Відгук KIA Ceed 2020 1.4 turbo бензин автоматична

Семесюк
Семесюк

Украина
Киев

16.06.2021
KIA XCeed
KIA Ceed

Рік, пробіг: 2020, 240 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 1.4 turbo бензин
Компл.: престиж
Кузов: хетчбек, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5
Витрата пального по місту: 9.0 л/100км, по трасі: 9.0 л/100км, середній: 9.0 л/100км

Позавчора забрав з салону. Як відкатаю кілька тисяч кілометрів то напишу розгорнутий відгук. Перші враження від машини найліпші, бо все перевищило мої очікування – топова комплектація дійсно конкретно напакована корисними функціями, матеріали салону дуже якісні, взагалі зібрано тачка добре, без щілин, косячків і кривуль тощо. В режимі спорт тачка досить таки підривна, при обгоні почуваєшся вельми ок. Панорамка і люк варті того щоби купити саме цю комплектацію, ну і аудіосистема JBL видає досить приємний калібрований звук. Оптика чудова по колу, світло в салоні теж. Медіасистема шикарна і дійсно сучасна. Крісла суперзручні, кермо рулиться інформативно, зрозуміло. Мрія, а не машина. Наразі так.

Плюси автомобіля:
Жвава, збалансовані габарити для міста (ніби не гігантська, але водночас об'ємна), кермо приємне та інформативне, напхана сучасними асистентами безпеки по самі вуха. Ергономіка взагалі на висоті – зручно все. Так то машина за відчуттям ніби дружелюбна, нагадує за характером такого собі товариського кота – еластична, стрімка, приємна на дотик, при цьому потребує поваги. І холера така красива, особливо в чорному кольорі з єлоу пакетом в салоні. Всім пока!

Мінуси автомобіля:
Варто підзашумити арки, все ж таки гуму на швидкості добре чутно, однак я цього не робитиму.

Порада покупцеві: Купуйте, панове, навіть й просто заради того, щоби на дорогах було більше красивих автівок.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про KIA XCeed 2020

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Shep  

хорошая машинка, и по сути первая с корейцев, которая порадовала рулежкой, динамика тоже в порядке, минус- конечно цена, 30К по сути за поднятый хетч.. ну и желаю автору чтобы корейцы уже доделали свой робот, ибо еще 2 года назад было тоже самое как и у немцев с дсг до 2012г, но в отличии от ВАГ, гарантия у КИА хоть и длинная , но очень дырявая... даже сцепу на 30К меняли только после писем производителю в Корею

+2ВІДПОВІСТИ  
Волдемар  

Дуже емоційний відгук.
Трохи схожий на відгук життєрадісного менеджера.

Але було б дуже класно якби автор виявився реальною людиною, бо так і хочеться порадіти за нього і поздоровити з покупкою.
Ну, так чи інак, все з'ясується коли будуть з'являтися ділові доповнення до цього допису.

А тим часом, поздоровляю з покупкою, і дякую за передані емоції!

+2ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Волдемар, Сердечно дякую!!!

ВІДПОВІСТИ  
Dmytro321  

Волдемар, полюбе заказуха, місяць тому Сідів в Україіні залишалося 2 штуки, десь по провінціям. Мабуть йде 2021 партія з 1.4 турбо, тому підбомблюють відгуками про них.

+1-3ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1
Автор відгуку  

Перша поїзда на дальняк показала рівно 7 літрів витрат пального на сто кілометрів. По місту (затори, світлофори, іноді режим спорт для швидкого маневру) - тут менше 10 літрів не виходить.

+1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Перша поїздка на дальняк показала рівно 7 літрів витрат пального на сто кілометрів. По місту (затори, світлофори, іноді режим спорт для швидкого маневру) - тут менше 10 літрів не виходить. Сокарівський 95 бензин, звичайний і nano, іншим поки не заправлявся.

+1ВІДПОВІСТИ  
19Aleksandr88  

Семесюк, проехал уже почти 9 тыс км. Заправляюсь исключительно на UPG, по трассе со скоростью 100-110 расход 5.9 - 6,3, по городу в среднем 8.4, при сильном трафике 9.5, пару раз заправился на Сокаре, расход на 1-1,5 литра увеличивается

ВІДПОВІСТИ  
Roman Vojkovskij  

Добрый вечер. Скажате пожалуйста, как машина ведет себя на плохих дорогах (если довелось ездить на таковых), не сильно ли она жесткая на 45-м профиле? Присматриваю себе такую, но думаю как бы не была сильно жесткая на плохих дорогах.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
KIA Ceed

Кирил
Россия, Санкт-Петербург
13.07.2020

Напишу пару слов про Kia Xceed, по пунктам... Динамика. Динамику обязательно обсудим позже. Пока что я решил соблюдать предписания из инструкции на первую тысячу километров. Не крутить двигатель вы читати відгук

Роман
Украина, Киев
20.07.2020

Всем привет, расскажу как я выбрал свой первый личный автомобиль) Выбирал долго, метался между б\у и новыми авто, б\у отбросил почти сразу из-за недостатка опыта (поскольку личного авто небыло еще, ка читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у KIA Ceed

KIA Ceed 2015 KIA Ceed 13000$ 2015