Відгук KIA Cerato 2008 1.6 механічна

Загальна оцінка:
Надійність:
Ходова:
Зовнішність:

В принципі машина непогана, якщо враховувати, що встиг купити за 85 тис. но... виїхавши з салону почув стукіт зліва ( потім вияснилось це стійка), до сих пір по гарантії не поміняли. Зараз на холоді стукає зі всіх сторін!!! Покраска... дуже не якісно ( царапини, пупиришки, просвічується грунтовка). Думаю в ЄС з такою якістю покраски машину до продажу не допустили б. Салон не поганий, хоча занадто світлий, КПП не найкраща, часом важко попасти на потрібну передачу, але з часом привикаєш. Шумоізоляція слабенька. Дуже радує двигун, 1.6 тяга чудова, взимку при морозах заводився без проблем, в міру економний 9-9, 5л по місту, 7, 5 по трасі. Ще мінус на бруківці стукає ( дзвинить) руль. На сервісі не внятно щось пояснили, одним словом, з'їхали.

Хороший двигун, просторий салон, зовнішній вигляд

Ніяка ходова (всі стійки), Жахлива покраска. Сервісу як такого нема (УА Холдинг)

З теперішніми цінами думаю є кращі варіанти, зараз я б цю машину не взяв. Про сервіс та гарантію можна забути зразу - в кращих традиціях ненавязливого радянського сервісу з європейськими цінами. Порада перш ніж купувати подумати про інші варіанти, що я і не зробив

Відгук був корисним?
Так Ні

Обговорити відгук про KIA Cerato 2008

Ирина

Дуже з Вами згодна. Маю таку саму машину i такi самi проблеми. Вона якась недороблена. Але iдея гарна, авто просторе, на шоссе вона летить - 150 тримае легко декiлька годин. Ще е мiнус - нема куди щось дрiбненьке або мапи покласти

-1ВІДПОВІСТИ

Потрібна авторизація