Відгук Peugeot 3008 2018 2.0 turbo дизель автоматична

Oleksandr
Oleksandr

Украина
Киев

02.11.2018
Peugeot 3008
Peugeot 3008

Рік, пробіг: 2018, 1.000 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 2.0 turbo дизель
Компл.: Active
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4
Витрата пального по місту: 8.5 л/100км, по трасі: 6.5 л/100км, середній: 0.0 л/100км

Перші враження. Active. Машина нова, проїхала тільки 1000 км, але вже певні думки в голові рояться.

1. КрОсаФчЄГ. За дизайном дуже подобається, мабудь, саме на нього і повелись. Салон, я б сказав, вишуканий, без всяких блискучих цяцьок і блималок. Трохи зразу незвично було, але просто треба розібратись, як з будь-яким новий гаджетом. Всі кнопки зручні. Єдиний невеличкий момент (може ще просто не зрозумів де і як): коли працює датчик дощу, то немає регулювання частоти роботи щіток, в С-Мах у мене таке було. Навіть в базовому Active матеріали оздоблення якісні, зібрано гарно. А вставка під карбон виглядає навіть крутіше (як на мене) ніж в дорожчих варінтах. А як воно буде пізніше-покаже час. Шумоїзоляція на висоті, дизель в салоні майже не чутно.

2. Фарш: є все, що треба, навіть не знаю, щоб ще доставив, якби хотів. Звичайно, завжди можна наворотити, але вже в базі абсолютно достатня комплектація, особливо порівнюючи з однокласниками.

3. На ходу машина плавна і досить комфортна, хоча, як вже писали інші, ззаду трохи жорсткувата (може поки нова?) Але я ззаду не сижу :))) Комплектується досить класною гумою, теж плюсик Пежо.

З отаких дрібничок і складається враження: там класно, тут добре - то вже і машина подобається.

Трохи бентежить витрата. Зрозуміло, що в салоні скажуть одне, а на практиці інше. Але сподівався в 7.5-7.8 по місту вкладатись - ніяк! Реально 8.5-9л, може через короткі переїзди?.. Але і траса теж не дуже вразила. Звичайно, якщо їхати дозволених 90, то можна в 6 і навіть трохи менше вкластись, але, якщо додати газку (в Німеччині, наприклад) до 130-140 , то відразу витрата повзе до 7-7.5, що не дуже радує.... Для порівняння Спортейдж на 1.7 з повним салоном і багажником з режимом 140-170 показував макс. витрату 6.9. Ну, може мотор трошки менший там, але...

Ще поспостерігаю. Далі буде...

Плюси автомобіля:
Дизайн! Салон! Комфорт!

Мінуси автомобіля:
Витрата пального (поки що).

Порада покупцеві: Машина звертає на себе увагу, але яку купувати-вибір тільки особистий (самі не думали, що купим Пежо) після зважування всіх ЗА і ПРОТИ.

Через 28 днів Oleksandr дописав: Виліз перший косяк, точніше недопрацювання розробників. В машині встановлений підігрів бокового скла взовж стійки водія. АЛЕ! працює він лише за умови мінусової температури. В даному випадку ця штука актуальна, коли іде сніг, бо щітки нагрібають під стійку багато снігу. Але по факту при плюсовій температурі вона не вмикається - тупість, як на мене. Хоча сніг іде і +5-8 градусах часом. Може у французів він якийсь інший?....Це ставилось, як доп. - даремно викинуті гроші, не раджу його купувати. Звернувся з питання корегування налаштувань - в салоні сказали, що вони таке не роблять. Може знайду колись програмуліну (або порадьте) для технічного налаштування компа щоб понизити температуру вмикання цієї опції. Це має бути прописано десь в інженерному меню. Ну і ще (це не про машину, а про "сервіс" - коли забирали машину нам в салоні сказали, що омивачка вже залита зимова. По факту сьогодні при -8 система замерзла. :((( Тепер добре подумаю, чи їхати до них на ТО (яке масло туди заллють, якщо омивачка замерзає).

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Peugeot 3008 2018

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Slavik0080  

В какой-то степени,Пежо 3008 ,для меня лично,очень близок к идеалу кроссовера.Обусловлено это комфортом,динамикой мотора,технологичностью.. всё в нём круто и мотор и коробка,но привод только передний..В комплектации Актив не хватает шикарного света,который доступен с Аллюр и нет настроек сидения,в остальном всё хорошо.Расход 8-9л по городу ,считаю нормальным.Моя Куга с таким же двигателем берет 10-11л в городе(езжу правда очень активно).

+4ВІДПОВІСТИ  
Volodimir 8  

Slavik0080, Куга с полным приводом?

ВІДПОВІСТИ  
Slavik0080  

viqzon, да 2,0дизель 150 сил и полный привод.

-1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1
Danubecaptain  

Нормальный расход по городу. Да и двигатель при таком пробеге ещё не обкатан - позже расход должен упасть (хоть и не намного).
Удачи и только положительных эмоций от нового авто!

ВІДПОВІСТИ  
Volodimir 8  

Ззаду жорстка-бо ззаду балка!

+1ВІДПОВІСТИ  
Slavik0080  

viqzon, да я бы не сказал,что Пыжик этот сзади жесткий.Я на нём катался по разным дорогам,валит очень хорошо и глотает большинство проблем на дороге.

+3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Peugeot 3008

Николай
Украина, Одесса
15.03.2018

Всем привет! Как-то в комментах обещался написать свой отзыв, когда стану владельцем этого аппарата))) Так получилось, что забрали с женой своего пыжика 14го февраля, т.ч. получился подарок на день Ва читати відгук

Владимир
Украина, Межевая
08.11.2018

Покупка 10.10.2018. Комплектация алюр авто бомба выбор был между фольц тигуан и 3008, у тигуана цена 45000$ аналогична алюру 34000$ + у тигуана дсг пугает и про привод через муфту, считаю это недоприв читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Peugeot

Peugeot 207 2008 Peugeot 207 5000$ 2008