Відгук ВАЗ Lada 4x4 2006 1.7 бензин механічна

мех., повний
Двигун:
1.7 бензин
позашляховик, 3 дв.
Витрата пального по місту: 14.0 л/100км, по трасі: 9.0 л/100км, середній: 12.0 л/100км

Загальна оцінка:
Надійність:
Ходова:
Зовнішність:

Обрав собі дану "машину", так, саме машину, адже автомобілем це важко назвати, в якості першого авто. Дійсно, Нива створена не для 21 століття. Це авто антонім слова "комфорт".

По бездоріжжю їде на 10 із 10, вона мене жодного разу не залишила в багні, тому за трактором не бігав)). Рекомендую для придбання лише в якості другого авто для розваг та поїздок на бездоріжжя. Проїздив я на цій фірі трішки більше за 3 роки, зі сторони виглядає як "інвалідка", хоча якщо дивитись спереду то вигляд дуже симпатичний.

Варто сказати що мотор хоч із великою витратою пального, але при цьому дуууже тяговите. Легенько тягне причеп з 20-ма вуликами по ґрунтовій дорозі. Якщо маєете мрію придбати це авто - не варто, повірте мені)) Захват проходить через місяць за кермом цього "пилососу".

Прохідність та тяговитість. Ремонтопридатність.

Розхід палива шалений, анти-комфорт, слабка стійкість до корозії, надійність. Запчастини коштують "космос", маленький багажник.

Не рекомендую до купілі якщо збираєтесь експлуатувати на асфальті. Для села відмінний автомобіль, але для виїзду в місто негодиться.

Відгук був корисним?
Так Ні

Обговорити відгук про ВАЗ Lada 4x4 3-дверная 2006

Петр.Анатольевич

Ці машини зроблені не для людей))

+3ВІДПОВІСТИ

Потрібна авторизація