Відгук Ford Fiesta 2013 1.0 turbo бензин механічна

Максим Карелин
Максим Карелин

Украина
Кропивницкий

25.11.2014
Ford Fiesta 5-ти дверная
Ford Fiesta

Рік, пробіг: 2013, 28.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.0 turbo бензин
Кузов: хетчбек, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

Усім привіт! Я є задоволеним власником Ford Fiesta 1.0 Ecoboost 2013. Це мій 3-ій автомобіль після Ланоса та Volkswagen Polo 2008. З Ланосом немає чого порівнювати, земля і небо, а от Поло, хоч і старішої версії, але, жахливий на вигляд і ощуп пластик, дуже шумно в салоні, скрипуче з часом торпедо і достатньо жорстка підвіска, щоб перехотіти їздити на цій автівці. Щодо Форда, то підвіска хоч і не як матрац, але доволі таки комфортна, при тому немає сильних нахилів при входженні у повороти, доволі таки по спортивному. В салоні м’який пластик, приємно виглядає, шумоізоляція добра, інтер’єр байдужим не лишає, цікаві рішення, при цьому ергономіка по-німецьки відмінна. Не тільки гарно, але й функціонально! Що дуже сподобалось: керованість, комфорт, тиша, якість деталей у салоні. Що сподобалось: зовнішній вигляд, багата історія бренду, що дозволяє відчути себе частиною історії, плавність ходу. Не сподобалось: Рульова рейка, яка потекла на 12 000 км, але гарантія, як і обіцяла, виправила це непорозуміння. Решта все ок, на момент написання відгуку пробіг складає 28 000км, все працює, нічого не викликає сумнівів. Оскільки працюю я у торгівлі, маю багато знайомих, які діляться своїм досвідом володіння різними автівками. Переважно усі кажуть, що у цьому сегменті лідерами є Fiesta, Polo та Corsa. Японці та корейці не навчились досі економити паливо (моя витрата палива у місті складає усього 5-6 літрів при спокійному керуванні), французи як гарні жінки, все залежить від настрою, захоче поїде, а захоче, навіть і не заведеться. Мені Fiesta подобається найбільше, тут поєднані найкращі технології разом з неповторним стилем.

Плюси автомобіля:
Керованість, комфорт, шумоізоляція, якість інтер'єру.

Мінуси автомобіля:
Гарантійне обслуговування усе виправило. Рульова рейка слабка.

Порада покупцеві: Треба купляти той автомобіль, який запам'ятовується та приносить задоволення, не женіться за тими автомобілями, на яких стоять штампи стереотипів. Не важливо позитивних чи негативних.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Ford Fiesta 5-ти дверная 2013

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Андрей L  

По факту, практически нет отрицательных отзывов по Фиесте, что подтверждает высокие эксплуатационные характеристики авто в целом. Прошел на своей 18 000 км., скоро первое ТО, проблем в эксплуатации нет, машина продолжает приносить удовольствие.

+5ВІДПОВІСТИ  
Буран33  

Я как владелец Фиесты (которую купил правда жене) тоже скажу, что автомобилем доволен, жена намотала 26 000 км и авто как новое, Т.О прошли, плановые замены осуществили. Никаких растрат лишних не несли, обслуживание хорошее. Вообще, этот сегмент больше на женщин рассчитан, поэтому Фиеста в руках дамы при бережной эксплуатации будет приносить удовольствие и никаких проблем. И я удивляюсь мужчинам, которые, покупая такой автомобиль, ездят на нем небрежно по ямам, превышая скорость и пропуская Т.О., рвут трансмиссию и забывают о елементарном обслуживании, а потом говорят, что авто ненадежно. Форд сейчас на хорошем уровне надежности, поверьте, есть с чем сравнивать.

+1ВІДПОВІСТИ  
Влад57  

Меня вот волнует вопрос, почему многие сетуют на слабую рулевую рейку Форд? Я не могу оценить ее качество, так как у меня ни разу за 38 000 км ничего с ней не случалось. Но неоднократно натыкался на сообщения, что мол летит она почти каждые 15 000 км. Кто это пишет? Либо я такой фартовый) И вообще, прежде чем лезть в рейку нужно на 100% удостовериться в том, что с гораздо более проще доступными частями рулевого механизма действительно все в порядке! Опорные подшипники проверьте, господа) Кто что ответит?

+1ВІДПОВІСТИ  
Донг Жуанг  

Я на своїй Фієсті 1.25 2012 року відкатав уже 83 тисячі. Жодної поломки.

ВІДПОВІСТИ  
Олейник Тарас  

68 000 км. Ничего не ломалось и не менялось.
Езда активная.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Ford Fiesta

Саша
Украина, Киев
17.01.2013

Всем привет! Являюсь первым в Украине (и это не шутка) владельцем турбированой Фиесты 2013 года с двигателем EcoBoost 1.0, 100 л.с/ комплектация 1.0 MT Comfort :) Покупал несколько дней назад на Ви читати відгук

Александр
Украина, Киев
18.03.2013

Добрый вечер Всем! Сегодня 18.03.2013г. Забрал свою машинку из автосалона. Являюсь владельцем турбо-дизельной Фиесты 2013 года с двигателем 1.5, 75л.с. Заказывал еще до нового года в Киеве, а забрал в читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Ford

Ford Flex  2019 Ford Flex 19700$ 2019