Відгук Mitsubishi Outlander 2023 2.4 бензин автоматична

Vlad Panchuk
Vlad Panchuk

Украина
Киев

19.09.2023
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Outlander

Рік, пробіг: 2023, 1.500 км
КПП, привід: авт., повний
Двигун: 2.4 бензин
Компл.: Instyle
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5
Витрата пального по місту: 12.0 л/100км, по трасі: 9.0 л/100км, середній: 10.5 л/100км

В авто є все що потрібно для комфортного водіння. Отримав коврики з салону в комплекті - все прикривається, можна сміливо брати.

Салон виглядає досить просто, є речі які трішки засмутили - немає з заводу доводчиків вікон, не можливо відрегулювати силу повітря з кондиціонера, маю на увазі точково з окремого воздуховода. Не відкривається багажник якщо машина не в паркінгу. Звукові сигнали про необхідність застібнути ремені безпеки звучать занадто рано.

Умовно я звик - сів, завів, пристебнувся, поїхав. Але машина вже пищить на етапі запуску двигуна. Автохолд треба вмикати руками. Вікна якщо забув зачинити - заводь машину… ну і двері дійсно треба сильно закривати, точніше останню відкриту, бо саме вона буде створювати надмірний тиск повітря в салоні.

Якщо всі ці дрібниці для вас не важливі - авто чудове, місця багато, кліренс те що треба. В місті зручна за рахунок адекватних габаритів, по трасі теж все добре. Можливо комусь не вистачить якихось свистілок-перділок, чи дизайн не супер сучасний, це вже ніяк не впливає на їздові якості та надійність.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Mitsubishi Outlander 2023

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Mitsubishi Outlander

Андрей
Украина, Киев
07.09.2021

Выбирал между  Sportage/Qashqai/X-Trail/ASX. Бюджет был около 25к долларов, для X-Trail было маловато. Дизайн Спортеджа не люблю всей душой, но сходил на тест драйв. На моторе 1.6 машина не едет от сл читати відгук

Евгений Пехуля
Украина, Харьков
04.02.2022

Искал автомобиль для большой семьи: двое детей, двое собак, часто выезжаем на прогулки в лес, на природу, в дикие места на море. Намеренно искал авто с хорошим клиеренсом, 7мест (на случай если кроме читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Mitsubishi Outlander