Відгук Ford Fusion 2010 1.4 бензин механічна

Андрій
Андрій
Украина
Киев

26.01.2017
Ford Fusion
Ford Fusion

Рік, пробіг: 2010, 65 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.4 бензин
Компл.: Confort
Кузов: хетчбек, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5
Витрата пального по місту: 10.0 л/100км, по трасі: 8.0 л/100км, середній: 9.0 л/100км

Придбав 6-тирічного ФФ з пробігом 58 т.км, за 3 місяці проїхав 8 т. км і тому пишу про машину. За свої гроші машина хороша, надійна. Підкупило те, що збираються ФФ тільки в Кьольні. Ззовні не дуже виглядає (особливо без тонування) але всередині салон дуже зручний і просторний, найкращий обзор вперед у класі легкових машин, на яких я їздив (від октавії до тесли). Можна їздити без камери заднього виду і парктроніків.

Встиг поміняти масло, докупити 1 ковпак (було тільки 3), заклеїти пластмасу, яка прилягає до лобового скла на сервісі, поставити ГБО, поміняти штатні лампочки на філіпс +130%, зробив кнопку відкривання дверей багажного відділення салону (слабке місце - моторчик замка, який мені змінили на шкодовський, рідний ну дуже слабкий).

На бензині розхід: 8-9 місто, траса 5.5-6.5 (проїхав всього 2т. км на бензині, може бути не точно).
На газу: 10 місто, траса 7.5 - 8.2 (залежить від кількості пасажирів і швидкості). Середній розхід газу на 5 т. км - 8, 8 л.

По пластмасі, яка гримить - все пропшикав силіконом - вистачає на 2-3 тижні (впринципі панацея). Гримить власне не пластмаса, а кріплення заднього ряду сидінь (металеві). Пластмаса тільки на брущатці і сильних ямах.

В планах зробити шумо і віброізоляцію дна і багажника (шум по трасі втомлює). Штатна магнітола з ауксом - супер розмовляти по телефону і слухати музику.

Мотор тягне з низів добре, більшого від 1.4 (80 л.с) не очікуйте. По трасі з пасажирами обганяти важче, але реально. Прогрівається зимою салон швидко, але і швидко остиває.

Головний козир - кліренс! Паркуватись по Києву на бордюрах супер! Паркуюсь на височенних бордюрах наряду з великими джипами. Багажне відділення - 337 л., але задні сидіння складаються 60 : 40 і що головне рівно з багажником, тобто робиться рівна підлога, можна ночувати. Багажника мені вистачає, навіть при тому, що весь час катається повнорозмірна запаска.

У цілому, машиною задоволений, думаю до 150 тисяч серйозних проблем не буде!

Плюси автомобіля:
Кліренс.
Штатна магнітола.
Розхід на газу.
Багажне відділення.
Обзор вперед і назад.
Тяговитий мотор навіть на газу.

Мінуси автомобіля:
Шумоізоляція.
Металічні кріплення сидінь заднього ряду.

Порада покупцеві: Вибирайте тільки механіку або автомат, не робот. Шукайте посвіжіше авто! Я своє шукав 2 місяці.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Ford Fusion 2010

Критик  

А як взнали що пробіг дійсно в 58тис.?))) Також додам за філіпс +130% (із білим світлом) - можливо на 10% дають більше світла ніж прості жовті, але мокрий асфальт взагалі неосвітлюють ( тому я повернувся назад до звичайних - дешевих))

+4ВІДПОВІСТИ  
sergey_m  

Критик, Согласен на все 100% по лампочкам. Я поставил +60%, особой разницы с long life,которые шли с завода нет. Чуть белее и чуть светлее.

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Ford Fusion

Аlexander
Украина, Хмельницкий
24.07.2010

Нормальний автомобіль, як за свої гроші, зі своїми плюсами і мінусами. Маневрений, добре тримає дорогу. Як для бюджетного сімейного атво саме те що потрібно. читати відгук

Виктор
Украина, Хмельницкий
17.01.2011

Машине пол года впечатления неоднозначные. По параметрам цена -качество-комплектация лучше новой машины не найти. Покупал из салона. производство Кельн, качество сборки радует. Порадовал кузов- жестки читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Ford Fusion

Ford Fusion 2018 Ford Fusion 16800$ 2018