Відгук Geely Emgrand 7 (EC7) 2012 1.8 бензин механічна

Борис
Борис

Украина
Пустомыты

09.08.2012
Geely Emgrand 7 (EC7)
Geely Emgrand 7 (EC7)

Рік, пробіг: 2012, 300 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.8 бензин
Компл.: комфорт
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4

Авто на 100% коштує своїх грошей. Вибирав довго, спочатку хотів РІО або Лачетті, але після подорожання РІО і чекання на замовлену машину, бажання відпало! А вирішальним пунктом вибору став тестдрайв. Після 3ох років їзди на Пріорі - Емгранд справив дуже приємне враження. Тепер я власник цього симпатичного авто. Про надійність і проблеми (тьфу-тьфу) писати рано - замалий пробіг, але перші враження є і вони тільки позитивні! Велике значення після якої машини ви сідаєте у Емгранд, якщо це були тазики (Самара - Пріора, нехай вибачать мені їх власники, яким і я був) або БУшний мотлох 15-20 річної давності, то Китаєць просто здається чудом техніки:)!

Плюси автомобіля:
Зовнішній вигляд, дизайн комфорт, енергоємна підвіска, живий і тяговитий двигун, доступна ціна!

Мінуси автомобіля:
Малорозкручений бренд. При великих швидкостях, не загруженій машині у поворотах на поганих дорогах трохи переставляє зад, можливо погані шини, або не правильний тиск.

Порада покупцеві: Тим хто любить комфорт і хоче нову машину, але не хоче переплачувати - це здається єдиний вибір за ці гроші!

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Geely Emgrand 7 (EC7) 2012

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Serg Rsv  

За ці гроші -Да. Але краще б дочекався РІО... Через декілька днів будете самі себе жаліти, але писати про це ви не схочете... Бажаю довгої їзди...

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

По якості РІО не дуже відрізняється,а по надійності-на СТО у КІА є цікаві випадки,попитайте -будете неприємно вражені російською збіркою!

ВІДПОВІСТИ  
Гость  

твой риа не стоит своих денег. Б класс галимый, тем более кореец не далеко от китайкев ушел. качество плохое

ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1
яворский  

Да, российская или украинская сборка, это ЖОПА. Знаю пример когда с Еврокара гнали колонну Октавий тур, и по ходу у одной из них пропал свет по кругу. Хорошо, что в колонне ехали, потихоньку в срединке доехал.

ВІДПОВІСТИ  
Denis D  

а разве машины гонят своим ходом??? по моему перевозят автовозом. ))))))

+1ВІДПОВІСТИ  
majorbobd  

Недавно проезжал мимо площадки АИСа и решил посмотреть на Эмгранда. Машина была черного цвета с тёмным салоном. Смотрится красиво. Качество пластика на торпедо хорошее, немного беднее выглядит руль, но его можно упрятать в кожанную оплётку. Машина стояла на жаре, но вони в салоне от пластика и "кожи" не было. Это я к тому, что встречаются заявления о вонизме пластика. Как кожа на жаре держится - не разбирался, не было времени. могу только сказать, что первые впечатления хорошие. Зреет мысль, что можно будет брать. Думаю с вариатором.

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Можу додати що існує тільки запах нового авто,хоча якби була б можливість взяти комплектацію Комфорт із матерчастим салоном я б вибрав його.Не знаю як буде дермонтин "гріти"зимою По мірі експлуатації зауважив "легкий" руль на швидкості поза 120 км-чи хтось із власників таке теж помітив,можливо це суб"єктивно після ВАЗ-Пріорки?

ВІДПОВІСТИ  
Гость  

Да-да! Обязательно берите с сидениями из кожи молодого дермантина и обязательно с вариатором, чтобы было себя чем занять в выходные и "проходные". Сервис (ненавязчивый) АИС вас ждет!

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Пробіг перейшов 1500км-отже можна дещо конкретніше про авто.Знайшов таки 2 "косяки"-1вібрує внутрішнє дзеркало на бруківці,2-на шоферській дверці заломлений гумовий ущільнювач.По ходу експлуатації інших суттєвих проблем не відчув,можливо розхід палива завеликий,приблизно не менше10 у місті,побачимо що буде після 0 ТО.Питання "легкого" руля на високих швидкостях не розвязано,пишіть хто із власників таке відчуває,можливо погано працює ГПкерма?

ВІДПОВІСТИ  
паралэс  

Не по управляемости ,не по комфорту минусов за 4000 тыс. не вылезло.Вариатор на газе и на бензине работает без нареканий .От вождения испытываеш только удовольствие,

ВІДПОВІСТИ  
Артём123  

Да. Руль лёгкий после 120 км. и после160 не становится другим. На стоячей машине немного легче крутится.

-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Geely Emgrand 7 (EC7)

artem
Украина, Харцызск
13.03.2012

Забрал свой Гранда 09.03.12., прошёл 230км. Что могу сказать ? Если Вы смотрели тест драйв Эмгранда от Первого Автомобильного канала, то он полностью соответствуют ему. Машина супер. Никому не верьте, читати відгук

Дмитрий
Украина, Киев
12.04.2012

Всем привет! На неделе приобрёл это авто! Покупал не для себя, а для жены. Покупал в киевском автосалоне АИС. Так как жена недавно получила права, решил взять дешовую машинку. Эмгранд был идеальным ва читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Geely Emgrand 7 (EC7)