Відгук Renault Duster 2018 1.5 turbo дизель механічна

Роман
Роман

Украина
Ровно

18.06.2018
Renault Duster
Renault Duster

Рік, пробіг: 2018, 1.000 км
КПП, привід: мех., повний
Двигун: 1.5 turbo дизель
Компл.: Zen
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4

Авто користуюсь з 06.06.2018 за два тиждня наїздив 1000 км.

Перші враження :

- досить м'яка дорожні нерівності ковтає на ура без зайвих стуків, цвіркуни є на шосейці-бруківці десь у бардачку.
- двигун крутиться нормально в межах 1800-2500 об/хв, більше не крутив (обкатка), швидкість набирає гарно 6-передача (90 км/год або 1800 об/хв) думаю мінімальний розхід палива.
- не зручна посадка при зрості 182см (враження БТР з оглядовим віконцем) , сидіння піднято на половину висоти, не зручно для п'ятки(педаль газу), за 250км переїзду пекла вогнем , мабуть тому що стегно не лежить на сидінні, а трохи висить у повітрі.
- передня панель в дверях виступає гострим кутом (треба про це пам'ятати) щоб не ввалитися коліном (стосується переднього пасажира).
- на задньому ряду сидінь місця впритик, в дальніх поїздках це зрозуміє дорослий пасажир аналогічного зросту.
- багажник малий але терпимо.
- розхід палива окрема тема спілкування (виробник місто 4.9/траса 4.8/ змішаний 4.8) - по факту переганяв зі Львова на 55км загорілась лампочка (заправка БРСМ 43.52л) пробіг до наступного загорання лампочки 735 км, швидкість руху 90-100 км/год. 735-55=680 км. 43.52/680*100=6.4л (80% пробігу траса), тобто перевитрата понад 33%, хоча комп показує 5.9 (мав би проїхати 730 км), обкатка розхід зміниться на краще після 5-6 тис.пробігу дуже сумніваюсь (максимум 15%), в РЕНО цікаві відговорки на кшталт (попутний вітер, якість пального, ідеальні умови експлуатації, витрата пального розраховується теоретично по викидам СО2 в атмосферу).
- про банальні речі (дубовий пластик) в бюджетному авто писати не буду , хоча коштує цей бюджет майже 20 штук.

P.S. Хтось скаже, чувак нарізав всякої фігні про нормальну машину. Ні їздив довго на різних авто (типу бюджет), але в них витрата пального різниться із заводськими не більше 5% (Пежо Партнер 1.9Д 1999р.в, Пежо Партнер 2.0HDI 2005 р.в, VW Кадді 1.6і 2008 р.в.).

Можливо враження зміняться після обкатки, тоді вибачусь. Поки маємо, що маємо!!!

Плюси автомобіля:
Високий кліренс, 4х4, інтелектуальне світло.

Мінуси автомобіля:
Посадка, незрозумілість по витраті пального - де економічність.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Renault Duster 2018

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Правдоруб  

Задумался на секундочку, а что из нового с 4х4 и дизелем у нас вообще предлагают дешевле или хоть с примерно равной ценой? Т.е. конкурентов то, по сути и нет, выбор при наличии этих двух критериев очевиден. На бензе разве что Сузуки есть или можно ещё по акции ловить Киа Спортейдж (лучше, но дороже)

+6-2ВІДПОВІСТИ  
Yees  

Правдоруб, Если учесть что Дастер с механикой, то за +2тыс. Спортейдж отличный вариант.

+6-6ВІДПОВІСТИ  
rdiesel  

Yees, согласен с Вами. В Спортейдже уже человеческий салон. Нормальный багажник. И внешность интереснее.

+4-3ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 6
Василь К  

ну по витраті більшості авто як правило 1л. по факту більше ніж заявлено виробником

+1-1ВІДПОВІСТИ  
Crosby1130  

Из наблюдений, на последнем логане универсале 1,5 дизель сильный встречный ветер таки существенно влияет на расход.

+3ВІДПОВІСТИ  
777Александр777  

БРСМ?
Ничего удивительного..

