Відгук Suzuki SX4 2018 1.6 бензин автоматична

Сергей
Сергей

Украина
Киев

26.12.2019
Suzuki SX4
Suzuki SX4

Рік, пробіг: 2018, 10.000 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 1.6 бензин
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4
Витрата пального по місту: 7.6 л/100км, по трасі: 5.8 л/100км, середній: 6.7 л/100км

Це мій другий SUZUKI SX-4. Перший придбав у салоні в 2012 році. Пробіг 115 тис. км. Враження лише позитивні. Відгук є тут на сайті. Був проданий у грудні 2018 року. Проблем в експлуатації жодної; планові ТО, на 109 тис. км заміна передніх пружин і задніх амортизаторів (слава укравтодору).

Враховуючи вищенаписане вирішив не мудрувати і придбав новий SX. Коли його тестував, а потім купував, то прекрасно знав всі його "+" і "-". Тому дивно, коли люди пишуть про поганий пластик, слабке ЛКП, "важкий" двигун і т.д. Ви ж бачили, що купували? То навіщо акцентувати на цьому увагу? Це ж у ньому не головне.

Головні ПЛЮСИ цього авто такі: надійність, економічність, достатній рівень безпеки, необхідний рівень комплектацій, вмісткий салон і багажник (саме для цього класу) і, безперечно, його ЦІНА.

Усі відгуки - це досить суб'єктивна оцінка власника. Перед купівлею враховуйте перш за все свої враження. Перші враження, коли сіли в машинку, проїхались на ній, понатискали, поклацали - ці враження найбільш правильні. Бо потім починаємо читати, слухати, дивитись і... сумніватись. Як на мене, то найважливіша інформація зі сторони - надійність вузлів й агрегатів автомобіля та досвід його експлуатації. Все решта - суб'єктивно.

Плюси автомобіля:
Надійність, економічність, практичність, ціна.

Мінуси автомобіля:
Як на мене, попередня була занадто жорстка по підвісці, а в цій як раз жорсткості і не хватає. При 4 пасажирах в салоні інколи "пробиває" ззаду.

Порада покупцеві: Автомобіль достойний. А рішення кожен приймає сам. Я придбав SUZUKI випадково, приорітети в марках були інші, але більше шести років експлуатації переконали мене в тому правильному виборі. І я його не змінив. І задоволений. А хотіти завжди треба більшого і кращого, це нормально. Але дивитись треба що в кишенях і на що хватає. Всім правильного вибору.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Suzuki SX4 2018

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Azazello  

Автор, скажите на на пробеге 115 тыс. Км кроме пружин и стоек по ходовой что то меняли ?

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Azazello, Больше ничего, кроме того что написал и что входило по замене в плановое ТО.

ВІДПОВІСТИ  
Михаил Звягин  

а как можно оценить лкп до покупки? Как раз хорошо, что подобные нюансы описывают в отзывах.

ВІДПОВІСТИ  
Danubecaptain  

Михаил Звягин, ЛКП сейчас слабое у всех - спасибо надо сказать борьбе за экологию. Лаки теперь на водяной основе и не имеют такой "жёсткости", как раньше.

+4ВІДПОВІСТИ  
Опытный  

на 30000 пробега поменял кардан с подвесным подшипником в сборе.Хорошо,что по гарантии.Сейчас 47000-опять идет шум с кардана,буду продавать скорее.Вот вам и японское качество

ВІДПОВІСТИ  
poradnyk  

Опытный, Сумно. В мене кардан накрився на 7 тис. Поки що якби все добре, але й пробіг лише 25 тис. На жаль, на попередніх версіях ця проблема також була, правда витримувала там 40-50 тис. Чи були ще якісь проблеми? бо бачу в відгуку ви нічого не дописуєте.

ВІДПОВІСТИ  
Вячеслав Викт.  

Опытный, отмотал на такой 110тыс, никаких проблем с карданом

ВІДПОВІСТИ  
Александр Золотаревский  

Повністю підтримую автора відгуку! Ви все правильно сказали.

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Suzuki SX4

svetik
Украина, Днепр
02.04.2018

Пересели с рено логан (13го года) неделю назад. Прошли 500 км. Глобальные выводы делать конечно рано, но машина так нравится, что из-за руля вылезать не хочется)) Ямы просто глотает. В салоне тишина ( читати відгук

Игорь
Украина, Днепр
05.05.2018

Авто куплено 03.05.2018 в салоне. На сегодня пробег 110 км.:) До этого ездил на машине Хюндай И20 2013 года выпуска, брал ее в автосалоне, отслужила она мне верой и правдой 5 лет. Продал. Буду срав читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Suzuki SX4

Suzuki SX4 2012 Suzuki SX4 8199$ 2012