Відгук Chery Tiggo 7 2021 1.5 turbo бензин автоматична

Сергей
Сергей
Украина
Кривой Рог

19.12.2022
Chery Tiggo 7 Pro
Chery Tiggo 7

Рік, пробіг: 2021, 31.000 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 1.5 turbo бензин
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка2
Витрата пального по місту: 8.0 л/100км, по трасі: 7.5 л/100км, середній: 7.7 л/100км

Придбали це «чудо» за весь пробіг: стукав маховик, заміна турбіни, протерло фарбу ущільнувачами, скрипить панорама, вигоріли кнопки на рулі, облізла ручка відкриття дверей з салону, офіційний сервіс це просто п@ець, щоб щось замінити по гарантії треба вигризати зубами, дзвонити на Київ, гарячі лінії, тільки тоді щось шевеляться роблять, майстри і приймальники низької кваліфікації, не розуміються в механіці зовсім, навіть зробити ТО, просто замінити масло з фільтрами не можуть нормально, то перетянуть, то зламають захист, то перел'ють масло. Каністра оливи 5л, в мотор влазить 4.2 літри, забрати свої 800 грамів оливи, потрібно вигризати теж, тобто, крадуть, фільтрів нема ніколи, можуть замінити масляний і фільтр масляний, а інші просто вписати в наряд, типу виконали, половину робіт визначених в сервісній книжці не виконують, ціну від цього теж не змінюють.

В мене немає металевого захисту двигуна, але чомусь за її зняття я повинен платити) і таких приколів дуже багато. Якщо у вас щось зламається, а це дуже можливо, бо на цих автівках мало хто проїхав більше 10-20 тисяч, то будете вигризати це довго, або як мені сказали, пока не заклине не приїжджай, а те що машина не їде стукає, не дує турба і тд, то пофіг.

Часті глюки медіа, гуркотить підвіска, кривий розвал, машину з салону вело вправо, нюансів багато. Запчастини можна чекати й півроку і то я не дочекався, ДТП це взагалі краще продайте на метал, бо запчастин не дочекаєтес. З плюсів це комплектація за ці гроші, зовнішній вигляд, світло фар, низька витрата палива, матеріали з яких зібрано хоча й криво. До цього була ріо старенька, не з мерса пересів.

Плюси автомобіля:
Дизайн, розхід, матеріали в цій ціновій політиці, світло фар, комплектація.

Мінуси автомобіля:
Відсутність запчастин, дуже поганий сервіс, неадекватність представників бренду, вперли барахло і роби що хочеш, слаба підвіска на пробой, гуркотить, погана збірка салона, скрип та дефекти.

Порада покупцеві: Купляйте щось перевірене, на нього хоча б запчастини є. Я вже не кажу якщо ДТП то легше здати на метал чим дочекатися запчастин.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Chery Tiggo 7 Pro 2021

Danubecaptain  

Жаль, що є привід розчаруватися в авто, яке повинно приносити задоволення (особливо нове). Як проходить подальша експлуатація?

ВІДПОВІСТИ  
6wolf666  

Проїхав 40к, таких проблем як ви описали не було. Ці ж майстри обслуговують й КІА, Хюндай... тому тут не до чері, а до наших людей. Але найбліьш адекватні у Вінниці та в Києві на столичці.
По ДТП, нажаль потрапив... у 23 році, розбили повністю зад, запчастини чекав 1.5 місяці.
До цього розбили фару, взагалі не чекав, замінили по дзвінку, 30 хвилин все ок.
Також коли виїзджав під час окупації, пошкодив панораму (на швидкості злетів у кувет й авто перекосилося, почала протікати на місцях ущільнення), панормаму китайці замінили на нову, чекав менше місця (літо 2022).

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Chery Tiggo 7

Наталья
Россия, Иваново
19.04.2021

Скажу сразу, это отзыв пассажира, а не водителя. Муж, как водитель, доволен очень. Вот уже два месяца, как наша семья пользуется кроссовером Chery Tiggo 7 Pro. Это новый автомобиль известного китайско читати відгук

Владимир
Россия, Златоуст
03.06.2021

С декабря 2020 года изучал наш рынок автомобилей. Катался на форд фокус 3 2013 года, с роботизированной коробкой. Машину поменять захотел по двум причинам: Первая на 80000 форд начал сыпаться одно за читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Chery

Chery Amulet 2010 Chery Amulet 1000$ 2010