Відгук Toyota Camry 2021 2.5 бензин автоматична

Дмитрий
Дмитрий

Украина
Киев

18.11.2022
Toyota Camry
Toyota Camry

Рік, пробіг: 2021, 18.200 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 2.5 бензин
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5
Витрата пального по місту: 9.7 л/100км, по трасі: 7.2 л/100км, середній: 8.6 л/100км

Залишити відгук змусив попередній єдиний відгук, який своєю емоційністю просто віддаляє від реального сприйняття даного авто.

Лакокраска така сама, як і на Королі 2008 року випуску, яка була до Camry в мене протягом 12 років. Це і не погано, і не добре. Це робоча поверхня, яка точно буде з часом псуватися. Але про "поцарапати литям", ну це вже дуже притягнуто за вуха.

Про педаль і невдоволення динамікою - авто варто відчути і зрозуміти, що все залежить від того як саме ті працюєш педаллю газу. Це авто дає можливість як плавно рухатися, так і активно стартувати без проблем. Маю з чим порівнювати, бо їздив і на Субару Імпреза и Ауді А7. Так у Camry все не так гостро, але не відчуваю абсолютно, що чогось не вистачає - пришпорити зі світлофора усі 2007 кобил можна і це відчувається, їзжу із задовлоленням.

Підвіска - ти неначе постійно на хвилях гойдаєшься плавно на борту великого корабля, нічого не дратує. Руль чіткий, інформативний та гострий, дозволяє рулювати активно та цікаво. На швидкостях на поворотах валкості немає, але варто зважати, що машина така ну, не коротка далеко, тому якого тут зверх спорт ефекту можна чекати не розумію.

Комплектації Comfort цілком вистачає, аби ні в чому собі не відмовляти у комфорті і тд. Усе що вище - маркетингові фішки неа любителя. або любителів понтів, мабуть)) Це дуже вдале поєднання комфорту, стилю, якості, динаміки та внутрінньої ергономіки. Проїхав 18+К км і на подумці лише задовлення від того, що вибір зупинив саме на цьому авто.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Toyota Camry 2021

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Toyota Camry

Вячеслав
Украина, Одесса
11.11.2022

Не мог на написать отзыв, несмотря на популярность модели, отзыв будет без розовых пони…. Камри бензин рестайлинг. Премиум комплектация. Самый главные выводы за год владения авто это то что: 1. читати відгук

Станислав
Украина, Киев
10.02.2024

Перше особисте авто, купував з салону, в кольорі білий перламутр. Бюджет на купівлю був в районі 30 тис доларів. Також розглядав рав4, Октавію з двигуном 2.0 дизель, але в ній не подобалось сенсорне у читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Toyota Camry

Toyota Camry 2019 Toyota Camry 28800$ 2019