Відгук Jetour X70 2021 1.5 turbo бензин + ГБО автоматична

Роман
Роман
Украина
Одесса

06.11.2021
Jetour X70
Jetour X70

Рік, пробіг: 2021, 21.000 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 1.5 turbo бензин + ГБО
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4
Витрата пального по місту: 11.0 л/100км, по трасі: 8.5 л/100км, середній: 10.0 л/100км

Купил на замену Джили Эмгранд ЕС7, потому что дети выросли, нужна была машина побольше. Сразу смотрел на Китай, потому что и Джили отъездила 10 лет без проблем, и за такие деньги (19900 настоящих) ничего брендового в такой комплектации и размере нет. Машина большая, но габариты чувствуешь сразу.

7 мест - это однозначно плюс, уже неоднократно пользовались. По плюсам: клиренс, оооочень просторный салон, хорошо работает кондёр и печка тоже, панорама- просто огонь, дети пищат от счастья каждый раз, неплохая шутка (за исключением колес), и приличная мультимедиа.

Из минусов: камеры кругового обзора плохие (изображение полное г***но), хотя при парковке помогают, педаль акселератора тупая, как валенок (хотелось бы более быстрого отклика), расход по городу (Одесса) около 11, хоть я не гонщик, нет почему-то кнопки открывания багажника в салоне (он, кстати, с электроприводом). Неужели нельзя было поставить эту кнопку, не понятно, в Тигго 8 кстати она в салоне есть.

Ходовая не очень хороша на мелких неровностях, в плане шума.

И всё равно, при всех недостатках, машина хорошая и меня устраивает. Сервис правда тоже не очень дешёвый. ТО У, например, стоит более 4 тысяч гривен. А вообще, наверное, это нельзя полноценно назвать недостатками, скорее это особенности данного автомобиля, к которым нужно просто привыкнуть. Всем удачи, спасибо)

Плюси автомобіля:
Всё в описании

Мінуси автомобіля:
Всё в описании

Порада покупцеві: Ставить ГБО. Ставится легко 4 поколение.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Jetour X70 2021

Danubecaptain  

Ставити ГБО? Тоді куди подінеться задній ряд сидінь? Авто стане 5-місним?

+2ВІДПОВІСТИ  
Roman110577  

Газ поставив одразу в салоні, замість запаски. Вона розташована у дні, до того ж не повна, а докатка тому місця в багажнику займає мало. Не жалію, бо самі розумієте, яка зараз вартість пального. Правда, в мене стоїть бак не дуже великий, але мабуть можна і більший всунути туди. В мене бак на 42 літри. Якщо є питання, відповім

+2ВІДПОВІСТИ  
Roman110577  

До речі, їздив багато разів з повним завантаженням, 7 місць, і навіть докатку не залишав вдома, бо маю сітку у багажнику, дуже зручна і корисна штука. Нею фіксую запаску. Тепер ніби то все)

+1ВІДПОВІСТИ  
Danubecaptain  

Roman110577, я користуюсь дизелем, тому для мене газ не є актуальним. Цікаво, як він їде на газу і яка витрата в середньому виходить. Чи взагалі це все себе окупає?

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Jetour X70

Сергій
Украина, Житомир
24.12.2021

Це в мене вже друга Chery, до цього була Елара 2007р.в. 155тис. пробігу (забрала донька) - чудове авто, але захтілось щось нове, більше. Чому зупинився на Jetour X70? При виборі авто я не обмежувався читати відгук

Юрий
Украина, Днепр
28.04.2023

Машиной пользуюсь чуть больше года. Для своих денег вполне нормально, но посоветовать вряд ли кому смогу. Есть недочёты из-за котрых не очень удобно пользоваться некоторыми функциями. Например, пр читати відгук