Відгук Toyota Camry 2011 2.5 бензин автоматична

Іван
Іван
Украина
Могилев-Подольский

19.10.2012
Toyota Camry
Toyota Camry

Рік, пробіг: 2011, 20 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 2.5 бензин
Компл.: Lux
Кузов: седан, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

Купив машину в грудні 2011. Пройшов майже рік і я вирішив написати про свою Камрюшку. Наїздив уже майже 20 000 тис. Попередня машина теж була Камрі V40 2008 року, також маю досвід водіння ГАЗ 3110, ВАЗ 2109, ВАЗ 21214 (Нива Тайга), VW Passat B3, "Запорожець". За цей рік з новою Камрі проблем ніяких не було, пройшов ТО 1, все зробили по інструкції, та й їжджу дальше. Найбільше що мене вразило у ній, в порівнянні із попередньою Камрі це: динаміка, розхід пального, шумоізоляція і дизайн. Щодо динаміки, то зразу мені здавалось, що вона та сама, але поїздивши тижні 2, виявилось що вона краща, на обгін можна іти сміливіше, немає довгих пауз як у попередньої версії, і мотор не виривається з під капота. Розхід пального - це ще одна із хороших якостей цієї машини. У мене (траса - 65%, місто - 35%) по трасі бувало й навіть 5.6 л, але це рідко, в основному 7.0 л при 120 км\год, по місту більше 9.5л -10.5л не було. Але слід сказати, що розхід залежить від бензину який заливається. Шумоізоляція покращилася відчутно, хоча і не бездоганна як деякі пишуть, все залежить по якій дорозі ти їдеш. Ну і дизайн мені в ній подобається більше ніж у попередньої, особливо це передок і салон машини. Чуть не забув написати щодо підвіски, то вона стала трохи збалансованішою, немає в поворотах тих страшних кренів, які були у попередньої Камрі. Розглядав і інші варіанти Honda Accord, VW Passat, Nissan Teana, Ford Mondeo, Hyundai Sonata, Mazda 6. Подумки було бажання купити VW Passat, але DSG і турбіна мене відлякали, та й за схожу комплектацію потрібно було заплатити на 5 тис доларів більше. Автомобілем повністю задоволений і ні капельки не жалію, що її купив, вона своїх грошей коштує, та й Toyota найнадійніша машина, я уже сам в цьому переконався і статистика продаж про це також свідчить. Всім удачі на дорогах і у виборі автомобілів.

Плюси автомобіля:
Динаміка.
Розхід пального.
Шумоізоляція.
Дизайн.

Мінуси автомобіля:
Великий передній і задній звіси.
Відсутність підігріву керма і вентиляції сидінь (думаю це залишили для рестайлінгу).

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Toyota Camry 2011

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Гость  

Если это вообще можно назвать дизайном , то моему, дизайн это худшее ,что есть в зтом авто.

ВІДПОВІСТИ  
Гость  

Твой ланос наверное красивее?

ВІДПОВІСТИ  
Максюша  

а що можна назвати дизайном

ВІДПОВІСТИ  
Гость  

расход 5,6????????даже на Короле-хрен добьешься такого результата.........не смешите

+1ВІДПОВІСТИ  
Slavik0080  

На королле может и хрен добьёшься,а тут при 100км/ч на круизе 5,6-5,7л.При 120-130км/ч 7-7,7л/100км смотря как часто обгонять.

-1ВІДПОВІСТИ  
Гость  

По городу конечно 9,5 с трудом верю. 10,5 реально,но не сильно наступать на гашетку.

+1ВІДПОВІСТИ  
Максюша  

в 9.5 я теж не вірю, у мене 10 - 11.5

+1ВІДПОВІСТИ  
sancho34  

А у меня, если не стоять в пробках и не давить на гашетку в пол бывает и 8,5

-1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1
sancho34  

При средней скорости 80км/ч (Киев(Харьковский массив)-Житомирская трасса(110-120км/ч)-Житомир-Чуднов) средний расход 7,8л. Заправляюсь на ОККо -Пульс, Шелл-Ви-Пауер.

ВІДПОВІСТИ  
Slavik0080  

До 120км/ч я согласен,в такой расход легко можно уложиться.Я заметил,что в этом авто очень чувтвительная педаль газа:давишь-хавает прилично,не давишь-расход не больше 2,0 мотора. К стати,по ощущениям,какой бенз больше нравится Окко или Шел?

ВІДПОВІСТИ  
Максюша  

в більшості випадків заправляюсь на справжньому ОККО, то все добре, якщо бенз поганий, ОККО не справжній або партія погана. На Шелл заправлявся разів з 8 не більше, і 2 рази був поганий бензин. так що не можу дати точну відповідь.

ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1
sancho34  

По ощущениям разницы практически не чувствуется, на Шелловском Ви Пауре (именно Ви Пауэр, это импортный бензин, все остальные бензины на Шелле-Украинские) тяга чуть-чуть лучше. Пульс ОККо и Ви Пауер Шелл оба импортные бензины, по-моему оба или польские или литовские, только шелловский на 60коп. дороже. До Кемри была Королла года 4 заправлялся только на ОККО -проблем не было.Смотрел свечи посе замены-были чистые.

ВІДПОВІСТИ  
Вовчик Григорян  

Как вам набрати по погоду машини?

-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Toyota Camry

Вадим
Украина, Киев
24.12.2011

Машина замечательная, она явно удалась. По поводу экстерьера можно долго спорить, но меня он вполне устраивает. Основные опасения были в отношении резвости автомата и движка 2.5, однако напрасно - ника читати відгук

Максим
Украина, Теплик
15.01.2012

Купив автомобіль 11.11.11. обирав серед Хюндай Сонати, Форд Мондео, Фольксваген Пассат, Ніссан Тіани і Хонди Акорд. Але коли побував на презентації нової Камрі, одразу в неї закохався, а потім співста читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Toyota Camry

Toyota Camry 2019 Toyota Camry 28800$ 2019