Відгук Renault Sandero 2013 1.5 дизель механічна

Вован
Вован
Украина
Кропивницкий

25.02.2014
Renault Sandero
Renault Sandero

Рік, пробіг: 2013, 6.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.5 дизель
Кузов: хетчбек, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка3

Купив в листопаді 2013, пробіг 6 000 тис км, тиждень тому їхавши додому авто заглохло тупо, спробував завести... нічого... звернувся в сервіс (Кіровоград) і тут почалось, якість топлива, вода в баку, або давав авто в нагрузку, і так далі, значить сервіс шукав кучу помилок але тільки твоїх... Заправляв на окко весь час, значить на даному сервісі окрім поміняти масло і фільтира біль нічого робити непрагнуть та й невміють... Обладнання для чистки форсунок відсутнє, інші стенди теж, прцівники хами, авто стояло тиждень в сервісі і вони за весь час зробили діагностику і висновок потрібні нові форсунки, приблизно до 20 тис. грн. Я зробив висновок, коли купуєш авто на руках носять, коли виїхав з салона досвідос... зняв авто з гарантії поїхав на сто і за 500 грн прочистили форсунки і ганяю.

Плюси автомобіля:
Економічність, хороший мотор.

Мінуси автомобіля:
Потребує якісного палива, якого в Україні мало, слабка шумоізоляція, від роботи мотора почав шуміти та грати капот.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Renault Sandero 2013

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
19655  

Дизель в наших условиях это трудно!

-3ВІДПОВІСТИ  
Андрей L  

Скажите, вы на самом деле заправлялись только на ОККО? Владею новым авто с дизельным двигателем, пока на обкатке, пробег 950, не хочется сталкиваться с подобными проблемами.

-1ВІДПОВІСТИ  
Maksusha  

З 2012 року заправляюсь дизелем на ОККО (бо в моїй місцевості це єдина брендова АЗС) і проблем з паливом немає. Чув , що деякі АЗС ОККО, ВОГ продають погане пальне, але то не справжнє ОККО чи ВОГ, а наприклад ТОВ "Мрія" і т.п., яке працює по договору франчайзингу. Дивіться на чек, якщо вверху там пише ОККО-Галнафтопродукт - справжнє ОККО, якшо ТОВ "Мрія" - на хороше пальне можна лише надіятися.

+4ВІДПОВІСТИ  
MAESTRO-SAM  

Просто твари этот официальный сервис!!!

+3ВІДПОВІСТИ  
19655  

В Кировограде видимо да.

ВІДПОВІСТИ  
MP  

з шумоізоляцією повністю згоден, після 100 гул такий що вуха закладає. З хорошим дизпальним в Україні дійсно проблема, чув що на Окко бензин добрий, а дизель паршивий.

ВІДПОВІСТИ  
Qasder Azx  

ну, проблемы с соляркой никто не отменял. лью пульс дизель - доволен.

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Renault Sandero

sergey38099
Украина, Запорожье
08.02.2013

Купил дочери Сандеро Степвей, ну что сказать, машинка на первый взгляд понравилась, салон конечно бедноват, ну а что мы хотим за такие деньги. Мне конечно после Х-Трела мощности не хватает, а в целом читати відгук

Сергей
Украина, Чернигов
02.08.2014

Доброго времени суток всем кто читает мой отзыв. С детства родители учили народным мудростям типо (всё познаётся в сравнениии) и (на любой товар есть свой покупатель) или (на каждое действие или творе читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Renault

Renault Megane 2016 Renault Megane 18400$ 2016