Відгук Geely Emgrand 7 (EC7) 2011 1.8 бензин механічна

Саша
Саша

Украина
Тернополь

07.07.2012
Geely Emgrand 7 (EC7)
Geely Emgrand 7 (EC7)

Рік, пробіг: 2011, 13.400 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.8 бензин
Компл.: basic
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4

У вересні 2011 року взяв дане авто. На одометрі 13400км. - що хочу сказати: постійно де я тільки зупиняюсь біля людних місць люди підходять і питають про авто - приємно! Хочу сказати, що машинка на тверду "4" - простора, великий багажник, гарна, хороший як на мене мотор, гарна комплектація. Взимку дуже добре працює клімат, нагріває салон швидко, зараз при такій жарі - охолоджує добре. Нормальне світло фар, зручні сидіння (їздив із Тернополя до Чернівців, Львова + область - спина не болить!), загалом вся електроніка працює відмінно, проблем не було. Тепер про недоліки: БАЛКА!!!! при проїзді "стиральной доски" зад зносе, скаче також вібрують дзеркала. Білий салон - самі знаєте які недоліки. КПП - нечітко вмикається задня і з 1 на 2. Метал тонкий (хоча на безпеку як я знаю не впливає так як є балки жорсткості) - хотів перевірити як вмикається нововстановлена сигналізація і із середньої сили вдарив у каркас, що між рамками вікон і дахом - вмятина!!! Бампери дуже швидко царапуються, маленький камінчик і є скол! Був скрип панелі - балон силікону і все мовчить (рекомендую Епіцентр 22грн.). Розхід по місту при активній їзді 10-12, траса 8-9л. (перевірено!!!). Як на мене трохи низькувата, я по роботі часто їду за місто, по селах і декілька разів чиркався дном (поставив кольчугу). Додатково встановив парктронік, тонування, сигналку, антикор і кольчугу. Фільтри підходять від тойоти короли (авенсіса). Ну і звісно "доблесний" АІС... розписувати не буду бо "цензура" заважає, одне хочу сказати - після 0 ТО зіскочив із гарантії не не жалкую. Заміна масла на АІС 900 грн., я міняю за - 160 масло (шел хелікс), 25 масляний фільтр, 35 повітряний і 60 грн. робота! На зекономлені гроші кожного разу можна купити будь яку деталь на авто і замінити (моя думка). Загалом авто нормальне для простих людей без дешевих "понтів". Я сам фанат БМВ но реалії життя не дозволяють ним володіти, а старого я і даром не хочу, джилька мені подобається!!!

Плюси автомобіля:
дизайн, електроніка, простір, мотор, багажник.

Мінуси автомобіля:
задня балка, дешевий пластик, кліренс.

Порада покупцеві: хочете просте і сучасне авто - беріть не думайте. Не слухайте тих людей які кажуть що Китай, нічого тут страшного немає!!!

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Geely Emgrand 7 (EC7) 2011

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Maximus Maximus  

У меня КПП включатся четко. А пластик ваще бомба, я Пятерке в бампер въехал думал все, а нет, только царапины. Что царапается это Да.

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Бампера да, я про салон! Сам неоднократно задним бампером то в столбец то другу в передний бампер таранился и нечего - не одной трещины!! К габаритам не привык, до етого была ВАЗ 2105 и ланос. После этого и поставил парктроник.

ВІДПОВІСТИ  
Gareth Emery  

Да полностью согласен с отзывом У самого задняя вставляется не с первого раза, а вот проблем с 1 на второю никаких. С клиренсом тоже согласен, сел не давно дном на грунтовой дороге.. Жалею про 1 ТО отдал заявленные выше 900 грн. за замену масла, развал схождения и диагностику, больше туда туда не поеду, и не кому не советую. Ещё вот что, царапнул авто гвоздём до металла, уже почти месяц езжу и царапина не ржавеет

ВІДПОВІСТИ  
Donald_Duck  

Ты так все тестишь?) Ножницами подрезаешь одежду... А попробуй поцарапать через всю крышу до капота) Один сигналку проверил до вмятины)

+1ВІДПОВІСТИ  
яворский  

По моему клиренс приличный, Вы наверное на вездеходах до того ездили?

-1ВІДПОВІСТИ  
Гость  

недорогая машинка под приличныій автомобиль

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Geely Emgrand 7 (EC7)

Артём
Украина, Днепр
23.07.2011

Первые сто км полет нормальный. Машина бомба за такие деньги. В салоне места хоть танцуй, шумка респект, климат - хорошо. По расходу пока не пойму но судя по бортовику 7, 5 по городу с климатом. Куп читати відгук

Олег
Украина, Мариуполь
08.08.2011

2.5 года была МК (30000 км). ЕС-7 превосходит МК в комфорте, размерах, дизайне, но в динамике двигателя новаций нет(слабый на свои 1300 кг.) на 1000 км. туже стала включаться КПП, слышны все ямки и кочки читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Geely Emgrand 7 (EC7)