Відгук Opel Astra 2008 механічна

Загальна оцінка:
Надійність:
Ходова:
Зовнішність:

Автомобиль очень удобный, комфортный, тихий, приемистый и самое главное в наши дни очень экономный. Ездить на нем одно удовольчтвие. Замечательно проходит повороты.

Экономный, приемистый, дешевый.

сравнительно малый для больших людей

неплохой вкус!)

Відгук був корисним?
Так Ні

Обговорити відгук про Opel Astra Classic 2008

Солнце

Машинка суперская, это правда

+1ВІДПОВІСТИ
Михайло

На машині відкатав 36 000 км. Купив в наприкінці 2008. Жодних проблем. Їздив по роботі на відстані від 200-1600 км / день. можу сказати що машина як то кажуть для роботи і для сім"ї. Нічого зайвого. В листопаді звернувся в серв. ценр. Заслонка, яка відкриває подачу повітря ззовні від аічки"пішла спати" пообіцяли через місяць поміняти. Про результат напишу. Так, машина супер, незважаючи, що сервіс у Тернопіль - Авто----лайно! Забув, менеджери, які беруть авто на обслуговування натягуюють на бабло. Простим чином. Ось Вам, за обслуговування замість обіцяного 700 грн. -1200 грн, а на пититання звідки? скошують кількість люд/год. і просять за це половину від натягнутого. Тобто, 700 це стара ціна, а за нове обслугов. - 1200-але можна і за 1000 грн , якщо 100 дасиш « 100 на лапу» Там, наступну машину не куплю. Просто Гавнюки. Друзям не раджу!!! Позавчора дзвонили із маркетингу їхнього, все що думаю розказав, сказали що виправляться, сподіваюсь. Всім Успіхів!!!! І не помилисть у виборі!!!

ВІДПОВІСТИ
vvlad1

Замечательный автомобиль. Если бы не нужда, ни за что не продавал бы.

-1ВІДПОВІСТИ

Потрібна авторизація