Відгук Mitsubishi Outlander 2019 2.4 бензин автоматична

Павло
Павло

Украина
Львов

17.03.2020
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Outlander

Рік, пробіг: 2019, 1.000 км
КПП, привід: авт., повний
Двигун: 2.4 бензин
Компл.: Ultimate
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5
Витрата пального по місту: 10.0 л/100км, по трасі: 8.0 л/100км, середній: 9.5 л/100км

Обирав між Ford Kuga, Nissan X-Trail, Mazda CX-5 і Mitsubishi Outlander. Обрав останній - підкупила 5-річна гарантія. З перших днів експлуатації появилась проблема з запотіванням фари. Їздив на сервіс і там мені відмовились взагалі щось з цим робити, сказали що саме пройде і дійсно саме пройшло - тепер після мийки чи підчас дощу такого немає. Хороший бонус люк - в режимі форточки майже не впливає на аеродинамічні характеристики автомобіля. Єдиний момент, коли не варто відкривати люк взагалі, це коли сильний бічний вітер - більше зносить машину в сторону. Трохи страшно на рахунок надійності варіатора, привик до гідротрансформатора. Варіатор не дає динаміки розгону, так як це б міг гідротрансформатор, але для спокійної їзди його повністю вистачає. На трасі автомобіль спокійно їздить на 150км/год. Ходять слухи що слабле ЛКП - час покаже. Бачок омивача величезний. Багажник великий, але без сітки все ковзає по ньому. Кришка багажника в електронному режимі відкривається дуже повільно. Краще перевести її в режим ручного відкривання і відкривати/закривати руками. Камера 360 оманлива - під час паркування задом згідно камери 360 сусідні колони чи автомобілі уже дотикаються до мого автомобіля, згідно дзеркал картина зовсім інша. Камера заднього огляду з промальовуванням ліній руху корпусу автомобіля досить точно показує імпровізований маршрут руху. Навіть в Ultimate комплектації були відсутні пластикові підкрилки і коврики салону. LED фари світять далеко, чітко, яскраво, не сліплять водіїв зустрічного руху. В дощ на трасі вода з лобового скла стікає на ліве вікно біля водія - з цим треба щось зробити. Кліренс достатній, щоб поставити металевий захист картеру і не відчути цього на пересічній місцевості. Оглядовість в автомобілі прекрасна як і з середини так і в зовнішніх зеркалах заднього виду. Спочатку здавалось що гальма не будуть справлятись з таким великим автомобілем, але гальмує краще ніж X-Trail. По місту достатньо ЕКО режиму. По пересічній місцевості АВТО. Кут розвороту автомобіля мене приємно здивував (краще ніж в Mazda). Підвіска середньої жорсткості - покищо ніразу ще не пробивала. Поки все що зміг згадати. Якщо є запитання - питайте, постараюсь відповісти. Після першого ТО доповню відгук новими враженнями.

Плюси автомобіля:
LED фари.
Великий багажник.
Кліренс.
Оглядовість і зовнішні зеркала.
Кут розвороту.
Гарантія.

Мінуси автомобіля:
Повільне відкривання кришки багажника кнопкою.
Камера 360 не відображає реальної картини.
Допи.
Заливає вікно водія водою з лобового скла.

Порада покупцеві: Запланувати додаткові грошові вливання на допи.
Не переживати із-за запотівань фар.
Не пробувати рвати на світлофорі - цей автомобіль не для цього.
Не вірити камері 360 - користуватись зеркалами і камерою заднього виду.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Mitsubishi Outlander 2019

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Kuzya3690  

Если есть время черкните пару слов про авто конкурентов которые рассматривали. Почему не выбрали их. Конкуренты очень достойные. И не рассматривали ли вы Шкоду Кодиак?

+1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Kuzya3690, Розглядав Cuga - склалось враження що вона мені, як тісний одяг, жме в плечах - дискомфорт і відносно погана оглядовість; CX-5 - чисто шоссейний автомобіль, не для пересічної місцевості, жорстка підвіска, постійні переживання за передню губу; X-Trail - достойний конкурент, але ціна трохи вища, на вигляд ніби трохи збільений Кашкай та і мені не підійшли умови трейдіну.

+3ВІДПОВІСТИ  
DenRamon  

SharpSteel, как Куга может жать в плечах если она шире на 10 мм и выше на 15мм.

ВІДПОВІСТИ  
ArtemF  

А что с расходом топлива?

+1ВІДПОВІСТИ  
PLEM  

Artem Findir також на 2.4 при швидкості 80км\год на круізі можна вийти на 6.7-6.9 л\100км!! по Києву по корках виходить десь 10-12(не рахую п*ятничні вечірні, там можна і на 30-40 вийти).

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

PLEM, в мене на трасі найменше виходило 6.9л

ВІДПОВІСТИ  
clay  

Павло, 10 літрів палива на сотню км по Львову звучить дуже економно.
Можливо зараз вулиці порожніші, через карантин, але в Березні цього ще не було. Ви справді по місту в таку цифру вкладаєтесь? Чи то якйсь специфічні години їзди, коли трафіку нема?

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

clay, Якщо в пробках стояти то розхід і до 25+л виростає, якщо тягнучка то 12-15л, якщо вільні дороги то 10л по місту в ЕКО режимі.

+1ВІДПОВІСТИ  
clay  

SharpSteel, Дякую. Купив 2.4 Instyle, пробіг 3500. 8 л по трасі, не менше 15л по Львову (короткі поїздки). Бензин ОККО Згдді 95. Загалом, для такої машини і режиму експлуатації вважаю нормально. Сподіваюсь трохи впаде після обкатки.

+1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1
PLEM  

Свій відгук пока не зібрась писати, тому до Павла допишу свої враження, ІМХО ще мінусом є порожній руль у порівнянні із поперенім авто(рамний всюдихід). А до плюсів це 7 місць, на невеликі відстані можна досить легко навть невеликого дорослого туди посадити.

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

PLEM, На рахунок двох останніх місць, то я пробував посидіти в них і мені було не зручно, не кажучи про довгу дорогу. Але якщо вже треба кудись підвезти 6-ох людей, то вже краще мати ці місця, ніж навпаки. Правда багаж прийдеться тоді тримати на колінах.

ВІДПОВІСТИ  
PLEM  

SharpSteel, тримайте лайфхак по допмісцях- покласти ряднинку або ковдру яка піднімить на 5-7 см посадку і їхами буде на много комфортніше, це звісно за умови що головою не упретесь в дах))

+1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

На рахунок двох останніх місць, то я пробував посидіти в них і мені було не зручно, не кажучи про довгу дорогу. Але якщо вже треба кудись підвезти 6-ох людей, то вже краще мати ці місця, ніж навпаки. Правда багаж прийдеться тоді тримати на колінах.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Mitsubishi Outlander

Владимир
Украина, Чернигов
16.12.2019

Всем добрый день! Решил здесь оставить реальный, потребительский отзыв об автомобиле с целью помочь определиться с выбором тем, кто рассматривает его покупку. Сам долгое время искал ответ на вопросы с читати відгук

Vitalii
Украина, Киев
22.01.2020

Модель 2020, з оновленою магнітолою, і комплектаціями. Комплектація дуже сподобалась - повний привід, і еко шкіра (тільки посередині сидіння тканина, але м'яка), електропривід сидіння - дуже зручна читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Mitsubishi Outlander