Відгук Renault Sandero 2015 1.6 бензин автоматична

Стас
Стас
Украина
Винница

28.04.2016
Renault Sandero Stepway
Renault Sandero

Рік, пробіг: 2015, 8.300 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 1.6 бензин
Кузов: хетчбек, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4
Витрата пального по місту: 10.0 л/100км, по трасі: 7.0 л/100км, середній: 8.5 л/100км

Купив автомобіль в грудні 2015 року в максимальній комплектації з автоматом. В принципі покупкою задоволений, до того їздив на шевроле лачетті, тому порівнюю авто з попереднім. Почну з підвіски, вона досить комфортна, для наших доріг те що потрібно, відчувається запас міцності, особливо класний кліренс, його з головою вистачає для поїздок містом і виїхати на природу в ліс чи до озера. Двигуна вистачає з головою для нешвидкої поїздки, але мушу зауважити, що для прискорення двигун потрібно добре "крутити". По салону: не має стандартного підлокітника (він є за доп. плату, але не купуйте його, він не зручний), салон не для високих (я маю зріст 196), мене бентежить пластик в салоні, з однієї сторони він міцний і гарно служить, але дубовий і виглядає не дуже (автомобіль все таки не дорогий), гарно працює клімат, взагалі немає питань. Музика не дуже хороша, для радіо вистачить, але якість звучання посередня. Шумоізоляція є)) але дуже на посередньому рівні (двигун не сильно чути в салоні, але інші шуми добре чутно), тому потрібно, на мою думку, зробити шумоїзоляцію. Коробка передач нормальна (в мене перший досвід з автоматом), але потрібно прогрівати кожного разу, тому що якщо не прогрієш є шарпання, особливо при переході з другої на першу. З плюсів ще відмічу рейлінги (просто що вони там вже є в базовій комплектації). Розхід палива спочатку був в місті 10.5 літрів (це по борт. комп.), зараз вже на літру менший, по трасі зараз 6.5 - 7.5 взалежності від траси)))))

Плюси автомобіля:
Кліренс, підвіска, висока посадка.

Мінуси автомобіля:
Пластик в салоні, цікаво розміщені деякі кнопки (сигнал на торці перемикача, склопідйомники задніх дверей на передній консолі там же знаходиться і круїз-контроль).

Порада покупцеві: Якість і комфорт автомобіля повністю відповідає ціні. Купуйте з кліматом і навігатором - це речі які коштують своїх грошей.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Renault Sandero Stepway 2015

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
joe-man  

цікава комплектація у вас. Нажаль зараз немає ні сандер ні дастерів з автоматом. Скажіть будь-ласка музика ви кажете посередня. Це річ йде про базову музику чи про систему медіа нав? Медіа нав наче б то звучить непогано кажуть...
Також скажіть якщо засікали які оберти двигуна при швидкості 120-130 км./год. та який при цьому розхід палива?
Також скажіть як на задньому сидінні? Колісна база наче б то непогана, але кажуть тіснувато... З вашим зростом ззаду тісно зовсім?

+1ВІДПОВІСТИ  
Stanislav Kraevsky  

по довжині для ніг не сильно багато місця (ті хто нище 180 не впираються колінами в крісло, це я говорю якщо виставити крісла під мене (196 см)), над головою досить місця. Я не знаю як звучить базова музика, але медіа нав. не сильно гарно звучить і мені здається це не проблема магнітоли, а проблема в тому, що коли є баси то таке відчуття, що по дверях хтось стукає зовні - це проблема пустих дверей(всі колонки в дверях). По поводу оборотів, на 100км/час - 2700об./хв, на 110км/час 3000об./хв, розхід при 110км/час - 7.5-8 літрів на 100 км(це миттєвий), при 120км/час не пам'ятаю. І я добавлю ще те, що комфортна швидкість до 130км/час, після їхати можна, но відчуття не сильно гарні(шум в салоні і двигун вже добре чути). Добавлю ще дві речі, форма задніх дверей є небезбечна, тому верхній край витягнутий, і замітив що багато знайомих при посадці б'ються об верхній край задніх дверей, при чому, якщо зріст приблизно 170см, то б'ються головою, досить дивна ситуація чи конструкція, і друге не захищений поріг багажника(голий метал), вже появились подряпини, виглядає некрасиво

+3ВІДПОВІСТИ  
joe-man  

скажіть ще по багажнику яка ситуація? Вам його достатньо? Скільки сантиметрів в довжину та ширину не заміряли часом?

ВІДПОВІСТИ  
Qasder Azx  

joe-man, Як власник - можу відповісти. Багажник не великий (320 л), але доволі функціональний, з широкою проймою. Коляску, якісь коробки - можливо без проблем загрузити. Заважає великий поріг багажника, а особливо те, що він нічим не закритий (голий метал) і тому постійно дряпається. Радив би прикрити його карпетом чи пластиковою накладкою. Щодо об'єму - не вистачає його хіба що при поїздках у відпустку, для повсякденного життя норм (я навіть тещину газову плиту возив в ньому).

+1ВІДПОВІСТИ  
Stanislav Kraevsky  

Qasder Azx, і немає що додати))) так як є. Одне тільки скажу, в лачетти по цифрах багажник більший (405 літрів), але чомусь в багажних сандеро вміщується більше)

-1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1
Stanislav Kraevsky  

Проїхав вже 23 тис. кілометрів. Машиною задоволений. Одна проблема: появилась скрипи по салону, причому вони то є, то немає. По поводу коробки автомат(dp2): прочитав рекомендації, що масло краще змінювати кожні 40-50 тис. км. У дилера сказали, що масло не змінюється взагалі. Хтось має досвід з цими коробками, і якщо хтось підкаже, буду вдячний, дякую. P.S проблем з коробкою немає, вона працює як нова, без зауважень.

+1ВІДПОВІСТИ  
Stanislav Kraevsky  

Вже пройдено 40 тис. кілометрів, з проблем - посилились скрипи в салоні, і при повороті є неприємний звук від підвіски(можливо рейки), буду їхати на діагностику. В коробці зробив часткову заміну масла, хоча напевно ще було рано робити, масло не було темне. Все інше робить без нарікань. Як і раніше говорив, проблеми бачу тільки в пластику салона. Він не естетично виглядає, грубоватий і скрепучий. Ще скажу про сидіння. Вони взагалі не підходять для дальній поїздок, не більше 100-150 км))) далі без розминки їхати не можливо. Як і раніше подобається підвіска в плані комфорту і як вона відпрацьовує наші нерівні дороги. Збірка не сильно також. на 30 тис. були замінені свічки запалювання, одна свіча була не закручена до кінця, і вся була з чорним нагаром, після заміни розхід впав на літр в місті. Зараз дивлюся на новий степвей, але не подобається роботизована коробка, до неї потрібно звикнути і плюс до того, зараз сітроен кактус не сильно дорожчий від степвея в аналогічних комплектаціях.

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Renault Sandero

Юрий Долганов
Украина, Николаев
04.02.2015

Еще летом 2013 года, когда я в новостях увидел Сандеро Степвей понял, хочу его:) Спустя 2 года так и вышло, когда стал вопрос выбора новой машины я не слишком долго думал. Проехался по салонам, брал н читати відгук

Владимир
Украина, Харьков
24.11.2015

Стал счастливым обладателем сего транспорта летом 2015 г. Выбирал между Киа Рио хетчбэк, Пежо 2008. Киа оказалась слишком маленькая по салону, сел будто в утроб попал и дизеля не было. А Пыжиков дизел читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Renault

Renault Megane 2007 Renault Megane 4600$ 2007