Відгук Great Wall Haval H5 2011 2.0 дизель автоматична

Юра
Юра
Украина
Воловец

19.01.2012
Great Wall Haval H5
Great Wall Haval H5

Рік, пробіг: 2011, 1.300 км
КПП, привід: авт., повний
Двигун: 2.0 дизель
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

Всім доброго дня. Хочу і я написати пару слів про свого китайця. Купив в грудні 2011р. Вже проїхав майже 1500км. Перед тим довго сидів в інтернеті і вичитав що його вже продають навіть в Європі, та і сусід має Ховера з пробігом 120 000 км. Він ним задоволений. Ось і я також вирішив придбати таку техніку. Машина має хороший дизельний мотор. Комплектація солідна. Апетит соляри (як на таку машину) досить помірний і становить приблизно 8 л. Поки що машиною задоволений, добре їде по засніжених дорогах, дуже спасає повний привід. В січневі морози не підвів ні разу-заводиться без проблем. Мотор працює не голосно в салоні майже не чути. Також не погана шумоізоляція. Машина має раму але в їзді зручна і досить прогнозована в управлінні. Потішила і коробка автомат, переключається плавно і без ривків. При їзді по поганих гірських дорогах отримав массу задоволення.

Плюси автомобіля:
Дизель, рама, повний привід. Великий салон і багажник. Комфортна підвіска, Комплектація. Автомат коробка. Хороше світло в ночі. Приємна ціна

Мінуси автомобіля:
Поки не нарив де можна знайти "кенгурятник" і пороги. а по машині мінусів немає(коли щось вилізе-напишу)

Порада покупцеві: Машина хороша. Якщо шукаєте джип на рамі всім рекомендую.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Great Wall Haval H5 2011

picus83  

Як система ТОД( повний привід) не спрацьовує із запізненням чи може є ривки коли пробуксує задок включає передок? Є Круїз контроль чи ні?

ВІДПОВІСТИ  
Александр Маркин  

всем привет! купил н5 механика в ноябре проехал 5000 машина хорошая но есть минусы очень долго прогревается и ещё загорается жолтый ключик и машина не едит бросаеш педаль газа начинает ехать или на оборот давиш на педаль о дизеле майже ни чего не знаю была много машин все на бензине подскажите пожалуйста если кто знает в чом дело.всем спосибо.

+2-1ВІДПОВІСТИ  
Geroin7777  

Да действительно машина хорошая но почему то холодно если на улице за -30.И почему то когда долго по ездеешь срабатывает датчик на зеркале давления и температуры в колёсах и горит красным цветом а не так как обычно зелёным и не могу разобраться вчём проблемы может кто не будь подскажет что делать.

+1ВІДПОВІСТИ  
Qasder Azx  

при прочих равных как первый дизель брать не рекомендую учиться понимать дизель нужно на чем-то более подходящем и понятном для сервиса .

-2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Great Wall Haval H5

Александр Маркин
Украина, Донецк
01.02.2012

машинка хорошая и красивая и удобная интеръер и экстерьер хороший. Смотрел Санг йонг но тот дороже икомплектация никакая .Настораживает качество уже появились два парафина первый на дверях никилерован читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Great Wall