Відгук Ford Fiesta 2012 1.2 бензин механічна

Володимир
Володимир

Украина
Львов

25.11.2013
Ford Fiesta 5-ти дверная
Ford Fiesta

Рік, пробіг: 2012, 15.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.2 бензин
Компл.: Ambient
Кузов: хетчбек, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4

Купив апарат літом, наїздив уже 6000. Автомобілем дуже задоволений. Коли шукав машину ходив по салонах, їздив на тест-драйви. Можу сказати, що Фієста у своєму ціновому діапазоні явний лідер. Я взяв річну з пробігом 9000 за 11000 в ідеалі. Перше, що можу сказати - автомобіль більший ніж здається. Зі своїм 1.75 м. спокійно сідаю за собою. Підвіска досить жорстка, з натяком на спорт. На невеликих ямках і лежачих поліцаях нормальної висоти дискомфорту не відчуваєтья, великі ями і високі лежачі проходить досить жорстко. Але зате в поворотах нема кренів і валкості, машинка впевнено стоїть на дорозі. Мотор 1.2 цілком достатній для міста і заміських поїздок, 100 набирає досить пристойно (в мене перед тим була мазда 6 2.0 і ауді а6 2.5тді і особливої тупості не відчувається). Пробував їздити по shift-у (зелена стрілочка вверх) - тут у форда проблема, машина тупа і економії немає. Якщо давати мотору розкрутитися до 2500 то не буде проблем ні з динамікою ні з економічністю. Їздив на її основному конкуренті - Фабії. З аналогічним мотором Фабія має гіршу динаміку, а в поворотах не хватає жорсткості.

Але що є найкраще у машині - салон. У мене базова комплектація, але є нормальна аудіосистема з керуванням на рулі і сучасний дизайн. У порівнянні з дубовим пластиком Фабії, 301 пежо, ЦеЕльЗе, у Фієсти просто розкішний салон. Панель приборів дуже сучасна як для такого цінового сегменту (впринципі, конкуренцію може скласти панелька пежо 208).

Щодо розходу, по місту спокійно вкладаєшся в 7.5 літра на сотню навіть з пробками. По трасі на 10 літрах їду 240 км у режимі до 130 км/г. Але заправляюсь на SHELL.

З мінусів можна назвати не дуже великий багажник і те, що брудниться ручка відкривання багажника.

Плюси автомобіля:
Дизайн, інтерєр, економічність, надійність, якість матеріалів і зборки, дешева експлуатація.

Мінуси автомобіля:
Дверка багажника (дивись вище), невеликий багажник.

Порада покупцеві: Автомобіль реально дорожчий ніж коштує якщо порівнювати з конкурентами.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Ford Fiesta 5-ти дверная 2012

artabash  

после Мазда и тем более после ауди...не понимаю достатності вашого мотора

+4-2ВІДПОВІСТИ  
реалист  

Фиеста легче и лобовое сопротивление движению у нее ниже чем у Мазды 6 и Ауди А6, потому резкого отличия в незагруженном авто не наблюдается.

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Мотор звісно не потужний, але настройки машинки не роблять її тупою. На світлофорі нікому не заважаю, по трасі 130-150 їду нормально. А при такому розході це великий +.А в пробці так взагалі їду так само швидко як і феррарі))))

+5-1ВІДПОВІСТИ  
andrei18081969  

Состояние дорог в Луганской области,дают 5+ Фиесте по расходу бензина,а скорость движения всех,даже самых навороченных,в среднем не превышает 30-40 км.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Ford Fiesta

Вадим
Украина, Киев
07.06.2012

Чудовий автомобіль. Легко керується, комфортний, економічний, ну і просто красивий. Перше враження від керуванням Фієстою: все настільки легко, просто і безшумно - ніби сидиш на дивані за екраном ігро читати відгук

Сергей Гордиенко
Украина, Полтава
15.08.2012

Купил в марте 2012. Выбирал долго вариантов в этом сегменте хватает. Подкупил внешний вид и немецкая сборка. Хотел взять polo нехватило денег. Пока машинкой доволен. Ездил на море средний расход с кан читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Ford Fiesta

Ford Fiesta 2018 Ford Fiesta 8500$ 2018