Відгук Volkswagen Vento 1993 1.8 бензин механічна

Міша
Міша
Украина
Ивано-Франковск

18.02.2019
Volkswagen Vento

Рік, пробіг: 1993, 380.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.8 бензин
Компл.: CL
Кузов: седан, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4
Витрата пального по місту: 11.0 л/100км, по трасі: 8.0 л/100км, середній: 9.0 л/100км

Ось і вирішив я написати отзив. Це моя перша машина. Машину вибирав довго. Спочатку дивився на Галант 6, Ауді 80 б3, Форд сієра. Їздив на авто ринки, одні метаоломи, або ціни високі. Потім почав шукати по інтернеті. На фотографіях гарно виглядали, а приїхав то вже інше.

Шукав 2 місяці, терпіння вже немав і вирішив поїхати на авторинок і вибрати яка вже буде. Чомусь тоді впали до вподоби фольсвагени (багато їх хвалять). Тоді на ринку був доступні, гольф3 пасат б3 (універсал) і венто.

Венто мені само більше сподобалась так як вона була з тих всіх в найкращому стані. Все майже в рідному. Вікна всі рідні (хотя лобове має тріщину за вдовжки 20 см з пасажирської сторони) мотор заводився з пів оберту. Коштувала 3700 но ледве зторгувався за 3500. Вирішив взяти її, поїхав на яму а знизу не було ще ні одного шва від зварки. Взяв і радів як дурний (самі розумієте, перший автомобіль).

Місця достатньо в салоні, головою не достаю до стелі (при мому рості 194) правда не бачу індикатора дального світла, так як руль мішає. Все, просто і надійно зроблено. Подобається що торпеда повернута до водія, дуже зручно і інформативно. Багажнік дуже вмісткий.

За час (1.5 року) поміняв масло в коробці і в двигуні, тормозні колодки і один диск, радіатор, тросіки ручніка, диск щеплення (після того як навчився добре на ній їздити) і один зовнішній шрус, ( хоча ще мож було їздити але перестрахувався) ну і по бажанню магнітолу і динаміки в дверях. Хоча ще є багато дрібничок по ремонті (як серцевина замка в дверях, замок бардачка, пічку треба блок управління міняти бо кріплення тросіків поламались, датчик температури).

Зараз вона стоїть без роботи в гаражі, так я к находжусь в армії. Інколи виникає ідея продати її докласти гроші і купити щось свіже, більш молодіжне і більше місця а інколи відкапіталити все повністю і їздити на ній далі.

Плюси автомобіля:
Надійність, простота в ремонті, вмістимість багажніку, доступ до всіх механізмів і агрегатів під капотом.

Мінуси автомобіля:
Низький кліренс, великий розхід для такого об'єму, арки передні і пороги починають ржавіти (ну це не дивно, бо скільки їй років) щоб добратись до радіатора, треба все знімати з телевізора і розбирати його на двоє. Мало місця в салоні якщо для далекої відстані,

Порада покупцеві: Звертайте увагу на кузов, так як машина вже не нова і кузов сам не є оцинкований.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Volkswagen Vento 1993

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Volkswagen Vento

Дмитрий
Украина, Симферополь
18.02.2008

Машинка у меня появилось год тому назад. Изначально планировалась покупка автомобиля Ауди-80, но после общения с механиками выбор пал именно на венто. За время эксплуатации поменяны только расходники. читати відгук

Ярослав
Украина, Львов
20.05.2008

Хороша, досить сучасна машина. Дуже хороша розгінна динаміка.За 5 років користування в моторі міняв тільки масло.Всі інші запчастини в хорошому стані. читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Volkswagen

Volkswagen Golf 2017 Volkswagen Golf 12900$ 2017