Відгук Hyundai Accent 2018 1.4 бензин механічна

Сергій
Сергій

Украина
Киев

20.01.2019
Hyundai Accent
Hyundai Accent

Рік, пробіг: 2018
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.4 бензин
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4
Витрата пального по місту: 6.5 л/100км, по трасі: 5.4 л/100км, середній: 6.0 л/100км

Автомобіль 2018 року (практично база). В новому кузові. В салоні доставив захист двигуна 3500 грн. та зимову резину (йшла в подарунок). Пробіг на сьогодні 1500 км.

Хочу розпочати із болючого для усіх питання, витрат. Під час обкатки (1000 км по трасі) швидкість 90-100 середня витрата 5.4-5.6 без вантажу та пасажирів. На сьгодні по місту розхід 6.5-6.8 а95.

З достоїнств досить цікавий салон та підсвітка, непоганий розхід, високий кліренс, відсутня доплата за колір, та хороші умови кредитування. Стоїть система курсової стабілізації, як працює незрозумів але під час пробуксовок на снігу мигає значок. Також дійсно при екстренному гальмуванні включається аварійка є датчик рівня рідини омивача. Багажник величезний.

З мінусів на сьогодні: погані щітки склоочисника, думаю варто замінити. Також при виключеній пічці починає обмерзати верхня частина лобового вікна, тому рекомендую тримати постійно включеним 1-й режим обдуву. Мій зріст 186 досить себе комфортно почуваю (є регулювання водійського крісла по висоті) правда при зупинці на стоп лінії потрібно нахилятись щоб бачити світлофор, варто зупинятись за 1-2 метра до неї. Якість звуку на тверду 3 з 5. Не заважає але хочеться кращого. Ткож погана антена, тому варто при переїздах по Україні брати флешку, USB порт в наявності.

Враховуючи не великий пробіг як + так і - небагато, далі час покаже. Заявлена вартість то на сьогодні 2300 грн. При виборі авто з реальних конкурентів бачу тільки фіат тіпо. Рено логан менший та погної якості зборки в порівнянні із акцентом, погані умови кредитування. КІА ріо не подобається. Китайці також не до душі, хоча по комлектації та ціні досить цікаві.

Плюси автомобіля:
Економічний, просторний.

Мінуси автомобіля:
Щітки склоочисника, антена, звук.

Порада покупцеві: Рекомендую, але при наявності коштів краще звернути увагу на елантру.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Hyundai Accent 2018

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Wert  

Слабо віриться у витрати 7 л по місту)))))

+2ВІДПОВІСТИ  
Shep  

Wert, смотря какой "по городу" у автора)) в Киеве если не заезжать в центр с крутыми подъемами и пробками , то вполне может быть и 7 ... у меня самого по Киеву на дизеле может быть 8л -чисто центр с пробками , а может быть и 5л- по длинным полупустым развязками вечерком, в среднем у меня 7л по Киеву, при активном драйве , в Днепре 6.5л , в Дндз- 6л... так что много факторов, у каждого свое "по городу"

-1ВІДПОВІСТИ  
Wert  

Shep, у вас дизель, а тут бензинка 1,4. Яка в Дніпрі їсть 8-9 по місту. Я розумію, що витрати можуть бути різними. Але автор вказує менші ніж зазначені виробником. Єдине, що 6.5-6.8 л цілком може бути змішаний пробіг.

+1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 2
Автор відгуку  

В пробках доходить до 6,8, по місту не активна їзда, 6,5 з невеликими тягучками. Вчора був пробіг 360 км. за містом в снігопад. Розхід 6,5 швидкість до 100 км по заметеній дорозі. Прочищена 6,1. При активній їзді не думаю що буде більше 7-7,5.

+1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

BoomerS, настали морози, розхід по Києву 8-9.

+1ВІДПОВІСТИ  
Sasha. Vailov  

Машина хорошая,,, разход нормальный 1.4 механика по трассе 5 литров по городу 6.2 зимой больше... Первое впечатление не сильное шумоизоляция плохая!!! Но потом привык сейчас пробег 25 тыс машиной очень доволен до етого были только немцы но сейчас хундай завоевал моё сердце он очень удобный но не для задних пассажиров но вожу мало людей так что норм... Богажника вместимость нормальная грузил её конкретно и не только в богажник... По городу ездить супер трасса так сибе очень лёгкая... Так вообще доволен.. Сидеть очень удобно на длинные переезды вообще на изи. Актив + не хватает партроника и блютуз а так норм ну и подогрев руля тоже было бы не плохо!!!

+2ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

І так пробіг 89 000. За весь період заміна пружини педалі щеплення на 45 000 по гарантії (її ціна 200 грн. оригінал) на 87 000 згоріла лампочка дхо, замінив на лед (вартість 500 грн, заміна самостійна). І постукує ліва рульова тяга, планую заміну разом із то на 90 000. Вартість разом з наконечником орієнтовно 1000-1500 грн. Більше на даний час проблем не виявлено, решта замін здійснюю планово згідно регламенту.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Hyundai Accent

Иван
Россия, Ханты-Мансийск
11.07.2018

На вопрос на кой черт и зачем я взял это "ведро с болтами", скажу так, в настоящее время за 1 мульт рублей если брать новый авто, то ничего лучше не взять. Взял я в лизинг, потому что на Ком читати відгук

Григорий
Россия, Липецк
21.09.2018

В начале года купил новый Hyundai Solaris. До того была машина выше классом, но относительно старая и купленная б/у. Не хотел докладывать много денег, потому обратил внимание на модели самых младших к читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Hyundai Accent

Hyundai Accent 2012 Hyundai Accent 3500$ 2012