Відгук Chery Tiggo 7 2022 1.5 turbo бензин автоматична

авт., передній
Двигун:
1.5 turbo бензин
позашляховик, 5 дв.
Витрата пального по місту: 10.0 л/100км, по трасі: 9.0 л/100км, середній: 9.5 л/100км

Загальна оцінка:
Надійність:
Ходова:
Зовнішність:

Обирав нову машину з салона перед самим повномаштабним вторгненням, було розуміння що доведеться вивозити родину, бо Дніпро міг стати фронтом дуже щвидко. Обирав з того що було в наявності в салонах, проблем додала ковідна криза чіпів для авто, з наявного обирав між Jetour 70, Sportage. Як і багато хто до китайців було багато скепсису, але...

Машина пройшла 70+ тис. км з найбільших проблем що виникли у мене за 4 роки, переставали працювати по черзі передня та задня камери, радіатор пічки замінили після 45 тис. після 65 тис. замінили одну стійку і ще деякі дрібні резинки по ходовій. Всі запчастини були замінені по гарантії.

Після 20 тис. встановив ГБО з ним двигун працює нормально взагалі жодних питань, 90% часу машина їздить по місту тому ТО раз на 8 тис. роблю.

Єдина проблема це криворукий сервіс від Укравто. Вони як були мудаками ще в середині 2000 х, коли з ними ще мій батько постійно боровся, і зараз такі самі))

Через рік закінчиться гарантія, і буду брати наступну чері тіго 8 про, на неї 7 років гарантії))

Багато місця, нормальна якість. ГБО нормально переварює

Шумка
Велика витрата пального

Якщо є можливість обирати іншого дилера, Укравто обходити стороною.

Відгук був корисним?
Так Ні

Обговорити відгук про Chery Tiggo 7 Pro 2022

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація