Відгук Jetour X70 2021 1.5 turbo бензин механічна

Юрий
Юрий

Украина
Днепр

28.04.2023
Jetour X70
Jetour X70

Рік, пробіг: 2021, 150.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.5 turbo бензин
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка2

Машиной пользуюсь чуть больше года. Для своих денег вполне нормально, но посоветовать вряд ли кому смогу.

Есть недочёты из-за котрых не очень удобно пользоваться некоторыми функциями. Например, пр пользовании телефоном, не голосового нора и поэтому надо выбиратьконтакт из списка на экране, а сделать это сложно т.к. подтягиваются только номера телефонов. Так что принять вызов нормально, а позвонить, всё равно останавливыаться приходится. Хотя и при приёме вызова отображается только номер телефона а не имя контакта, поэтому, неизвестно кто звонит. Пассажирская розетка находится под торпедой на уровне левого колена, поэтому вставить в неё ЮСБ переходник неполучается, т.к. постояно её задевают и отламывают. Ну и т.п. мелочи.

И самое важное это то что сервис никакой. Сразу после покупки выявился горантийный случай (датчик открытия багажника). Прошло больше года, а датчик не заменяют ссылаясь на отсутсвие запчастей. Начали барахлить камеры. Когда потребовался ремонт по КАСКО сервисный центр пол года тянет резину опять же ссылаясь на отсутсвие запчастей. Короче, если решитесь купить, то желательно не ездить т.к. если что то сломается, то отремонтировать не получится. А зачем нужна машина которую нельзя отремонтировать?

Плюси автомобіля:
1. Цена.

Мінуси автомобіля:
1. Невозможно отремонтировать. Нет запчастей и комплектующих даже по гарантии.
2. Расход больше заявленного.
3. Есть некоторые нодоработки.

Порада покупцеві: Присмотритесь к другим автомобилям.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Jetour X70 2021

Danubecaptain  

Відгук лише ще раз доводить - імпортер не хоче займатися гарантійним обслуговуванням. Головне - продати, а далі крутись як хочеш. Автору побажаю якомога менше непрємностей з авто.

+1ВІДПОВІСТИ  
Serhii SAS  

Емоційний відгук.
1. Показує лише номера телефонів без прізвищ, бо Ви не синхронізували телефонну книгу та журнал дзвінків з "магнітолою", потрібно було спочатку прочитати інструкцію.
2. Не там розетка 12В? Дивно, але на багатьох відомих мені марках не китайських авто вона там і знаходиться. До речі, на Jetour вона точно не на рівні коліна пасажира. В мене ніхто, нічого не вивертає і не чіпляє.
3. Про датчик відкривання задньої двері погоджуюсь, працює не ідеально, особливо в сніжну погоду. Головне що треба зрозуміти: без ключа в кармані і певної послідовності дій він не спрацює, читайте інструкцію. Воно працює не так як Ви хочете, а так як має працювати. Я в цьому сам впевнився, а коли почав діяти як в інструкції - спрацьовує.
4. Про камери: потрібно встановити в регістратор якісну microSD, не з Аврори чи Ali, а нормальну, 10 класу швидкості. Тоді буде все ок.
5. Ремонт по КАСКО це реально довго, в мене знайомий майже два місяці чекав оригінальних кузовних запчастин. Можливо буде швидше купити в обхід офіційного ділера, але це інше питання. В будь якому випадку потрібно працювати зі страховиками і сервісним центром, їм пофіг на Ваші проблеми, ніхто не буде за Вами бігать і це точно не залежить від марки Вашого авто.

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Jetour X70

Роман
Украина, Одесса
06.11.2021

Купил на замену Джили Эмгранд ЕС7, потому что дети выросли, нужна была машина побольше. Сразу смотрел на Китай, потому что и Джили отъездила 10 лет без проблем, и за такие деньги (19900 настоящих) нич читати відгук

Сергій
Украина, Житомир
24.12.2021

Це в мене вже друга Chery, до цього була Елара 2007р.в. 155тис. пробігу (забрала донька) - чудове авто, але захтілось щось нове, більше. Чому зупинився на Jetour X70? При виборі авто я не обмежувався читати відгук