Відгук Chery Tiggo 7 2021 1.5 turbo бензин автоматична

Діма
Діма

Украина
Ровно

09.08.2021
Chery Tiggo 7 Pro
Chery Tiggo 7

Рік, пробіг: 2021, 1.500 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 1.5 turbo бензин
Компл.: Premium
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4
Витрата пального по місту: 16.0 л/100км, по трасі: 10.0 л/100км, середній: 14.0 л/100км

Автомобіль придбав в червні цього року, рішення було спонтанне і необдумане. Китайці навчилися продавати свої авто за гарну обгортку. Взагалі розглядав КІА Спортейдж, але враховуючи, що в нас в місті це спільний салон з Чері, купив даний автомобіль. Вартість не відрізнялася від КІА, а очі й тактильні відчуття казали, що це кращий варіант. Після першого ознайомлення з авто повернувся додому та знайшов купу відгуків з Росії, хоча в них там авто 20го року, по комплектації 21го інформації не було. Зважив всю знайдену інформацію віддаю перевагу Чері, чудом забираю останній наявний автомобіль на початок червня в неочікуваному оранжевому кольорі, залишалися ще декілька в чорному (але в чорному не хотів). Коли побачив авто то був у захваті і всі скептики з родини котрі казали, що беру кота в мішку, також змінили свою думку - колір супер.

Почалася експлуатація авто. Ніби всім задоволений, але вже почалися нюанси.

Десь тижні 2 назад почався неприємний для вуха звук скрипу чи то торохтіння в багажнику, спочатку думав, що це все додаткові девайси біля запаски, або ж шторка багажника. Повиймав все, що тільки міг, поїздив, звук не зник. Звернувся до сервісу, думаючи що можливо проблема в ходовій. Машину тестували, заглядали, трясли і дали мені заключення, що з ходовою все добре, а проблема в багажнику викликана скрипом пластмаси чи то резинок між корпусом та пластмасами. Оскільки це не гарантійний випадок, заплатив за діагностику і просив нехай і за гроші але ліквідувати цей звук, на що отримав пропозицію придбати в них "силіконовий змащювач" і провести роботи сам: "ну ніби рано для цього пробігу скрипить, але це й не гарантія, спробуйте самі ось тут помазати чи тут, а ось й допоможе вам..."

Мінуси автомобіля:
ЮСБ розетка для з'єднання з телефоном через QDlink погано закріплена та має люфт, через який інколи підключити телефон з першого разу не виходить.

Порада покупцеві: Добре думайте перед покупкою китайця і будь те готові, що сервіс в багатьох неоднозначних моментах скаже: "ну ніби рано для цього пробігу скрипить, але це й не гарантія, спробуйте самі ось тут помазати чи тут, а ось й допоможе вам...".

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Chery Tiggo 7 Pro 2021

Danubecaptain  

Удачной эксплуатации! Пополняйте отзыв - интересно, насколько китайцы продвинулись в вопросах качества.

+3ВІДПОВІСТИ  
vzv  

расход топлива... ужас...

+5ВІДПОВІСТИ  
Volodimir 8  

Расход в городе: 16.0 л/100км, ви шуткуєте?

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Chery Tiggo 7

Наталья
Россия, Иваново
19.04.2021

Скажу сразу, это отзыв пассажира, а не водителя. Муж, как водитель, доволен очень. Вот уже два месяца, как наша семья пользуется кроссовером Chery Tiggo 7 Pro. Это новый автомобиль известного китайско читати відгук

Владимир
Россия, Златоуст
03.06.2021

С декабря 2020 года изучал наш рынок автомобилей. Катался на форд фокус 3 2013 года, с роботизированной коробкой. Машину поменять захотел по двум причинам: Первая на 80000 форд начал сыпаться одно за читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Chery

Chery Amulet 2010 Chery Amulet 1000$ 2010