Відгук Opel Crossland X 2019 1.2 turbo бензин автоматична

Володимир
Володимир

Украина
Львов

10.07.2020
Opel Crossland X
Opel Crossland X

Рік, пробіг: 2019, 12.000 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 1.2 turbo бензин
Компл.: Enjoy
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

Щоб врівноважити негатив від попереднього вдгуку додам свій. Бо якраз по курсовій стійкості зауважень "0".

Для інформації потенційним покупцям:

Реальний розхід при змішаному циклі (трохи з ухилом в сторону траси) без глухих заторів (сер. швидкість 43 км/год) 6.7 - 7.0 і він повністю співпадає з показами бортового комп'ютера.

Реальний кліренс під захистом двигуна - 176 мм.

Комфортна крейсерська швидкість (баланс шум/керованість/розхід) - 130. Можна без проблем і 160, але розхід стає неадекватним. Машина відверто дуже висока як на свій клас. Інколи сиджу і не розумію навіщо мені над головою ще стільки простору.

Плюси автомобіля:
1 - Ціна/опції (на момент купівлі ціна була 432 тис, дешевшого на ринку здається не було нічого з пристойних виробників і за такою начинкою).

2 - Двигун. Підтверджую - йому не даремно давали 5 років приз "двигун року". Приємно гарчить, впевнено тягне знизу.

3 - Посадка за кермом, сидіння. Приємна тверда набивка, посадку можна настроїти як високу кросоверну так і майже лежачу пузотерківську.

4 - Руль, курсова стійкість. Вагомий параметр для мене (через руль відпали сузукі). Руль абсолютно адекватний, є зворотній звязок, оптимальне зусилля, одним словом тут все по німецьки. На прямій машина стоїть ідеально, нульова зона чітка.

4 - Зручні розміри і габарити. Подобається, що в даній машині пішли проти сучасної течії і не зрубили довжелезну губу спереду. Передній і задній звіси короткі і високі.

Мінуси автомобіля:
Чесно, скажу - якщо дивлюсь на ціну і конкурентів на укр. ринку, то вважаю, що мінусів немає, але все-таки:

1 - підвіска. Специфічна. На вбитій дорозі на швидкості до 30 - все ок - м'яко і безшумно ковтає нерівності. На трасі - теж супер (зважаючи на висоту машини). Качаєм колеса до 2, 5 і їдем майже як на пузотерці. Проблеми - на середній швидкості на поганій дорозі. Буду відвертим - на всяких пральних дошках, латках і дрібних ямах підвіска відпрацьовує шумно...

2 - відсутність на водійському місці "ручки біля лівого виска" )). Ну не знаю як вона називається. Одним словом - в попередній фабії вона була і дуже любив нею користуватись в далекій дорозі, коли треба було трохи зручніше вмоститись.

3 - Розетка прикурювача не працює на незаведеній машині. (відсутня можливість зарядки телефона).

4 - всяких, ніш для зберігання могло би бути і більше.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Opel Crossland X 2019

777Александр777  

Інколи сиджу і не розумію навіщо мені над головою ще стільки простору. Это чтоб в цилиндре ездить

+2ВІДПОВІСТИ  
Danubecaptain  

777Александр777, чтобы в относительно небольшом автомобиле не чувствовать себя стеснённо.

ВІДПОВІСТИ  
Danubecaptain  

У меня в авто тоже нет ручки над водительской дверью - там футляр для очков. Каких-то неудобств не доставляет, хотя, как говорится, привычка - вторая натура. В этом плане меня, например, больше интересовал "подоконник" на двери, чтобы можно было в пути ложить на него локоть руки.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Opel Crossland X

Roman
Украина, Львов
09.12.2019

Вибір. Першопочатково ми з дружиною хотіли просто нове авто, аби мати поменше заморочок із експлуатацією. Але трохи підійшовши до питання критичніше вирішили що рано ще Україною їздити із кліренсом 12 читати відгук

Роман
Украина, Киев
14.05.2020

Почну не стандартно. Але тим хто придивляється дане авто, раджу спочатку проїхатись конкретно на тому авто яке будете купляти. По рівній дорозі і перевірити чи не веде в бік. Бо як виявляється і таке читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Opel

Opel Zafira 2007 Opel Zafira 5800$ 2007