Відгук Toyota Camry 2021 2.5 turbo бензин автоматична

Станислав
Станислав

Украина
Киев

10.02.2024
Toyota Camry
Toyota Camry

Рік, пробіг: 2021, 40.000 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 2.5 turbo бензин
Компл.: Comfort
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5
Витрата пального по місту: 9.0 л/100км, по трасі: 5.5 л/100км, середній: 7.5 л/100км

Перше особисте авто, купував з салону, в кольорі білий перламутр. Бюджет на купівлю був в районі 30 тис доларів. Також розглядав рав4, Октавію з двигуном 2.0 дизель, але в ній не подобалось сенсорне управління всим, «важіль» перемикання передач, та зовні камрі подобалась все таки більше та класом вище все таки ніж Октавія.

Після тест-драйву в один день камрі та раву, зрозумів що камрі, більше підходить до цілей купівлі авто. Рав взяв би у випадку якщо б мені було за 40 років, їздити десь в село чи на дачу з сім'єю та вантажем. Але хотілося щоб машина зовні була гарною, надійною, динамічною та з оптимальною витратою пального, в камрі я це все знайшов.

Особисто для мене динаміки вистачає, робив заміри 0-100 виходило трохи швидше паспорту. Дуже подобається плавність ходу, мягка підвіска, авто просто пливе по дорозі як яхта в морі. При різких маневрах на швидкості трохи заносить зад, іноді тупить коробка при натисканні педалі акселератора в підлогу але для мене це не критично.

Витрата палива по трасі для такої машини просто чудова, 5.5 літрів в середньому при швидкості 100-110 км/год з кліматом, 160-180 8-8.5л. В зимній період витрата вища літрів на 2.

В салоні місця достатньо, багажник великий та об'ємний!

Після купівлі авто потрібно затягувати в плівку, особливо морду ЛКП дуже руйнує враження, та швидко з'являються сколи, також тонке не не надійне лобове скло, від маленького камінчика пішла тріщина.

Маю ще службове авто, поло 2012 року, туди в лобове прилітало більше та серйозніше але лобове ціле.

Керування авто мене влаштовує, але шашкувати по місту так собі, це авто зовсім не для цього.

Затягнув дах в чорну плівку, чорні бокові дзеркала, пофарбував диски в чорний колір, чорний лип-спойлер на кришку багажника, та натягнув чохли з алькантари на базові тканеві. Планую ще купувати комплект дисків r18.

Плюси автомобіля:
Зовнішній вигляд, витрата палива, комфорт.

Мінуси автомобіля:
Тонке ЛКП, тонке лобове скло.

Порада покупцеві: В бюджеті 30 тис дол +- найкраще авто в своєму класі.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Toyota Camry 2021

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Toyota Camry

Вячеслав
Украина, Одесса
11.11.2022

Не мог на написать отзыв, несмотря на популярность модели, отзыв будет без розовых пони…. Камри бензин рестайлинг. Премиум комплектация. Самый главные выводы за год владения авто это то что: 1. читати відгук

Дмитрий
Украина, Киев
18.11.2022

Залишити відгук змусив попередній єдиний відгук, який своєю емоційністю просто віддаляє від реального сприйняття даного авто. Лакокраска така сама, як і на Королі 2008 року випуску, яка була до Ca читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Toyota Camry

Toyota Camry 2019 Toyota Camry 26900$ 2019