Відгук Renault Logan 2011 1.4 бензин + ГБО механічна

Vano
Vano
Украина
Львов

08.09.2012
Renault Logan
Renault Logan

Рік, пробіг: 2011, 14.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.4 бензин + ГБО
Компл.: ambiance
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка3

відїздив близько 6 міс, 14 тис. Румун. На 2 тис. застукала кермова рейка (на СТО сказали, що так і має бути, хоча перед покупкою запевняли, що таких проблем у логана немає). після дощу, або мийки почав зауважувати накопичення води з внутрішньої сторони порогу та під килимком ззаду. під час власноручної мийки авто почав зауважувати дефекти ЛФП, відтінок бамперів незначно відрізняється від кузова. зазори передньої пасаж. дверки та капоту не рівні. Через 1 тис. пробігу 1 ТО, буду все висказувати на СТО, хоча сумніваюсь, що це до чогось позитивного доведе. Простір у салоні видається більшим ніж в однокласників за рахунок коротших подушок крісел і більш вертикальної посадки як спереду так і ззаду (в сенсо-ланосі зручніше ззаду). не радує також розхід газу, він і в офіційних даних не малий, але в реальності додавайте ще + 1л. і це при спокійному, навіть меланхолійному стилі їзди, а при жвавому так всі 2л. так у мене по трасі при швидкості 120-140 виходить 9.5л., при 90 км/год.- 7.5

Плюси автомобіля:
обєм багажника, кліренс (звісно не 18.5-20 см, як дехто пише), великі ходи підвіски, посадка (тобто сам процес посадки і виходу з машини) зручніша ніж у сенс-ланос, ваз 21099.

Мінуси автомобіля:
великий розхід газу (що нівелює економію на вартості палива), дуже шумний і слабкий кондиціонер, двері що заходять на дах- зимою сніг в салоні гарантовано, ущільнювачі на дверному пройомі не суцільні, а стиковані із зазорами до 1см. 1.4-слабкий двигун, бідна комплектація (немає навіть аудіопідготовки). Регулювання пічки дуже не зручне, а якщо це робить не досвідчений водій на ходу, то мабуть і небезпечне (дуже низько, при налаштуванні дорогу невидно навіть боковим зором.).

Порада покупцеві: не раджу!!! знову не купивби, ізджу і плачу))), що купивби за ці гроші не скажу, щоб злі язики не сказали, що я продавець конкуруючих авто.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Renault Logan 2011

Luxeon30  

ГБО-действительно развод: расход больше, ТО дороже и изначальная переплата за установку сводят на нет все преимущества (плюс движок больше ушатывается)! Да и румыны что-то разбаловались, у меня "Сильвер" 2011г., российской сборки - никаких проблем, кроме слишком лёгкой педали газа, пришлось усилить самому дополнительной пружиной. Не удивительно что движок слабый 1.4 +газ=тяги никакой, потому, что он и на бензине не "Геракл". А по поводу бедной комплектации-ваше счастье в ваших руках-плати и фаршеруй как хочешь. И последнее, по поводу простора в салоне: что значит "Простір у салоні видається більшим...", он действительно такой, потому как на предмете сравнения "сенсо-ланос" каждый день езжу пассажиром на работу, так вот простор не "выдается" а действительно в разы больше, я бы даже скзал-самый большой! Кто не согласен, приводите примеры.

ВІДПОВІСТИ  
С.А.Е.Р  

Логан в базовой версии, это лучший выбор за Ваши деньги. Есть машины лучше но они и стоят дороже. За цену " фаршированого" логана, есть также гораздо лучшие модели (хундай, поло сидан и т.д.) Что касается простора, так он в логане велик не из-за тонких сидений а из-за самой большой базы в этом классе (более 2600 милиметров), а посадку можете сибе хоть лёжа зделать(с правой стороны колёсико есть для регулировки спинки-пользуйтесь)Вы пишите ,что движок 1,4 слаб, извените, относительно чего? если относительно БМВ, то да. А если относительно "москвича" или деже ВАЗ-2109 с 1,5 дижком, то тяги достаточно. Что касается ГБО, то газ до 100км\час вообще не ощуаеш, его начинаеш чувствовать после сотни и то загруженным. Езжу на базе с 2009года, слава Богу проблем нет (собран румынами).

ВІДПОВІСТИ  
s137  

Да на газу тяга меньше, а расход больше, дизель ест намного меньше и тяга приличная, не правильно выбрали комплектацию

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Renault Logan

Олег
Украина, Киев
19.08.2011

Купил Logan Black Line два дня назад поэтому могу (и хочу) описать свои самые первые впечатления. До этого 5 лет откатался на ВАЗ 21093 который тоже брал "с нуля". Подвеска мягчайшая, ямы гл читати відгук

Мартианов Павел А.
Украина, Луганск
07.12.2011

Езжу с 2005 на ВАЗ 21043. Собирались брать Приору универсал, почитав отзывы о ней, желание всё больше пропадало! и поседев в ней комфортно я так и не уселся! Хоть там и багажник просто огромный для не читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Renault Logan

Renault Logan 2019 Renault Logan 11999$ 2019