Відгук KIA Ceed 2018 1.4 бензин + ГБО механічна

Mike Naka
Mike Naka

Украина
Львов

12.11.2020
KIA Ceed
KIA Ceed

Рік, пробіг: 2018, 54.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.4 бензин + ГБО
Компл.: Comfort
Кузов: хетчбек, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5
Витрата пального по місту: 8.5 л/100км, по трасі: 5.8 л/100км, середній: 6.4 л/100км

Вирішив написати відгук та поділитися дворічним досвідом експлуатації Kia ceed ІІІ. Брав нову із салону, одна з перших авто, які прибули до Львова. Комплектація базова - Comfort.

Загалом автомобілем задоволений. За два роки проїхав 54 тис. км. В основному по трасі. Багато їздив по Європі. Через високу ціну палива в Європі на 18 тис. км. встановив ГБО, яке вже за одну поїздку до Італії (більше 7 тис. км.) повністю окупилося. Розхід бензину в середньому 6.4 л/100 км (газу – 7.7). Гарантія на двигун втратилася після встановлення ГБО. На авто стоїть двигун 1.4L серії Kappa з гідрокомпенсаторами, тому не прийдеться налаштовувати зазори клапанів з часом. Заміну моторної оливи роблю кожні 7.5 тис. км. Рівень оливи від заміни до заміни не міняється зовсім.

Автомобіль добре тримається дороги. В повороти на високій швидкості (більше 120 км/год) входить чудово, майже не кренить та не розхитується. За час експлуатації підвіска жодного разу не пробила. На початку декілька разів доводилося вирівнювати металевий захист картеру двигуна (після деформації він торкався кузова і була вібрація). Потрібно привикнути до кліренсу, зараз таких проблем не має.

Салон авто зібрано якісно. Скрипів не має. В багажнику легко розміщується 45 літровий газовий балон (під полицею замість запаски), докатка та дитяча коляска Anex m/type. Залишається ще трохи місця для покупок в супермаркеті.

Проблем з ржавінням кузова чи з лако-фарбним покриттям не помітив. Передні фари галогенові лінзовані. Легко ставляться LED. Проте проблема бокового освітлення під час повороту все одно не вирішується.

Шумоізоляція слабке місце цього автомобіля.

Плюси автомобіля:
Ціна-Якість.

Мінуси автомобіля:
Шумоізоляція.

Через 13 міс. і 17 днів Mike Naka дописав: Вже пройшов третій рік експлуатації та позаду 71000 км пробігу. На СТО заїжджаю тільки на регламентні роботи: заміна оливи, фільтрів, гальмівної рідини та антифризу. Гальмівні колодки рідні. При заміні літніх шин на зимові зробив геометрію коліс, на передніх почало підїдати внутрішній край. Була проблема з шумом (скрипом) в районі правого заднього сидіння. Одного разу, у пошуках джерела скрипу, розібрав половину багажника. Та експериментальним шляхом, виявилося, що скрип відбувався між залізною скобою та сидінням, до якої воно кріпиться під час складання/розкладання. Шматок ізоленти з шаром паралону ліквідував надокучливий скрип). Деякий період часу, зранку як виїжджати з паркомісця при повороті на місці, шумів електропідсилювач керма. На сервісі сказали, що це гарантійний випадок і потрібно змастити шестерні поворотного механізму, та наразі шум пропав. Також, останнім часом в такій ж самій ситуації при виїзді зранку, особливо коли авто декілька днів постоїть, чути характерний звук зчеплення в перші секунди відпускання педалі під час рушання. Якщо будуть якісь проблеми з зчепленням, думаю за два роки поки гарантія діє, вони мають проявитися). Далі буде...

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про KIA Ceed 2018

Cast  

А с чим вы порівнювали Шумоізоляцію що внесли її до недоліків?

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Cast, важко порівняти з чимось конкретно. Чути шум від задніх коліс (як на зимовій, так і на літній гумі). В багажнику по кузову трохи проклеєна віброізоляція та задні підкрилки зроблені з войлоку, але все одно, навіть на малій швидкості чути шум коліс. Можна самостійно поклеїти «шумку» по відкритих місцях кузова кругом запаски на дні багажника, але в мене ще руки до цього не дійшли.

+1ВІДПОВІСТИ  
Донг Жуанг  

А чому так затягуєте з заміною масла? Треба міняти кожні 5 тис км, а то двигун не виходить мільйон кілометрів.

-2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
KIA Ceed

Татьяна
Россия, Ханты-Мансийск
27.09.2018

И так, представляю новый Kia Ceed 1.6 в комплектации Prestige. До покупки этого авто владела: Гетц 2008 г.в., Рав4 2015 г.в., Пиканто 2016 г.в. Т.к. у нас в семье два автолюбителя, один авто на дво читати відгук

Саша
Россия, Новосибирск
03.10.2018

Сегодня я решил оставить отзыв об автомобиле - KIA Ceed 2018 года выпуска! С чего все началось: решили мы всей семьей поменять автомобиль на новый. До этого ездили на: SsangYong Action 2014г. в предма читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у KIA Ceed

KIA Ceed 2015 KIA Ceed 13000$ 2015