Відгук Toyota Auris 2007 1.6 бензин автоматична

Руслан
Руслан

Украина
Львов

08.12.2017
Toyota Auris
Toyota Auris

Рік, пробіг: 2007, 156.000 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 1.6 бензин
Компл.: SOL
Кузов: хетчбек, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5
Витрата пального по місту: 9.0 л/100км, по трасі: 6.0 л/100км, середній: 7.5 л/100км

Машиною дуже задоволений, скарг на неї немає окрім того, що більше підходить жінці, але жінка в мене не дуже до водіння, любить більше, щоб її возили. Ходова сильна, до українських доріг досить витривала. Найкраще себе почуваю на далеких дистанціях, круїз контроль досить добре економить розхід палива, краще ніж я сам. Салон великий, якщо чесно на задньому сидінні неїздив, але ті шо їхали казали що комфортно. Є підлокотник, але коли його скласти то сміло троє сідає. Та шо тут говорити коли я пересів з Опеля Астри 1997 р. На цю машину я поплив від щастя.

Плюси автомобіля:
Безпека 5 з 5, комфорт, обзор+ мало сліпих зон, надійність, на великі дистанції легкість водіння, обезшумка, тримається дороги, мотор потужний, машина досить жвава.

Мінуси автомобіля:
Радіус розворота на місці трохи велика, більше підходить для жінок. Багажник 350л. не великий, якщо їдете на відпочинок усією сімєю потрібно багажник на даху задіяти однозначно.

Порада покупцеві: Беріть не думайте, машина хороша при любій кпп з роботом комфортніше, на ручній привичніше, на автоматі більший розхід на 2л.

Безпечна машина і не проблемна, тільки треба пильнувати за маслом до мотору, бере масло через конструкцію мотору, але в цьому нема нічого поганого. Мотор серце авто і потребує свіжої змаски, раз в 5 тис. Треба доливати і в 10тис бажано замінити, оскільки в нашому часовому поясі при постійній зміні вологості та температури масло треба міняти у всіх типах авто.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Toyota Auris 2007

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Toyota Auris

Виталий
Украина, Киев
12.11.2007

Я писашу отзыв на основании тест-драйва Ауриса. Сейчас у меня Ситроен С-4, поэтому хочется сравнить именно с ним. Внешний вид понравился, этим все сказано, ибо дизайнерские восприятия - дело личное. С читати відгук

Kateryna
Украина, Киев
02.06.2008

Надежный автомобиль в отличном состоянии. Советую. Сама марка авто - Тойота - о многом говорит. Отличный семейный автомобиль. читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Toyota

Toyota Camry 2011 Toyota Camry 11000$ 2011