Відгук Opel Grandland 2019 1.5 turbo дизель автоматична

V
V

Украина
Хмельницкий

16.07.2020
Opel Grandland X
Opel Grandland

Рік, пробіг: 2019, 9.500 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 1.5 turbo дизель
Компл.: Innovation
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка3
Витрата пального по місту: 7.5 л/100км, по трасі: 6.5 л/100км, середній: 7.0 л/100км

Машина в максимальній комплектації, але радіо нормально непрограмується, далі машина жорстка, між передачами 1-2-3, легкі провали, гул шківа, грм (як січкарня) кнопок хелп немає, хороше світло лед. На 5000 тис потекла прокладка, клапаної кришки, мають поміняти по гарантії, постійні помилки Мозгів. Глючить парктронік передній, також ляда серво підглючує. В салоні немає кручків для одягу.

Плюси автомобіля:
Дизайн.

Мінуси автомобіля:
Надійнісь, елетроніка, сервіс.

Порада покупцеві: Краще розглянути інше авто.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Opel Grandland X 2019

Герра  

Радио программируется нормально, надо только разобраться. Я поначалу тоже тупил, привык к настройкам классических СD проигрывателей.О каком шкиве идет речь,здесь гидротрансформатор, не варик.Или там еще какой-то шкив ВЫ нашли?Ну а так конечно отсутствие крючков для одежды это веский аргумент для отказа от покупки.Последняя моя тачка, в которой были эти самые крючки был Москвич.По поводу жесткости : а с чем сравниваете?Вы прокатитесь в Сеате или в шкоде.Да в тех же корейцах.Опель покажется бабушкиным диваном.

+7-1ВІДПОВІСТИ  
admast  

Глючить парктронік передній - зніміть передній номер, закрутіть пластикову рамку що під ним ближче до країів. Вона попадає в поле сканування датчиків.

+2ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

admast, так дійсно дякую.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Opel Grandland

cabman
Украина, Киев
27.08.2019

Власне придбали авто на механіці в комплектації Енджой. Колір - вологий асфальт, за каталогом опеля - платиновий сірий. Встигли вже опробувати і на трасі, і по місту. В цілому при загальному пробігу 8 читати відгук

Ник
Украина, Киев
08.01.2020

Вот и стал обладателем данного авто. Счастливым или нет покажет время. Выбирал между Спортеджем, Каджаром, Атекой и Кашкаем. Также тестил Витару, RAV4, SX4, 3008 пыж и Ситроен C5. Последние 2, особено читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Opel

Opel Zafira 2007 Opel Zafira 5800$ 2007