+14-2ВІДПОВІСТИ  
Darkie  

Не знаю, как вы ехали?
У меня примерно такое же расстояние и такая же примерно скорость, расход вышел 5.1
Заправляйтесь на ОККО, ШЕЛ или ВОГ.
А катался от Одессы до Затоки и назад, неспеша 70-90. расход 4.3

+10ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Darkie, 4,7-5,0 по БК при швидкості до 90 та ідеально рівній місцевості, попутному вітрі і т.д. а по факту заправка по чеку від лампочки до лампочки при 90км/год 5,5-5,7 і не потрібно лапшу вішати !!!!!

+3ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Darkie, Пробіг на січень 2019 22 тис.км, зимою менше 6,5 по компу не буває по факту 7,0-7,2, така сумна історія, пересування в режимі 2WD

-1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1
Darkie  

Купил авто 29.04 пробег 3300

ВІДПОВІСТИ  
Pioner_pio  

Darkie, как вам удобство сидений - руля и какой у вас рост?

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Pioner_pio, Не зручно бо ноги не лежать на подушці, але завдяки круіз-контроль в подорожі можна викрутитись, мій рост 1,82

+2ВІДПОВІСТИ  
mr.Rolg  

БРСМ тупо наёбует с наливом. т.е. часто недоливают.

как например при заправке газом в балон влезло 45 литров вместо 38

+5ВІДПОВІСТИ  
DobroeZlo  

mr.Rolg, Киевские БРСМы вроде не обманывают, у меня все сходилось по расходу четко, а вот как то ехал в Затоку, то пару раз по километрам обманули.

ВІДПОВІСТИ  
Kuzya3690  

Уважаемый автор! Мне кажется вы немножко приукрасили, что в других машинах расход соотвествует заявленному. Особенно что касается ВАГа. Сам катаюсь на ВВ кадди 2012гв. Делите на восемь все, что заявляет производитель...

+2-2ВІДПОВІСТИ  
DobroeZlo  

Kuzya3690, поддержу автора своим примером. у меня расход соответствует паспортному, смотря кто как давит.

+1ВІДПОВІСТИ  
Maks Lviv  

Рома, авто має купу недоліків в плані дизайну, хоча ваша модель і моя 2016 це різні речі.. В мене ще панель "уєбан стайл"...
Розхід в мене майже постійно 6,5-7 літрів. То фігня. Ця машина для подорожей...
Нещодавно був на в горах, там цю машинку багато людей почали сприймати серйозно після цікавих переїздів...

+2ВІДПОВІСТИ  
Sarge1978  

Maks Lviv, Залежить від того як тиснути тапок. В мене робот й середня витрата палива 5.6 літри (згідно з даними компа). Пробіг більше 1000 км. Паливо ОККО пульс.

+2ВІДПОВІСТИ  
forsage29  

Дастер 2018. 2wd EDC. Бортовий комп "бреше" на 0.8-1.4л.
При показаннях 4,9л - реально 5,8л.
На 5,5л - реально 6,8л.

+2ВІДПОВІСТИ  
flusspferdchen  

forsage29, значима різниця, можу сказати що Форди десь на півлітра брешуть - 4.2 по бортовику/4.8 по чекам, у Опеля десь подібна похибка - 5.9/6.5

+1ВІДПОВІСТИ  
Василь К  

flusspferdchen, часто істрія, в мене на suzuki бортовий також надто великий оптиміст до півлітри на сто км

+2-2ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 2
Sarge1978  

Спустя 3500 км пробега... Машинка немного козлит на неровностях дорожного покрытия, особенно когда неровности на повороте. Интеллектуальное освещение живет само по себе - я всегда включаю освещение, а то постоянно свет включается/выключается когда солнце еще не зашло, но уже скрыто за кронами деревьев. Сверчки в торпедо присутствуют, но не напрягают. Датчик топлива так и не пофиксили по сравнению с предыдущими версиями - был момент, когда загорелась лампа при индикации с одним делением. Старт/стоп систему отключаю постоянно, потому что раздражает - удержание на склоне не работает при включенном старт/стопе. Субъективно ЭКО режим позволяет тратить меньше топлива. Был момент, когда скрипело/стучало водительское сидение в районе защелки регулятора высоты, но это проблема большинства дастеров с регулировкой сидений по высоте. Просто пару раз поднял/опустил сидение и стук прошел. Один раз заправился "пульс" дизелем на ОККО, так расход поднялся с 5.4 до 6.5 литров. Больше на эту заправку не езжу. Рулежка легче по сравнению с предыдущим Логаном. Высокий клиренс позволяет без проблем влезать и слезать с бордюров. Слабый ближний свет - пришлось менять лампочки на Осрам НайтБрейкеры. Сигнал тоже слабоват - Логан гудел более выразительно.
Во всем остальном машина вполне устраивает. Нормальный рабочий агрегат за свои деньги. Я доволен.

