Відгук Nissan Qashqai 2022 1.3 turbo бензин автоматична

Vladimir
Vladimir

Германия
Берлин

30.04.2023
Nissan Qashqai
Nissan Qashqai

Рік, пробіг: 2022
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 1.3 turbo бензин
Компл.: Tekna
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка3

Являюсь владельцем данного аппарата с октября 2022 года. Из плюсов машины можно отметить яркий, выразительный внешний вид и комфортабеьные передние сидения. На этом плюсы заканчиваются.

Минусы:

1. Абсолютно непонятная система mild-hybrid во взаимодействии с системой start-stop. При торможении ДВС отключается, когда скорость падает меньше 18 км/ч и машина едет на электродвигателе до полной остановки. Это сущее мучение при движении в потоке или пробке. Если не подгадал расстояние до предыдущего автомобиля, или светофора, даешь газу, ДВС снова включается и происходит рывок (кик). После серии таких рывков укачивает очень быстро, причем и водителя тоже. Пока выработался такой стиль езды: тормозишь (ДВС выключается) - полная остановка - трогание с места.

2. Тормоза на новой машине скрпят, как мартовские коты. Полазил по форумам. Пишут, что это из-за того, что забивается грязь и пыль в колодки. Был у дилера, сказали, что тормоза работают нормально и помочь ничем не могут.

3. Система pro-pilot. Тормозит машина хорошо, нареканий нет. Но разгоняется так стремительно, что всех вжимает в кресла.

4. Глючит климат-контроль. Зимой печка просто отказалась работать. Помогло включение-выключение кнопкой.

5. Глючит аудиосистема. Прошло само собой - нажатие кнопок не помогло.

Плюси автомобіля:
Дизайн.

Мінуси автомобіля:
mild-hybrid.
Тормоза вопят.

Порада покупцеві: Не брать mild-hybrid с автоматической коробкой.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Nissan Qashqai 2022

Volodimir 8  

В мене механічна коробка, до роботи старт-стопа взагалі питань немає! чітко все працею, майже непомітно, мотор глохне коли зупинився і відпустив щеплення, або котишся на нейтральній передачі і зупинився, а заводиться дуже м'яко коли вижимаєш щеплення.
Роботу mild-hybrid теж поки що не зрозуміла.. Інколи стрибає автомобіль вперед, наче хто штовхнув під дупу))

+3ВІДПОВІСТИ  
max_cn  

Пішов сьогодні на тест-драйв цього автомобіля спеціально саме з mild-hybrid на XTronic, бо відгуків по такому ж варіанту крім Вашого більше ніде не бачив.
За 15 хвилинну поїздку спеціально намагався кілька раз скидати швидкість нижче 18км і потім набирати - в мене смикання не було. Проте й не було чутно, що відключався двигун. Можливо батарейка не була для того достатньо заряджена, чи ще які причини...
Коротше, все було плавно. Навіть занадто плавно. Тобто бачиш, що швидкість набирається, але відчуття прискорення навіть в спорт режимі майже відстунє. І для мене це мінус, бо саме це мені дає емоції.
При чому, поки кермував, здавалося, що все більш менш так само, як у мене, але одразу як тільки назад сів в свою автівку зрозумів, що проблема саме в цій надмірній плавності. Що без гарного турбопідхвату ти просто їдеш, але не захоплюєшся поїздкою.
Ці відчуття складно пояснити словами, але ті, хто їздив на помітно більш динамічних автомобілях, мене зрозуміють.

+2ВІДПОВІСТИ  
max_cn  

max_cn, до речі, звернув увагу ще на такий момент:
перед початком руху менеджер рекомендував самостійно знімати автомобіль з електронного ручного гальма, бо "буде трохи смикати". Дивно це чути, бо в моєму нинішньому автомобілі також електронне і мені достатньо просто відпустити педаль звичайних гальм, щоб автомобіль сам зняв електронне і почав плавно рухатися :-\.

+1ВІДПОВІСТИ  
swarty_d  

max_cn, був на тестдрайвах mazda cx30, citroen c5 aircross і планую йти тестувати qashqai, так про електроне ручне гальмо, усюди казали знімати, думаю це нова фішка,
а про "гібрпид", менеджер салону сказав що зараз не поставляються автомобілі бо не популярні, може тому і не було ривків, хоча сам спробую і запитаю, бо бачу не перший відгук про це

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Nissan Qashqai

Володимир
Украина, Киев
21.04.2023

Всім привіт! Буду першим!)) Зустрічайте, новий Nissan Qashqai 1.3 MHEV MT6 (140 к.с.) 2022 року випуску. Купив на заміну Форд Куга 2018 1.5 дизель на роботі. Сподобалась зовнішність, доволі по читати відгук

Ruslan
Украина, Днепр
19.06.2023

При покупке данного авто ключевую роль сыграла крупная скидка в начале года на прошлогоднюю модель (около 4т. у.е.). Пересел с Suzuki Grand Vitara. Изначально присматривался, естественно, к Suzuki читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Nissan Qashqai

Nissan Qashqai 2017 Nissan Qashqai 18300$ 2017