Відгук Renault Megane 2010 1.5 дизель механічна

danko1189
danko1189

Украина
Полтава

06.10.2013
Renault Megane Hatchback
Renault Megane

Рік, пробіг: 2010, 97 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.5 дизель
Кузов: хетчбек, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

Придбав даний автомобіль на початку липня, пригнаний з Іспанії, європеєць, на відміну від тих що поставляються в Україну з Туреччини, мій - чистокровний француз. Що можна сказати, за свої гроші, прекрасний автомобіль.

Сильно не розганяв, максимум що розганявся - 156 км/год., авто дуже добре тримається на дорозі, так що навіть на високих швидкостях йде рівно, ніяких вібрацій і коливань, не має різниці що ти їдеш 100 чи 150, авто слухняне та повністю кероване.

Порадувала витрата пального, борт комп'ютер показує середня витрата палива показує - 4.9 л, при чому в основному їжджу по місту, по трасі на 6 тій швидкості якщо їхати не більше 80 - 90 витрата палива не перевищує 4 літрів.

Що до мотору, хоч і 1.5 але його турбодизель показує себе на всі 5 балів, єдине що не подобається це електронний газ, трішки гальмує динаміку. Коли вмикається турбіна авто просто летить, швидко набирає швидкість.

Салон просторий, місця вистачає і для водія і для задніх пасажирів, дуже порадувало на приборній панелі наявність цифрового спідометрі з великими цифрами, це надзвичайно зручно, швидкість показує з точністю до 1 го км/год... Приборна панель з гарного м'якого пластику який не скрипить і не тріщить, і взагалі якість матеріалів просто радує, все точно зібрано, ніяких щілей та зайвих шумів не спостерігається.

Можливо невеликим мінусом є те що в холодну пору року клімат контроль потрібно виставляти десь на 27 градусів, щоб авто швидше прогрілося, та і щоб повністю прогрілося з 0 градусів треба хвилин 10, явно не вистачає підігріву сидінь.

Шумоізоляція гарна, хоч і дизель, правда на холостих обертах двигун таки трішки чути.

Порадувала система кей лес гоу, дуже зручно.

Ходова теж не погана, правда для наших доріг хотілося б щось трішки м'якше.

Плюси автомобіля:
Ціна, якість матеріалів, витрата пального, зовнішній вигляд, потужність, гарна динаміка, надійний двигун, спортивна підвіска.

Мінуси автомобіля:
Електронний газ, трішки жорсткувата підвіска, передній кліренс дуже низький, до бордюрів краще не доїжджати.

Порада покупцеві: Авто дуже гарне, всім раджу! Але бажано заправлятися на заправках з гарним паливом, особисто я заправляюсь на WOG та інколи на ОККО, на інших заправках заправлятися - грати в російську рулетку. Ремонт паливної апаратури на сучасних дизелях не дешевий, Меган тут не виключення!

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Renault Megane Hatchback 2010

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Renault Megane

Vladimir
Украина, Сорокино
26.02.2012

1.6 Механика, куплен в ноябре 2010 г. Машиной доволен практически полностью, но не без нюансов конечно. Первое о чем жалею, это что не взял комплектацию Комфорт =/ Когда брал казалось, что базы с голо читати відгук

Maryna Nazaruk
Украина, Киев
20.01.2017

Езжу на автомобиле уже более 5 лет. Ни разу меня не подвел! И зимой в -30 и летом в +30. Юркая, динамичная. По нашим дорогам ходовая себя зарекомендовала отлично! За все время менялись только расходни читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Renault Megane

Renault Megane 2016 Renault Megane 18800$ 2016