Відгук KIA Rio 2013 1.4 бензин автоматична

Петро
Петро

Украина
Тернополь

09.01.2014
KIA Rio Sedan
KIA Rio

Рік, пробіг: 2013, 1.200 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 1.4 бензин
Компл.: mid
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4

Авто дружини. Її мрія нарешті збулася, мені додалося клопотів! Дружині авто подобається, побоювання щодо недостатньої потужності двигуна 1.4 в парі з застарілим чотирьохступінчастим автоматом не справдилися. Комп’ютер добре реагує на маніпуляції з педаллю акселератора, авто досить динамічно йде на розгін, дозволяє жваво виконати маневр, здійснити обгін валухів, що сунуть із швидкістю 60-80 км/г. При 3000 оборотах двигуна - швидкість 120. В салоні досить комфортно, шум вітру за вікном авто чути, мабуть, бульше ніж двигун, рульове керування чітке, підвіска без проблем відпрацьовує невеликі ямки та нерівності. А от з більшими ямами проблема - склапося враження, що авто у них просто провалюється і колесо б’є прямо по кузову, як кажуть відчуваєш ями зубами. Ще один великий мінус - витрата пального, яка аж ніяк не співпадає з заявленими виробником характеристиками. У змішаному режимі машина п’є 7.5-8 л. 95 бензину ОККО. Хоча її комп’ютер і показує середню витрату 6.9 л, ще як мінімум літра на 100 км. десь випаровується! Не стабільна й корма машини. При чуть різкіших маневрах на швидкості вищій за 80 км зад авто кидає, те ж відбувається на слизькій дорозі! Не радує і якість зборки. На лобовому склі залишилися чіткі сліди монтажних присосок, які не вдається змити, погано працює розбризкувач омивача зі сторони водія (поливає лише одну сторону) при огляді виявилося - він зовсім не закріплений, доведеться їхати на гарантійку - нехай виправляють.

Плюси автомобіля:
Вигляд, потужний двигун, комфорт, високий кліренс, вмістимий багажник, хороша штатна магнітола.

Мінуси автомобіля:
Розхід палива значно вищий, ніж заявлений вииробником у характеристиках, підвіска не відпрацьовує великі ями, кидає зад при різких маневрах на швидкості, якість зборки.

Порада покупцеві: Авто для тих, хто нікуди не поспішає, любить спокійну, комфортну, розмірену їзду. Я би сказав для жінок, новачків і пенсіонерів.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про KIA Rio Sedan 2013

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
KIA Rio

oleg2891
Украина, Полтава
17.02.2013

Пробег 3000 км, город. Достаточно комфортный салон, ожидал хуже акустику, в этом классе достаточная шумоизоляция, если не гонять часто на длинные дистанции быстрее 120 км/ч. Тяговитый бодрый моторчик, читати відгук

Александр
Украина, Киев
23.04.2013

Добрый день. Хочу поделится своими впечатлениями о KIA RIO. До киа ездил на матизе на механике а так же на авео хетчбеке поэтому есть с чем сравнить. Выбирал машину по таким критериям: 1) не китай (хо читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у KIA Rio

KIA Rio 2021 KIA Rio 18000$ 2021