Відгук Skoda Superb 2010 механічна

Вадим
Вадим
Украина
Киев

06.03.2011
Skoda Superb Combi
Skoda Superb

Рік, пробіг: 2010
КПП, привід: мех., передній
Двигун:
Кузов: універсал, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

Скажу зразу я не маю ще автомобіля. Але цікавлюсь новинками ринку, та автомобілями загалом. Автомобіль на мою думку не поганий, адже можна вважати, що це “Німець” . Адже мотор та техніка Німецькі. Автомобіль хоча Шкода але виглядає пристойно. Універсал на мою думку це + адже простір зайвим не буває. Гама моторів також багата, всі мотори від Фольксвагена, є від1, 8 до 3, 6л бензинові. А також дизелі саме ці мотори я вважаю актуальними на сьогоднішній день , для нашої кроїни. Адже пальне кожного дня дорожчає. Кулькура роботи теперішніх дизелі а вважаю на високому рівні. Вони працюють достатньо тихо.

Мінуси автомобіля:
Недолік автомобілів Концерну Фольксваген. Це те, що вони потребують лише Рекомендованого мастила. Ціна на яке порівняно з іншими досить сильно відрізняється. Я на автомобілі не їздив, І недоліків з точки зору техніки сказати не можу.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Skoda Superb Combi 2010

Гість  

вот недавно взял тест драйв СуперБ, автомат, 1,8. Сам владелец хонда сивик 5Д, 1,8 автомат. Отзыв поверхностный позитивный, скорость набирает быстро, моментально реагирует на нажатие педали газа (что и обещано производителем), на дороге по ощущениям как крейсер, выворот руля отличный, мой рост 172, места сзади остается очень много, что даже задумываюсь, нужно ли мне столько свободного места. Не очень нравится индеец на капоте и приходят мысли о Фольксе, так как в нашей стране машина носит имиджевый характер, хотя это лишь бздык..

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Skoda Superb

Дима
Украина, Киев
24.02.2011

Машину купил в прошлом году, только выехал с салона начало тянуть руль вправо думаю такого быть не может авто новое.Еду на следующий день на сервис(АВТОСОЮЗ на Петровке) мол говорю так и так такая проб читати відгук

Виталий
Украина, Киев
21.09.2012

Привет всех шкодоводам и просто любителям хороших автомобилей!!! Начну с того что работаю нач.транспортного отдела в одной из компаний г. Киева (называть не красиво в интернете) - Сразу хочу сказать в читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Skoda Superb

Skoda Superb 2016 Skoda Superb 17500$ 2016