Відгук KIA Soul 2011 1.6 бензин механічна

Максим
Максим

Украина
Одесса

29.11.2011
KIA Soul
KIA Soul

Рік, пробіг: 2011, 27.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.6 бензин
Компл.: база
Кузов: хетчбек, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка3

О плюссах писать не буду поскольку все уже написали. Минусы:

На 27000 км здал сей дивайс диллеру на гарантийный ремонт движка, а именно на 15000 км начали стучать компенсаторы. Тут начинается самое интересное, диллер пытался отправить меня покататься дескать причину незнаем, приедь когда совсем плохо будет. Настоял машину оставил на разбирательство. Через два дня диагноз надо менять чашки компенсаторов, хотя износа нет)))) так утверждает диллер и практически через одну это встречается в КИА но случай гарантийный и при моем сновь таки напоре решили менять, но размеров чашек существует 25 шт. в Украине есть только 5 остальные 20 находятся в Европе. Ремонт по срокам будет от 7 дней ( если повезет с размером в Киеве) до 1 мес( 3 недели чашки будут идти с Европы)), . Перегорел прикуриватель. Появился стук зади думаю что глушитель.

Плюси автомобіля:
в

Мінуси автомобіля:
в

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про KIA Soul 2011

efalex  

Интересно... ни разу про эту проблему не слышал, в том числе на форуме соуловодов

ВІДПОВІСТИ  
slonik66  

это когда вы успели наездить 27000км, если новые Соулы появились в Украине в сентябре-октябре?

ВІДПОВІСТИ  
anatoligole  

Про цю проблему також ніразу не чув, хоча спілкувався з власниками соулів неодноразово. Сам наїздив 11000 км,і проблем покищо нуль. Свого бегемота купив майже перед самим новим 2012 роком.Гнав машинку з житомира в страшну заметіль,Приємно вразила керованість і прогнозованість автомобіля, а також витрати бензина. Влітку при швидкості 130-150 з включеним кондиціонером взяла 7,8 л. Думаю що витрата бензину непогана в порівнянні з деякими розрекламованими авто. Хочу відмітити тільки одну деталь, непогано булоб покращити в базовій комплектації шумоізоляцію, хоча якщо вірити останнім новинам то корейці це вже роблять.

+1ВІДПОВІСТИ  
anatoligole  

Наїздив уже 37000 км. Замінив задній правий амортизатор, проблем з заміною не було. Ліве скло від водія закривається з перекосом,трошки зажовує резинку. Ще не звертався в сервіс. Проблему вирішив просто, края резини змазую ведешкою, хватає правда не надовго, але дешево і сердито.Ну а взагалі машиною задоволений.По трасі на бензині з заправок окко показує 5,8-5,9л, з кондиціонером 6,2-6,4л. В місті з кондиціонером до 7,8л.

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
KIA Soul

Алексей
Украина, Харьков
16.09.2011

Очень своеобразный автомобиль, но в целом приемлиемый тем более по соотношению - цена-качество. читати відгук

Белка
Россия, Новороссийск
19.10.2011

Являюсь владельцем Кабана уже месяц, очень довольна!!! Выбирала из мини-крассоверов, объяснить причину выбора не могу... видимо название и необычность дизайна притягивает... выбирала душой. Приятно уд читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у KIA Soul

KIA Soul 2016 KIA Soul 12500$ 2016