+2-1ВІДПОВІСТИ  
winzerro  

Владельцы дастеров со стажем, что у него по кузову? Говорят что ржавеет что тот запорожец.Хотя машинка нравится, данный момент напрягает. Также слышал что жесткость кузова никакая. Стоят ли подкрылки со старта или это "опция"? Роман, делали ли антикор со старта и насколько по-Вашему он обязателен? Спасибо.

ВІДПОВІСТИ  
Kibb  

winzerro, Машина в продаже с весны - какой может быть стаж за 4-5 месяцев по корозийке, может после зимы вылезет чего

+1-1ВІДПОВІСТИ  
Правдоруб  

winzerro, где вы видели гнилой или "рыжий" Дастер (даже прошлого поколения) ?? Поверьте, даже запорожец или ваз из 90-х при должной эксплуатации и антикорозийки у первого владельца лет 7 отбегает без ржавчины, а тут речь о современном (почти европейском) авто!

+1-1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 2
Автор відгуку  

На рахунок слабкого ближнього , по горизонту відрегулював нахил фар ( є регулювальні болти на фарах, максимально підняв їх) . Пучок став бити далі, дальнім не користуюсь.

ВІДПОВІСТИ  
Utilizator  

Писати про витрату палива при пробігові 5-6К - це дуже авторитетно. У мене пробіг 40К, змішана витрата палива 5,6л (80% часу експлуатація по танковим селищним дорогах). По трасі 4,9-5л при 110-120км. По прохідності не гірше Шніви (в глухе болото не лазив але й з ріллі виїде).

ВІДПОВІСТИ  
Юрій Друмашко  

Дуже шкода людину,яка пише про це дно з позитивом.Я власник дастера 2023 до цього був Форд рейнджер.Якщо назвати плюси цього авто,то їх немає якщо навіть довго шукати.Пластиковий салон і приборка гірше ніж в китайських Чері 2003 року.Коробкв ручна не співпадає з придаточним числом на перші 3 передачі,а 4і 5 норм.6 передня бо було б дуже соромно в 2023 робити 5 а по суті вона там як і перші 3 до одного місця.Дубова підвіска ніби сидиш на баскетбольному м'ячі який з силою стукають об землю а на ямах гепає.Салон смокче пилюку,вірніше відкриваєш двері і все що закидую мегааеродинамічний автомобіль на поличку внизу дверей летить в цей салон де до пластика ліпиться.Двигун дизель це просто пісня невдалого співака.Які 5 літрів ,ви що брешете.7 літрів він їсть на цього здихлика.Бортовий що з кондиціонером що без все одно показує 5.6 літра,але літраж бака після заправки не бреше.Це 7 літрів не менше.Гіршого і такого посереднього авто я ще не бачив.Я впевнений що румунська збірка гасне спиратись на 30 тис кілометрів.Пишіть правду і не треба виправдовувати свій провальний вибір ,надуманими плюсами.Це гімно найдешевше на авторинку і все.

+1-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Renault Duster

Alexander
Украина, Кривой Рог
07.09.2018

Новый Дастер - это очень хорошая работа над ошибками! Ну, вот буквально все косяки (они же фичи и особенности) первого Дастера профиксили. Да, я в курсе, что в поздних фазах первого Дастера кое-что по читати відгук

Oleksandr
Украина, Киев
15.12.2018

Здравствуйте. Продал Sandero Stepway 2017, и купил дастер. Чудесный дастер! Основным критерием покупки машины такого типа/ класса, было полный привод, ну а зачем тогда было продавать предыдущую маш читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Renault Duster

Renault Duster 2020 Renault Duster 15800$ 2020