Відгук Nissan Qashqai 2020 1.6 дизель автоматична

Дмитро
Дмитро

Украина
Киев

27.09.2021
Nissan Qashqai
Nissan Qashqai

Рік, пробіг: 2020, 3.500 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 1.6 дизель
Компл.: ACENTA
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5
Витрата пального по місту: 10.0 л/100км, по трасі: 6.0 л/100км, середній: 9.0 л/100км

Купляв перше авто, для сім'ї, і щоб не дуже за нього труситись. З Жабою було узгоджено бюджет у $23k, вирішив брати новий, щоб не морочитись.

Зараз через рік не жалкую про вибір.

Був на тест драйві: Peugeot 2008 - гарний, але багажник малий. Sportage - не їде, вигляда страшнувато і чекати треба було. SX4 - зараз топовий краще наче, але тоді топу того не було просто і не топ дуже довго чекати треба було. Ще потім знайшов: Грандланд Х - тоді був дорогуват і їде гірше. Карок - кліренс менше і помітно дорожче.

Я хотів надійне авто із багажником, мале зовні, з кліренсом для наших доріг. Ідеальною машиною було б щось на кшалт Тігуану, Jeep Compass, Range Rover Evoque, але Жаба б розірвала за ціну, брати таке як перше авто страшнувато, і навіть в них радіус розвороту більше ніж в кашкая.

Плюси: на дизелі ланцюг на варіаторі, то має бути надійно, плюс загалом Ніссанчики достатньо надійні. Після навчання на старому Kangoo швидкість підступно не відчувається. В мене мало досвіду, щоб стверджувати, але схоже, що дійсно гарно рулиться і поводиться на швидкості. У ліс/село виїждажли нормально. Ну але це не позашляховик і привід передній, то враховував. Аудіо як на мене гарне.

З мінусів - головний для мене, це шо багажник малуват, але поки що все впихували, що хотіли. Підвіска я б сказав жорсткувата, у кума на Логані м'якіше. Поки не перекачав шини - жер літри на півтори більше, ніж по паспорту, мені не критично і може то ще обкатка. Датчики дощу якось слабенько працюють. Варіатор дещо жере динаміку, але кашкай таки не про різкий підрив. Фурочки на трасі обганяти - скоріше потужність обмежує, ніж варіатор, а більше мені динаміка розгону ні для чого не потрібна.

Мультимедійка глючить і камера заднього виду зависає, показуючи попереднє зображення, треба обережніш. Сигналка часто тупить і спрацьовує після того, як відкриють двері. Але і мультимедійка і сигналка - це допи від ділера, до Ніссану зауважень нема.

Плюси автомобіля:
Гальма. Зовнішність. Надійність. Рулиться гарно. Не так погано їде для своїх грошей. Музика непогана. Не великий.

Мінуси автомобіля:
Багажник малуват. Мультімедійка на андроіді глючить. Камера задня зависає, бува. Підвіска може трохи жорсткувата.

Порада покупцеві: Якихось прихованих косяків наче нема (крім мультимедійки та сигналки допів), як влаштовує те, що є - беріть. Це я кажу про дизель, надійність варіатора на бензині не можу коментувати. Розгляньте може топовий Suzuki SX4, але є підозра, що він в них є тільки на сайті і може навіть не везуть такі.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Nissan Qashqai 2020

Волдемар  

Вітаю з покупкою.
Непоганий вибір.

Я тільки не зрозумів що означає "ланцюг на варіаторі". Я думав (ніколи не вивчаючи це питання), що на всі Кашкаї ставлять однакові варіатори. Може ви мали на увазі щось на кшталт "ланцюг на ГРМ"?
Чи таки дійсно варіатори на дизельні версіі відрізняються від бензинових версій?

ВІДПОВІСТИ  
Ябадабаду  

Волдемар, JATCO JF017E. Он также идет с бензинками на 3.5 литра. На дизеле нужно держать момент.

+1ВІДПОВІСТИ  
Волдемар  

Ябадабаду, Ясно, дякую.

ВІДПОВІСТИ  
hlon  

Розхід палива дуже чутливий до стилю їзди і рельєфу. Якщо їхати по місту, але без пробок, не через центр, в пенсіонерському стилі, то при бажанні розхід можна зробити 5,5-6. Якщо трохи притиснути, піддинамити, то цілком реально вкластися в 7, при тому не обмежуючи себе в комфорті і бажанні притопити. Розхід 9-10 буде при їзді в тянучках. По трасі 5-5,5, можна, звичайно, накрутити і 6, але це вже динамічна їзда 110-130 з обгонами.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Nissan Qashqai

Олексій
Украина, Черкассы
22.03.2021

Купили данный автомобиль в средине октября 2020 года. Выбирали между Kia Sportage, Ford Kuga и Nissan Qashqai. Форды тогда как раз продавали остатки старых Куг со скидками 200 000грн (не взяли, так ка читати відгук

Alen
Украина, Харьков
18.10.2019

Добрый день. Начну с того, что все познается в сравнении и для кого-то Nissan Qashqai совсем не едет, выглядит ужасно и тд. Я же буду сравнивать со своим предыдущим автомобилем, а именно Hyundai Ac читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Nissan Qashqai

Nissan Qashqai 2017 Nissan Qashqai 18700$ 2017