Відгук KIA Rio 2012 1.6 бензин механічна

Володимир
Володимир

Украина
Львов

10.07.2012
KIA Rio Sedan
KIA Rio

Рік, пробіг: 2012, 500 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.6 бензин
Компл.: ТОР - 1,6 механ
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

Автомобілем користуюся 2 тижні. До того Шкода та Пасат-В5 (дизель). Взяв комплектацію ТОР - 1.6 механіка. Пробіг 500 км. Можна було брати 1.4 мех MID вже, але розумні люди підказали, що краще тиждень почекати і не варто економити на безпеці і 127 л.с. перед 107 л.с. має при обгоні велику перевагу (в чому і переконався). І всі решта переваги мають своє місце: кількість подушок безпеки, клімат, підігрів, акустика і .т. д. Легка і послушна в керуванні, маневрена, двигун не чути, інколи складається враження на холостих, що автомобіль заглох. І ще великий плюс, це багажник. Дасть фору універсалам. Можна завантажити в нього все що завгодно, і буде ще половина вільного місця. Розхід палива 5.3 траса/7.3 місто, але це все з кліматом і режим обкатки. Бруківку проковтує легенько і ями також, руль чітко залишається в руках. Звичайно дизайн не повинен бути на першому місці, а надійність і зручність (тут все порядку в атомобілі), але всі скромно мовчать, що пішоходи і автомобілісти обертаються, або зупиняються щоб роздивитись. Всі без виключення ставлять один діагноз - БОМБА. Дрібниця, але приємно.

Мінуси автомобіля:
Потрібно бути обережним при паркуванні передом, щоб не залишити бампер на бордюрі. При паркуванні задом немає жодних проблем.

Порада покупцеві: Якщо є можливість доплатити 10% вартості автомобіля, то тільки версія - ТОР. Якщо нема фінансової можливості, то 10% взяти кретиту і знову ж таки тільки версія - ТОР.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про KIA Rio Sedan 2012

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Гость  

Ну бред про расход - 7.3. в городе с климатом и на обкатке, ну если только катиться с горки не нажимая на педаль газа. В комплектации с мотором 1.6 паспортный расход 7.9 в городе, а реальный у большинства авто, особенно у корейцев ну минимум на литр больше, т.е. 9 это ст0 процентных, а еще включить климат и начинай прибавлять.

ВІДПОВІСТИ  
Сява продакшн  

Ну почему бред... У мня 2.0, Маджик, заправляюсь исключительно на УкрАвто, фирменное ТО - расход город - 10.7. а при пустых дорогах и зеленых светоф. может и на 9 литров выйти...

ВІДПОВІСТИ  
hrv  

у меня Киа Рио автомат 1.6 - до 1600 км (потом поставил газ) средний расход по заправке был 8,0-8,2 это при том, что из 1600 я проехал по трассе всего 300 км, так что слова автора вполне реальны

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

А Гостю пораджу спробувати заправити свій автомобіль Шелом або Лукойлом і тоді побачиш розхід палива. Думаєш що дуже економиш заливаючи шмурдяк ? Думаю що ще й по грошах попадаєш. Але ... скупий платить двічі.

-1ВІДПОВІСТИ  
Serg Rsv  

У меня такой же КИА РИО 2012 года цвет черный фантом... затонировал стекла, смотрится очень богато - вся семья и много друзей только приветствуют такой выбор.Съездили на ней на море на одном дыхании - комфортная машинка, с каждым днём всё больше и больше нравится.Расход очень радует.Многие обращают на неё внимание, подходят и интересуются машинкой.

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Ну бачиш Serg Rsv, тобі подобається, мені подобається, всім довкола також, а певні особи і таку не можуть собі дозволити, то поливає усіх брудом.

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Sergio ,а чого ж ти сам дивився, якщо ніхто в цю сторону не поглядав ? Яка ще у тебе є корисна інформація про авто, окрім того що тебе "прикалує щось", для того щоб люди змогли зробити висновок купувати їм автомобіль чи ні. Маєш перелік недоліків ?

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Sergio, ти маш на увазі передні чи задні фари ? Як на мене, то задні фари можна було б зробити рівними. А так, завдяки переднім фарам і "агресивній морді" зробили авто цікавим. З першого разу ніхто не вгадує яка це Kia. Наприклад мене питали, чи це нове Церато. Коли відповів що це Rio, людина вийшла зі свого авто і пішла перевіряти. Всі звикли до Rio як до маленького "пирожка". Але це так, ліричний відступ.

ВІДПОВІСТИ  
hrv  

поддерживаю автора! при том, что у самого Рио, издалека (спереди) действительно достаточно сложно определить что это не Цератто!

ВІДПОВІСТИ  
fox3636  

У меня по трассе спокойно 5,5-6,5 литров, по городу с климатом около 7-8

ВІДПОВІСТИ  
Kansai  

Проверял дедовским способом расход бенза А-95 ОККО (1,6 мех). Залил до полного проехал 100 км итог - 8,3 литра, средняя скорость по БК - 38 км/ч (город 70 км трасса 30). Вот так. Забыл 75 % пробега с включенным климатом.

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Зараз пробіг 2000 км. На другій 500-кілометровій дистанції (змішаний цикл, але 80% по трасі) взяв автомобіль 6,4 літри на 100 км. Після цього 200 км змішаного циклу - 5,6 літрів на 100 км. Менше не добився. Потім заправився на WOG (це була моя остання заправка, більше не буду), то взяло 10 літрів по місту. Після цього Лукойл, то зараз 6,8 по місту. Ну і хто може собі дозволити, то краще Шел тільки нерозбавлений Шел. Томувсе залежить від палива на 90%. Всі показники вказані при постійно включеному кліматі. До речі, вчора пробував 140 км\год на відстані 50 км, нормально машина тримається, не знаю в кого закидає "зад" і чому. В мене нічого не закидало.

ВІДПОВІСТИ  
Kansai  

Такой вопрос, как у Вас с рулевой рейкой, не постукивает случайно на щебенке на маленькой скорости?

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Сторонніх звуків не спостерігав, але прислухаюсь і тоді опишу.

ВІДПОВІСТИ  
Alex2121  

Cколько у Вас показывает тахометр при 100 км/ч на 5-й передаче?

ВІДПОВІСТИ  
Дpaкошa  

в мене та ж сама комплектація. коло 3000 об.

ВІДПОВІСТИ  
Спартак  

1. Лошадок у нее не 127, а 123! 2. Багажник может и даст фору каким-то универсалам, но есть немало современных седанов, которые дадут фору этому багажнику! 7-8 моделей могу навскидку назвать! Так что ничего сверхъестественного в этом багажнике нет!

-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
KIA Rio

Валерий
Украина, Киев
22.01.2012

Автомобиль всего неделю. Отзывы писать рано, но если я уже езжу, то многие еще решаются, потому решил "чем смогу-помогу". Опыт вождения - 8 лет, автомобили - старый Опелек Корса, Киа Церато, читати відгук

Дмитрий
Украина, Запорожье
18.03.2012

Рюшей доволен. Пересел с GEELY CK. Которая надоела мне своими детскими болезнями и общей сыроватостью. Постоянно летело что то по мелочи. Пробег маленький, поэтому всем доволен ) Расход по городу по о читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у KIA Rio

KIA Rio 2021 KIA Rio 18200$ 2021