7,3, якщо спокійніше їхати можна меньше 6-ти. Мотор дійсно слабоватий для обгонів, педаль до підлоги, мотор реве на тахометрі 6 тис, а машина як вкопана, секунди дві-три і вже вища передача . В мене таке враження, що вона з шосто передачі скидає на 2-гу чи 3-тю . При плавному добалянні газу обгін робити краще, без ривка але обгін получається надійніший. Це мій перший авто на автоматі, можливо я ще не дуже освоїв педаль акселератора, але це є основний недолік поки що цього авто.

+2ВІДПОВІСТИ  
SlaFFka  

геофізик1, в городе динамики хватает?

ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 2
maxdiv  

1.6 дизель МТ. Сам не вірив поки не перевірив, бо їздив завжди на бензині. По місту зимою на короткі дистанції 8, траса 5.4, коли їде дружина, навіть по місту виживає 4.8! Реально!

+1ВІДПОВІСТИ  
Sidny  

Привіт
Скажіть, чи можна з вами особисто звязатись?

ВІДПОВІСТИ  
мандрівник  

Доброго Вам дня, пане Дмитро. Чи міг би я у Вас поцікавитися, у якого дилера Ви брали своє авто в Києві, як його обирали? Хочу взяти 1,6 автомат комфорт. Чи задоволені Ви облуговуванням до продажу і вже після при проходженні ТО чи ремонті? Чи були якісь нюанси? Чи могли би Ви рекомендувати конкретну людину - мій тел/вайбер/телеграм 0988344828, мило yuriy.krasnovyd@gmail.com Брав Логан в Білій Церкві, то всі були хоч до рани клади, а як заплатив, то почалися нюанси Всюди людський фактор, тому хочу знайти з нормальним керівником/менеджером + адекватним сервісом. Наперед вдячний Вам. Удачі! З повагою, Юрій Красновид

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
KIA Sportage

Жека
Украина, Каменец-Подольский
25.09.2018

Владею машиной уже месяц, впечатление только положительное. Автомобиль не первый, есть с чем сравнить, перед Спортом была Витара 2.4 на мкп, Королла 150 1.33 на ручке и другие тачки но все на механике читати відгук

Максим
Украина, Киев
08.01.2019

Експлуатую автомобіль вже майже 2 місяці, хоча ще не проїхав і 2000 км. з першими враженнями можу вже поділитись. До цього їздив на автомобілях ВАЗ-2105, Фольксваген Пассат В4, Хюндай Акцент 2008, Хюн читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у KIA Sportage

KIA Sportage 2021 KIA Sportage 24000$ 2021